Master of Business Administration

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Tietoja ohjelmasta

Kaksinkertaisen tutkinnon MBA nouseville johtajille tarjoavat yhdessä GUtech ja Wienin Wienin yliopiston Executive Academy (WU).

GUtech-WU MBA on kansainvälinen kaksoistutkinto-ohjelma, joka yhdistää Wienin yliopiston (WU) Executive Academyn ja GUtechin erinomaisen kansainvälisen aseman ja ymmärtää täysin Omanin talousmaisemaa.

WU Executive Academy on osa Wienin kauppa- ja kauppakorkeakoulua, joka on laajin yliopisto Euroopassa, ja sillä on yli 23 000 opiskelijaa 110 maasta. Yliopisto on akkreditoinut AACSB: n ja EQUIS: n, maailman arvostetuimmat akkreditoinnit kauppakorkeakouluille. Lisäksi WU Executive Academy: n MBA-ohjelmat ovat akkreditoineet AMBA, MBA-yhdistys.

Tämä MBA on tarkoitettu ammattilaisille, jotka haluavat omaksua nykyiset haasteet monimutkaisessa ja jatkuvasti muuttuvassa liiketoimintaympäristössä. Se tarjoaa lahjakkaille ammattilaisille menetelmiä ja tietoja, joita tarvitaan tulevaisuuden johtajaksi tulemiseen esimerkiksi johtamisesta, organisaatiosta, strategiasta ja rahoituksesta. Ohjelma kestää 18 kuukautta. Kurssit toimitetaan neljän päivän jaksoina kuukaudessa torstaista sunnuntaihin.

Ohjelmaa tarjoaa Gutechin kampuksella korkeasti koulutettujen tiedekuntien ryhmä WU Executive Academystä ja GUtechistä. Menestyneet opiskelijat saavat kaksi MBA-tutkintoa, yhden GUtechilta ja toisen WU Wienistä.

Ura- ja opintomahdollisuudet

Parhaat rekrytoijat etsivät aktiivisesti korkeatasoista tutkinnon suorittaneita, jotka yhdistävät tietyn toimialan yksityiskohtaisen tietämyksen ja vahvan liiketoimintakyvyn. GUtech-WU-kaksoistutkinto valmistaa sinut etenemään tai muuttamaan urapolkuasi.

Rakenne

GUtech-WU MBA-ohjelma on rakennettu jakamaan tietoa monipuolisen ja mielenkiintoisen modulaarisen sekoitetun oppimislähestymistavan avulla, mukaan lukien tapaustutkimukset, liiketoiminnan simulaatiot, esitykset ja interaktiivinen luokkatyö.

Kummankin moduulin opettajina on kokenut kokeneita työntekijöitä molemmista yliopistoista GUtech-kampuksella neljän päivän ajan (torstai - sunnuntai). Neljä päivää tukee moduulikohtainen ja moduulien jälkeinen vaihe. MBA päättyy diplomityöllä, jota valvoo joko GUtechin tai WU: n tiedekunta.

Koko GUtech-WU MBA-ohjelma kattaa noin 18 kuukauden ajanjakson, jonka työmäärä on 90 opintopistettä (ECTS). Opiskelijat voivat halutessaan opiskella joitain moduuleja Wienissä WU: ssa.

Opiskelijat voivat erikoistua johonkin näistä alueista:

  • yrittäjyys
  • Kansainvälinen matkailun hallinta
  • Logistiikka, toiminta ja toimitusketjun hallinta

Sisäänpääsyvaatimukset

Akateemiset vaatimukset

Tunnustettu kandidaatin tutkinto.

Kielivaatimukset

Todistus englannin kielen taitosta (esim. TOEFL 79 Internet-pohjainen testi, IELTS 6.0 tai vastaava).

Yleiset vaatimukset

Kolmen vuoden työkokemus.

Hakijat valitaan akateemisen taustan, taitojen ja työkokemuksen sekä haastattelun perusteella.

Opintojakson sisältö

WU: n ja GUtechin tiedekunnan jäsenet toimittavat alla olevat GUtech-WU MBA-moduulin esittelyt.

Moduulin numero Moduulin nimi op Tiedekunnan opettama moduuli alkaen
1 Ihmisten johtaminen

palkkiot

Hakemusmaksu

Ennen hakemuksen käsittelyä vaaditaan palauttamaton maksu OMR 100.

Lukukausimaksut

GUtech-WU MBA -sovelluksen suorittamiseen ja hankkimiseen tarvittavien opintopisteiden kokonaismäärä on 90 op (ECTS CP). Palkkiot lasketaan 167 OMR: n perusteella ECTS-pistettä kohti.

Scholarship-mahdollisuudet

Ensimmäiselle 25 (25) opiskelijalle on saatavana apurahoja, jotka ovat 30% kaikista maksuista. Näille apurahoille ei ole erillistä hakemusta.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

The history of the German University of Technology (GUtech) can be traced back to 2003 when visionary Omanis contemplated the establishment of a high-quality university of technology in Oman. This vis ... Lue lisää

The history of the German University of Technology (GUtech) can be traced back to 2003 when visionary Omanis contemplated the establishment of a high-quality university of technology in Oman. This vision was inspired by His Majesty Sultan Qaboos’ directions for the provision of quality higher education in Oman by private investors. Näytä vähemmän