Master of Business Administration

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Ohjelmaoperaatio

College of Businessin tiedekunta ja henkilökunta ovat tiukasti sitoutuneet tarjoamaan akateemisesti tiukan koulutusprosessin liikealan ammattilaisille, jotka pyrkivät etenemään keskitason ja ylimmän johdon tehtäville. MBA-ohjelman perimmäisenä tarkoituksena on kehittää ammattimaisia ​​johtajia / johtajia, jotka kykenevät antamaan arvokkaita panoksia valittujen organisaatioiden monimuotoisuuden ja kasvun järjestelmään. Ohjelman ensisijainen maantieteellinen painopiste on ollut yksilöitä, jotka sijaitsevat Albanyn, Georgian metropolialueen, Lounais-Georgian ja Kaakkois-Yhdysvaltojen alueella. Etäopetuksen ja muiden teknisten edistysaskelten, kuten verkkokurssit, ohjelma ulottuu liikealan ammattilaisille koko maassa ja maailmassa.

Ohjelman vaatimukset

 1. Ylioppilastutkinto on saanut jonkin alan alueelta akkreditoitua korkeakoulua tai yliopistoa
 2. Suoritetun hakemuksen jättäminen
 3. Kaikkien korkeakoulujen ja yliopistojen akateemiset opintosuoritusten viralliset kopiot olivat mukana
 4. Kaksi kirjainta, jotka keskittyvät hakijan mahdolliseen menestykseen jatko-opinnoissa
 5. 1000 sanaa tarkoitusta varten. Jos englanti ei ole hakijan ensimmäinen kieli, vaaditaan Englannin kielen vieraana kielenä (TOEFL) pätevyyttä ja sitä tarkastellaan jäljempänä olevien kansainvälisten opiskelijoiden vaatimusten mukaisesti.

Kansainväliset opiskelijavelvoitteet

Kansainvälisiä hakijoita kannustetaan voimakkaasti hakemaan pääsy Albany State University Graduate Programs in Business. Vakiohakumenettelyn lisäksi on useita lisävaiheita, jotka on toteutettava.

 • Taloudellinen vastuu
 • Tuen myöntäminen
 • TOEFL - on toimitettava, ellei englantia ole äidinkieli. Vähimmäispisteet: 500 (paperipohjainen testi), 173 (tietokonepohjainen testi), 61 (Internet-pohjainen testi)
 • WES - (Ulkopuolisten oppimistehtävien arviointi) - Yhdysvaltojen ulkopuolella sijaitsevien laitosten transkriptejä on ensin lähetettävä World Education Services, Inc: lle kurssin arviointia varten ennen lähettämistä päällikölle
 • VISA / PASSPORT-kopio
 • F-1 -todistuksen kelpoisuus
 • I-20 (Jos olet peräisin toiselta Yhdysvaltain laitokselta, vaaditaan I-94: n ja I-20: n jäljennös.) Kun hakijan tiedosto on saatu päätökseen ja hakija tekee päätöksen, kansainvälinen opiskelijaskoordinaattori lähettää opiskelijalle I-20 lomake, jonka avulla opiskelija voi hakea VISA: ta

Ohjelman tiedot

Master of Business Administration (yleinen MBA)

College of Business tarjoaa yleistä Master of Business Administration (MBA) tutkinto-ohjelma. MBA on 30-lukukauden tutkinto-tutkinto-ohjelma. MBA-ehdokkailla on mahdollisuus hankkia osaamista, taitoja ja johtamiskykyä toimimaan tehokkaasti monimutkaisissa ja nopeasti muuttuvissa ympäristöissä. He pystyvät kehittämään strategioita ja reagoimaan ennakoivasti liiketoiminnan haasteisiin ja mahdollisuuksiin. Valmistuneet oppivat integroimaan toiminnallisen asiantuntemuksen saumattomien organisaatioiden toimintaan ja luomaan moniarvoisia organisaatiokulttuureja, jotka sopivat liiketoimintaympäristöön. Tällaiset kulttuurit luovat parhaan mahdollisen ratkaisun ongelmiin, helpottavat aidosti innovatiivisten tuotteiden ja palveluiden kehittämistä, joiden avulla organisaatiot voivat kilpailla maailmanmarkkinoilla ja antaa kaikille työntekijöille mahdollisuuden osallistua parhaisiinsa ja siten edistää keskimääräistä enemmän tuottoa.

Master of Business Administration Kirjanpito

Albany State University College of Businessn viisivuotinen BS / MBA-tutkinto (Accounting Concentration) on suunniteltu tarjoamaan opiskelijoille mahdollisuuden osallistua CPA-tutkintoon ja tulla hyväksytyiksi tilintarkastajiksi tutkintovaatimusten täyttämisen jälkeen. Opiskelijat, jotka menestyksekkäästi täyttävät vaatimukset 5-vuotisen MBA-tutkinnon, myönnetään sekä BS-tutkinnon kirjanpito ja MBA-tutkinto.

Kauppatieteiden maisteri terveydenhuollossa

Master of Business Administration keskittyminen Healthcare-ohjelma on 33-lukukausi tuntia jatko-ohjelma. He pystyvät kehittämään strategioita ja reagoimaan ennakoivasti liiketoiminnan haasteisiin ja mahdollisuuksiin terveydenhuollon alalla. Valmistuneet oppivat integroimaan toiminnallisen asiantuntemuksen saumattomien organisaatioiden toimintaan ja luomaan moniarvoisia organisaatiokulttuureja, jotka sopivat liiketoimintaympäristöön.


Kauppatieteiden maisteri toimitusketjussa ja logistiikassa

Master of Business Administration keskittyminen Supply Chain ja logistiikka-ohjelma on 33-lukukausi tunti jatko-ohjelma. Valmistuttuaan opiskelijat pystyvät kehittämään strategioita ja reagoimaan ennakoivasti liiketoiminnan haasteisiin ja mahdollisuuksiin liiketoiminta-alueilla. Valmistuneet oppivat integroimaan toiminnallisen asiantuntemuksen saumattomien organisaatioiden toimintaan ja luomaan moniarvoisia organisaatiokulttuureja, jotka sopivat liiketoimintaympäristöön.


Julkishallinnon kauppatieteiden maisteri

Master of Business Administration julkisen hallinnon ohjelma on 33-lukukausi tunti jatko-ohjelma. Valmistuttuaan opiskelijat pystyvät kehittämään strategioita ja reagoimaan ennakoivasti liiketoiminnan haasteisiin ja mahdollisuuksiin johtajille julkishallinnon tehtävissä. Päätoimialojen päätöksenteon taidon lisäksi opiskelijoilla on tietoa hallitukselle ja muille julkisille organisaatioille ominaisista toiminnoista ja vastuista.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Albany State University will be a world-class comprehensive university and a powerful catalyst for the economic growth and development of Southwest Georgia. ASU will be recognized for its innovative a ... Lue lisää

Albany State University will be a world-class comprehensive university and a powerful catalyst for the economic growth and development of Southwest Georgia. ASU will be recognized for its innovative and creative delivery of excellent educational programs, broad-based community engagement and public service, and creative scholarship and applied research, all of which enrich the lives of the diverse constituencies served by the University. Näytä vähemmän