Master of Business Administration

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Yleiskatsaus

Oletko harkinnut yritystoimintaa, yrityksen johtamista tai kehittämistä? Jos näin on, tämä ainutlaatuinen MBA tarjoaa korkealaatuista koulutusta, jota tarvitset. Kehität ammatillisia taitoja, joita tarvitaan yritysten kehittämiseen ja johtamiseen 2000-luvulla. Opinnot luovat perustan tiedolle nykyisistä ammatillisista periaatteista ja käytännöistä, joiden perusteella urasi voi perustaa.

“1 Decembrie 1918” University of Alba Iulia , Romania, antaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittää asiantuntemustasi liiketalouden, johtamisen ja hallinnon alalla nykyisten ja tulevien suuntausten mukaisesti taloustieteen, opetussuunnitelman teorian ja käytännön, informaation alalla teknologia ja viestintä, suunnittelu ja arviointi, tarjoamalla laadukkaita ja tehokkaita olosuhteita koulutukselle.

Mitä minä opiskelen

MBA tarjoaa mahdollisuuden valita ammatillisen koulutuksen tulevaisuuden liiketalouden uran ja erikoistuneemman tutkimuspolun välillä niille, joilla on vahva kiinnostus liiketaloudessa ja jotka haluavat tehdä tutkimusta tai työskennellä liiketalouden alalla.

Opintojen kesto: 2 vuotta, kokopäiväinen, 120 op

Opetussuunnitelmaan sisältyy kursseja, jotka tarjoavat koulutusta liiketalouden teoriasta ja käytännöstä, esim .: liiketoimintastrategiat ja mallit, liiketoiminnan kommunikaatio ja neuvottelut, kirjanpito ja yritysneuvonta, taloudellisen tuloksen analyysi, sähköinen liiketoiminta, liiketiede ja CSR, verotus, sijoitukset ja yritysostot , Projektisyklin hallinta, Liiketoiminnan johtamisen nykyajankohdat, Liikejuridiikka ja sovittelu, Online-markkinointitutkimus, Kansainväliset asiat ja globalisaatio, Liiketoiminnan konsultointikäytäntö, Yrittäjyyskulttuuri ja -kehitys, Organisaatiomuutoksen ja innovaatioiden hallinta, Globaalien asioiden hallinta, Taloudellinen tiede Tutkimus, konfliktien hallinta, tutkielma lopputyölle

Urakehitysmahdollisuudet

Liike-elämä on yksi nyky-yhteiskunnan liikkeelle paneva voima. Se on myös työmarkkinoiden tärkein työnantaja. Onneksi liiketalouden maisterintutkinto antaa sinulle erinomaiset vaihtoehdot menestyvälle yritysuralle.

Kun olet suorittanut menestyksekkäästi kauppatieteiden maisterin, sinulla on mahdollisuus edetä urallasi keskitason ylemmän tason johtamisammatteissa kaiken kokoisissa ja tyyppisissä organisaatioissa sekä yksityisellä että julkisella sektorilla, kuten:

 • monikansalliset yritykset, pankit, eläkerahastot ja vakuutusyhtiöt (esim. finanssianalyytikkona)
 • kaiken kokoiset yritykset kaikilla toimialoilla (esim. johtajana)
 • ministeriöt (esim. neuvonantajana)
 • akateemiset laitokset (esim. lehtori)
 • konsultointiyritykset (esim. johdon tai yrityskonsulttina)
 • aloittavat yritykset (esim. yrittäjänä: oman yrityksen perustaminen)

Miksi opiskella Alba Iuliassa?

Kauppatieteiden maisteri tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden suorittaa jatkotutkinto elinvoimaisessa tutkimuksen johtamassa ympäristössä, joka ylpeilee kansallisella ja kansainvälisellä tasollaan. Mahdollisuus kokemukselliseen ja käytännönläheiseen oppimiseen harjoittelujakson ja käytännön kurssin kautta yhdistettynä vertaansa vailla olevaan mahdollisuuteen työskennellä erinomaisten ja omistautuneiden tutkijoiden kanssa tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden suorittaa jatko-opinnot saatuaan ainutlaatuisen osaamisen ja tiedon.

Kauppatieteiden maisterin ovat kehittäneet kauppatieteiden ja liiketalouden laitoksen jäsenet. Laitos on arvostettu Romaniassa aktiivisesti liiketaloudellisten tutkimusryhmien kanssa.

Kaunis ja historiallinen kaupunki Alba Iulia tarjoaa stimuloivan ja viehättävän taustan mestarikokemuksellesi.

Kuinka hakea?

Akateemiset vaatimukset:

Hakijoiden on esitettävä akkreditoitujen / tunnustettujen oppilaitosten myöntämät opinnäytetyöt, joilla on oltava hyvät tulokset koulutuksessa, keskimäärin vähintään 7 (seitsemän) opintovuotta, jotka vastaavat Romanian pisteytysjärjestelmää tai hyvää pistemäärää, koska tapaus.

