Master of Business Administration

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Liikehallinnon tutkinto on arvokas hyödyke kaikenlaisissa yritysympäristöissä - julkisessa tai yksityisessä, voittoa tavoittelemattomassa tai voittoa tavoittelemattomassa, suuressa tai pienessä.

Liiketoimintaperusteisiin perustuen kirjanpidossa, markkinoinnissa, rahoituksessa, taloustieteessä, henkilöstöhallinnossa, tietojärjestelmissä, johtamisessa ja organisaatiokäyttäytymisessä liiketalouden tutkinto-opetussuunnitelmaa rikastutetaan käytännön sovellusten, globaalin näkökulman, tiedekunnan mentorien ja yhteistyöryhmien avulla.

Haluatpa olla yrityspäällikkö, projektijohto tai innovatiivinen yrittäjä, pääset sinne Florida Techin liiketalouden tutkinnon avulla. Täällä voit kehittää vahvan taustan liiketoiminnassa ja saada käytännön kokemusta nykyaikaisista johtamisstrategioista ja parhaista käytännöistä.

Floridan osavaltion kirjanpitolautakunta on hyväksynyt kaikki kirjanpitoluokit CPA-tutkinnon suorittamista varten.

Hanki käytännön kokemusta opiskelijayrityshautomosta

Liiketalouden hallinto-opiskelijat tutkivat liiketoiminnan aloittamista tärkeimpänä kenttäkokemuksena Florida Techin opiskelijayrityshautomossa - elävässä, hengityskeskuksessa uusien yhteisyritysten luomiseen.

Hautomo yhdistää opetussuunnitelmat, palvelut ja asiantuntemuksen upottaakseen opiskelijat kokonaan lukukauden Lean LaunchPad -ohjelmaan. Tämä yritystoimintaa käynnistävä käynnistysleiri työntää opiskelijoita puhumaan asiakkaiden, myyjien ja strategisten kumppaneiden kanssa, kun he keräävät resursseja, kehittävät liiketoimintamalleja ja käynnistävät liiketoimintaansa. Sinulla on pareja ammattitaitoisten toimeenpanevien yrittäjien kanssa, jotka auttavat sinua kehittämään prototyyppejä, hankkimaan riskipääomaa ja tulemaan menestyväksi yrittäjäksi.

Opiskelijoita, jotka esittelevät innovatiivisia liikeideoita, voidaan pyytää liittymään Opiskelijoiden yrityshautomoon. Tämä ohjelma tarjoaa tarvittavat resurssit ja opastusta opiskelijoiden liikeideoiden vaalimiseksi todellisiksi yrityshankkeiksi. Kriittisen ajattelun ja innovaatioiden avulla opiskelijoilla on mahdollisuus kokea yritystoimintaa luokkahuoneen ulkopuolella ja liiketalouden harjoittelupaikkoja.

136263_photo-1517245386807-bb43f82c33c4.jpg

Miksi jatkaa MBA-tekniikkaa Florida Techissä?

Liiketoimintajohtajilla on nyt oltava paitsi liiketoiminnan tuntemus, myös erinomaiset organisaatiotaidot ja viestintätaidot sekä ajantasainen tieto kentältä. Florida Techin opiskelijat:

 • Kehitä liiketoimintasuunnitelma uudelle aloittavalle tai pienelle yritykselle.
 • Integroi tutkijat liiketoimintakäytäntöihin prakticum-ohjelman kautta.
 • Opi liiketoiminnan ja johtamisen käytännöistä globaalista näkökulmasta.
 • Opiskele monipuolisen kansainvälisen opiskelijaryhmän kanssa.
 • Keskustele liiketoimintakysymyksistä menestyvien yrittäjien ja johtajien kanssa.

Ohjelmakulttuuri tukee yksilöllistä luovuutta, johtamista ja tiiminrakentamista samalla edistäen eettistä päätöksentekoa ja monimuotoisuutta. Ohjelmalla on monia mahdollisuuksia, jotka auttavat sinua valmistumaan menestyvälle yrityshallinnon uralle valmistumisen jälkeen.

Painopiste etiikalla, johtajuudella ja yritysten sosiaalisella vastuulla

Nathan M. Bisk College of Business on omistautunut johtajien kouluttamiseen harkitsemaan päätöksentekoa, korkeiden standardien asettamista ja yritysvastuun edistämistä. Perustutkinto-opiskelijat käsittelevät eettisiä haasteita sekä käytännön että ammatillisesta näkökulmasta vuotuisessa kilpailussa ja voivat osallistua konferenssiin, joka kannustaa opiskelijoita oppimaan liike-, yhteisö- ja hallitusten johtajilta.

Opiskelijat oppivat yritysten sosiaalisesta vastuusta käytännön luokkaprojektien ja yksilöllisen palvelun kautta vaikuttamisen näkökulmasta.

Globaalin johtamisohjelman opiskelijat hioavat myös rahoitustaan ja kansainvälistä liiketoimintaosaamistaan kilpailujen avulla, mukaan lukien:

 • Strategisen johdon välinen tapauskilpailu.
 • Cadillacin tapauskilpailu, jossa Florida Tech -opiskelijat sijoittuivat neljänneksi 53 yliopiston joukossa.
 • ANGA Collegiate Energy Challenge.
 • Honda CRZ: n sosiaalisen markkinoinnin haaste.
 • Floridan kansalliskaartin edistämishaaste.

Lisäksi liiketalouden hallinto-opiskelijat ovat työskennelleet yliopiston naisyrittäjäkeskuksen, ABTA-instituutin (Activity-Based Total Accountability) ja paikallisten teollisuusjohtajien, kuten Technological Research Development Authority ja Clear Channel Outdoor, kanssa.

