Master of Business Administration

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Nanhuan yliopiston liiketalouden laitos perustettiin vuonna 2000, ja samaan aikaan perustettiin Graduate Institute of Management. Vuonna 2002 meillä on kunnia saada opetusministeriltä hyväksyntä tohtorin toimesta. ohjelmoida. Vuonna 2003 Graduate Institute of Management Science järjestettiin uudelleen ja nimettiin Graduate Institute of Managementiksi. Vuonna 2007 integroitiin liiketalouden laitos ja tutkinnon suorittanut johtamistieteiden instituutti. Siinä on kolme ohjelmaa, mukaan lukien kandidaatin, maisteriohjelma ja tohtorin tutkinto. ohjelmoida.

Liiketalouden laitos tarjoaa monisuuntaista ja korkealaatuista johtamiseen liittyvää tietoa erikoistuakseen opiskelijoille, jotka ovat päteviä kilpailukykyiseen yritysmaailmaan. Tapaamiskeskustelujen ja yritysvierailun kautta odotamme kouluttavan opiskelijoiden itsenäisen ajattelun ja tiimityöskentelyn kykyä. Perustuu käsitteisiin yhdistää teoria ja käytäntö yhdessä, tarjoamme markkinoinnin johtamisen, tuotannon johtamisen, henkilöstöhallinnon, taloushallinnon ja tiedonhallinnan kursseja.

Maisteriohjelma

Hallinnon maisteriohjelma on tarkoitettu MBA-ohjelmalle. Koulutuksen tavoitteena on kehittää liikkeenjohdon kykyjä viestintä-, yhteistyö- ja tietoisen oppimisen kyvyillä. Kurssin ominaisuudet: Tutkimusmenetelmät, palvelunhallinta, johtamistiede ja toimintaseminaari ovat pakollisia kursseja, ja markkinoinnin johtaminen, liiketoiminnan etiikka, toiminnan johtaminen, taloushallinto, organisaation käyttäytyminen, strateginen johtaminen, johtamisen taloustiede, johdon laskentatoimi ja soveltavat tilastot ovat ydinkurssit, jotka luetellaan valmistumisen kynnysarvoksi. Johtamisen taloustieteen, johdon laskentatoimen ja soveltuvien tilastojen osalta opiskelijat voivat saada jatko-opintoviikkoa tarkistamalla yliopiston (korkeakoulun) opintosuunnitelmat tai suorittamalla tentit.

Valinnaisia kursseja ei ole jaettu moduuleihin, mukaan lukien päätöksenteko, tilastollinen menetelmä ja data-analyysi, monimuuttuja-analyysi, laadullinen tutkimus, systemaattinen ajattelu, markkinanalyysi, sijoitusanalyysi, henkilöstöjohtaminen, henkilöstön kehittäminen, motivaatio ja johtaminen, suorituskyvyn hallinta, innovaatiot ja liiketoiminta Pääomasijoitus, projektijohtaminen, tiedonhallinta ja sähköinen kaupankäynti sekä professorit valmentavat valinnaisia kursseja opiskelualueensa mukaan.

136778_photo-1454165804606-c3d57bc86b40.jpg

tavoitteet

Parantaa oppimisvaikutusta, tarjota monipuolinen oppimistila, osallistua todelliseen työympäristöön mahdollisimman varhaisessa vaiheessa, yhdistää teoria käytännön kanssa, viljellä opiskelijoista kykyjä ammattitaidolla ja käytännöllisillä taitoilla, laatia toimenpiteet ulkopuolisen kampuksen toteuttamiseksi Nanhua-yliopiston liiketalouden laitoksen opiskelijoiden harjoittelu (jäljempänä 'toimenpiteet') Nanhua-yliopiston opiskelijoiden harjoittelujakson ulkopuolella harjoittavien toimenpiteiden mukaisesti.

Täytäntöönpanon laajuus

Toimenpiteiden "kampuksen ulkopuolinen harjoittelu" sisältää kaksi tyyppiä: työkokemus ja työharjoittelu. Työharjoittelupaikka on jaettu kotiharjoitteluun ja ulkomaille harjoitteluun. Toteutuksen laajuus on seuraava:

  1. Työkokemus: järjestää yhden päivän tai sopivan matkan tutkinnon suorittaneelle työpaikalle, ja keskitytään kenttäkokemukseen, jota seuraa vierailu ja harjoittelu. Järjestä opiskelijat menemään työpaikalle kokemusta ja opiskelua varten tutustumaan työympäristöön ja syventämään kokemuksen vaikutusta viestinnän ja keskustelun avulla.
  2. Työharjoittelu: Uran pääsuunnittelun mukaan on tarjottava yli 2 opintopisteen pakollisia (valinnaisia) harjoittelukursseja ja monipuolisia ylennysmenetelmiä, kuten talvi- ja kesäharjoittelu, lukukauden harjoittelu, vierailu yrityksiin seminaariin ( tutkimus) ja työharjoittelua.

Harjoitteluajat

Laitoksen opiskelijoiden on osallistuttava yritystoiminnan perustutkimukseen kerran ja 240 tuntia yliopiston ulkopuolella harjoittelujaksolla.

Viimeksi päivitetty Elo 2020

Oppilaitoksesta

Nanhua University is located in the middle part of Taiwan with more than 5,600 students and 468 academic staff. 99% of the faculty are Assistant Professors and beyond; 99% of the faculty hold Doctorat ... Lue lisää

Nanhua University is located in the middle part of Taiwan with more than 5,600 students and 468 academic staff. 99% of the faculty are Assistant Professors and beyond; 99% of the faculty hold Doctorate degrees. We offer more than 300 courses teaching in English and our education has an international focus, with the aim of preparing students to become global citizens who could be successful anywhere in the world. Näytä vähemmän