Englannin kielivaatimukset:

Vierailla kielillä suoritetuille tunnustetuille opinto-ohjelmille vastaanottava korkeakoulu järjestää vieraiden kielten testin. Henkilöt, jotka tulevat maista, joissa virallinen kieli on kieli, jolla kursseja pidetään, ja henkilöt, joilla on kansainvälisesti tunnustettu kielitodistus, vapautetaan tästä testistä.

Rekisteröintivaatimukset

EU: n ulkopuolelta tulevien kansainvälisten opiskelijoiden, jotka haluavat osallistua tutkinto-ohjelmaan, on noudatettava kansallista lainsäädäntöä ja “1 Decembrie 1918” University of Alba Iulia peruskirjaa “1 Decembrie 1918” University of Alba Iulia .

Hakemusmenettely:

Vaihe 1 Mahdolliset opiskelijat lähettävät hakemustiedostot säännöllisesti postitse suoraan “1 Decembrie 1918” University of Alba Iulia .

Vaihe 2 Yliopisto arvioi tiedostot ja lähettää kansallisen koulutuksen ministeriölle - kansainvälisten suhteiden yleiselle osastolle luettelon henkilöistä, jotka on nimetty vastaanottamaan opintokokouskirja. Yliopiston on luettelon lisäksi lähetettävä kopio hakutiedostoista

Vaihe 3 Kansainvälisten suhteiden yleinen osasto antaa tutkimuksen hyväksymiskirjeen ja lähettää sen 1. joulukuuta 1918 ”Alba Iulian yliopistoon.

Vaihe 4 Hakemukset vastaanotetaan jatkuvasti kesäkuun alusta elokuun loppuun alkavalle seuraavalle lukuvuodelle opiskeluun. Opetusministeriö antaa hyväksymiskirjeen kunkin lukuvuoden alkamispäivään eli 1. lokakuuta mennessä.

Hakutiedostoon vaadittavat asiakirjat:

 1. Hakulomake (kahdessa kappaleessa);
 2. Todistettu jäljennös lukion tutkintotodistuksesta tai vastaavasta - perustutkintoa varten - Romanian suurlähetystön asianmukaisesti leimaamana;
 3. Vahvistettu jäljennös kandidaatin tutkinnosta tai vastaava - jatko-opiskelijoille tai tohtorille - Romanian suurlähetystö on asianmukaisesti leimauttanut
 4. Tietueiden käännökset, jotka on käännetty romaniaksi, englanniksi, ranskaksi tai saksaksi;
 5. Kielitodistus (valinnainen);
 6. Oikeaksi todistettu jäljennös syntymätodistuksesta;
 7. Jäljennös passista, joka on voimassa vähintään kuusi kuukautta opintotodistuksen antamispäivästä;
 8. Lääketieteellinen kelpoisuustodistus (laajalle levinneellä kansainvälisellä kielellä), jolla todistetaan, että opiskeluun rekisteröidyllä henkilöllä ei ole tartuntatauteja tai muita tulevan ammatin kanssa ristiriidassa olevia sairauksia;
 9. Kaksi passityyppistä kuvaa.

opetus

EU: n ulkopuolisten maiden kansalaisten lukukausimaksu, joka maksetaan etukäteen yhdestä lukuvuodesta:

Master of Business Administration

 • 2700 de euroa / vuosi mahdollisille opiskelijoille, jotka eivät ole UE: ta
 • 3000 lei / vuosi UE-opiskelijoille

rekisteröinti

Rekisteröityessään ehdokkaat esittävät hakemistotiedoston alkuperäiset asiakirjat, jotka Romanian suurlähetystö on todistanut todentavansa myöntäjämaan tai vahvistanut Haagin Apostillella, jos aikaisempia tutkimuksia ei ole suoritettu Romaniassa, Euroopan unionin maassa tai Romanian ja kolmansien maiden välillä allekirjoitettujen oikeusapua koskevien sopimusten mukaisesti.

Viimeksi päivitetty Heinäkuu 2019

Oppilaitoksesta

As a public higher education institution, “1 Decembrie 1918” University of Alba Iulia is going through a new stage of its existence, a stage marked by the three principles underlying the current manda ... Lue lisää

As a public higher education institution, “1 Decembrie 1918” University of Alba Iulia is going through a new stage of its existence, a stage marked by the three principles underlying the current mandate of the University’s Management: performance, quality, and consistency. As a relatively young University - we are celebrating 28 years of existence in 2019 -, our University is fully aware of its purpose and role within the higher education system in Romania and constantly relates to the tradition of the Transylvanian educational system. Näytä vähemmän