Sijaitsee Floridan korkean teknologian käytävän sydämessä

Florida Tech on täydellinen paikka liiketalouden MBA-tutkintoon. 130 hehtaarin kampus sijaitsee avaruusrannikolla (ns. NASA: n ja Kennedy-avaruuskeskuksen läsnäolon vuoksi Cape Canaveralissa vain pohjoisessa meistä) minuutin päässä Intian joen laguunista, Pohjois-Amerikan monimuotoisimmasta suistosta.

Alueella on maan viidenneksi suurin huipputeknologian työvoima, ja lähellä on yli 5000 korkean teknologian yritystä sekä valtion ja armeijan organisaatiota. Tämä työvoima tarjoaa myös runsaasti harjoittelu- ja työmahdollisuuksia.

Florida Tech on vain yli moottoritien Atlantin valtamereltä 72 mailin kauniilla rannoillaan ja lyhyen matkan Florida Keysiin tai Orlando-huvipuistoihin. Meillä on myös rikas kampuksella elämä, joka sisältää laajan valikoiman sisäisen ja kollegiaalisen urheilun, klubeja ja sosiaalista toimintaa.

Luo pysyviä ammatillisia suhteita kampuksen organisaatioiden kautta

Luokkahuoneen ulkopuolella liiketalouden tutkinnon suorittavat korkeakoulut rakentavat johtamiskokemusta mielenkiintoisilla harjoittelujaksoilla ja osallistumalla akateemisiin organisaatioihin, kuten johtamisen edistämisyhdistys, opiskelijahallitus ja yli 100 muuta opiskelijajärjestöä.

Delta Mu Delta on liiketoiminnan kunniayhteiskunta, joka pyrkii tunnustamaan akateemisen huippuosaamisen, luomaan yhteyksiä liiketalouden opiskelijoiden välillä ympäri maailmaa ja luomaan verkostoitumismahdollisuuksia liiketalouden hallintoharjoitteluun yliopistojen aikana (ja uralle yliopiston jälkeen).

opetussuunnitelma

Ohjelman edellytykset

Seuraavia säätiökursseja pidetään tämän ohjelman edellytyksenä, ja ne jätetään kaikille opiskelijoille, joilla on perustutkinto yritystoiminnasta tai jotka ovat suorittaneet kirjanpidon, talouden ja rahoituksen jatko-opinnot vähintään B-arvosanalla.

 • BUS 5601 liiketoiminnan kehittämisen perusteet 1
 • BUS 5602 liiketoiminnan kehittämisen perusteet 2

Core kurssit

MBA-tutkinto vaatii yhteisen kuuden ydinkurssin suorittamisen, mukaan lukien strategisen johtamisen huippukivikurssi, sekä kaksi muuta suunnattua valinnaista valintaa (BUS 5000-taso tai korkeampi), jotka valitaan tiedekunnan neuvonantajan suostumuksella. Nämä vaadittavat kurssit on suunniteltu valmistamaan opiskelija vastaamaan monimutkaisiin liiketoimintapäätöksiin, jotka syntyvät nykypäivän nopeasti muuttuvassa ympäristössä. Sellaisina nämä kurssit sisältävät joko tapaustutkimuksia tai hankkeita, jotka vaativat laajaa laadullista ja / tai kvantitatiivista analyysiä

 • BUS 5421 Johtamisen taloustiede
 • BUS 5431 Johdon kirjanpito
 • BUS 5440 Taloushallinto
 • BUS 5450 organisaatiokäyttäytyminen
 • BUS 5470 markkinoinnin hallinta
 • BUS 5480 Strateginen johtaminen

Ohjatut valittavat

Kuusi opintotuntia suunnattuja valittavia (BUS 5000-taso tai korkeampi) vaaditaan, jos BUS 5601 Essentials of Business Development 1 ja BUS 5602 Essentials of Business Development 2 luopuvat.

valittavien

Edellä kuvattujen kurssien lisäksi opiskelijoiden on suoritettava myös neljä valinnaista kurssia (kolme opintoviikkoa kullakin). Valittavia voidaan suorittaa tiedekunnan neuvonantajan hyväksynnällä muista tutkinnon suorittaneista tarjouksista Nathan M. Biskin kauppakorkeakoulussa tai muissa korkeakouluissa tai akateemisissa yksiköissä.

Vaadittavat luotot yhteensä: 36

Liiketalouden ura

Liiketalouden uran piiriin kuuluu:

 • agentti
 • Liiketoiminnan johtaja
 • Ostajat ja ostaja
 • Talousarvio analyytikko
 • Markkinatutkimusanalyytikot ja markkinoinnin asiantuntija
 • Palkka-, etuus- ja työanalyysiasiantuntija
 • Kirjanpitäjä tai tilintarkastaja (täydentävä koulutus)
 • Liiketoiminnan asiantuntija
 • Luottotieto
 • Talousasiantuntija
 • Ekonomisti
 • Toiminnan tutkimusanalyytikko
 • Logistician
Viimeksi päivitetty Elo 2020

Oppilaitoksesta

Florida Institute of Technology is a private, coeducational, residential, research-intensive, doctoral-granting university located in the beautiful City of Melbourne on Florida’s sunny “Space Coast.” ... Lue lisää

Florida Institute of Technology is a private, coeducational, residential, research-intensive, doctoral-granting university located in the beautiful City of Melbourne on Florida’s sunny “Space Coast.” But who we are is so much more. We are a community of researchers, scholars, and learners hailing from all around the world. We are engineers, aviators, innovators, leaders, educators, athletes, and astronauts. We have the brains of rocket scientists and the hearts of Panthers. We are Florida Tech. Näytä vähemmän