Read the Official Description

Bournemouth MBA on lippulaivakurssimme, jonka avulla voit ottaa urasi seuraavalle tasolle ja toimia globaalina johtajana ja realistisesti arvostaa liiketoiminnan ekosysteemiä. Kehität kattavaa osaamista ja osaamista liiketoiminnassa ja johtamisessa sekä lisää ymmärrystäsi ihmisten käyttäytymisestä ja asenteista, tulokselliseksi, itsenäiseksi ja uskottavaksi johtajaksi. Johtotieteitäsi tehostetaan sarjalla mestarikursseja, vieraiden luentoja teollisuuden puhujilta, tapaustutkimuksia ja konsulttityötä todellisten yritysasiakkaiden kanssa.

Lisäksi kurssilla on lyhyitä harjoittelupaikkoja, joiden avulla voit lisätä käytännön kontekstia oppimiskokemukselle. Sinulla on mahdollisuus valita yksi monista vaaleista ennen kuin teet konsultti- tai tutkimushankkeen loppuvaiheessa.

Bournemouth MBA on kaksinkertainen akkreditoitu Chartered Management Institute (CMI), joka tarkoittaa, kun olet suorittanut opinnot sinulla on sinun MBA-pätevyys ja CMI pätevyys. Saat myös ilmaisen CMI-jäsenyyden kelpuutuksen keston ajan BU: llä.

Sisäänpääsyvaatimukset:

Kandidaatin kunniatohtorin tutkinto 2: 1 kenttätyössä tai vastaava ja vähintään yhden vuoden työkokemus, mutta hakijoita, joilla on vähemmän kokemusta, voidaan kutsua haastatteluun. Jos englanti ei ole sinun ensimmäinen kieli, tarvitset IELTS 6.5 (Academic) tai yllä.

Kurssin yksityiskohdat

MBA koostuu kahdeksasta yksiköstä ja konsultoinnista tai tutkimushankkeesta. Kaikilta MBA-ammattilaisilta otetaan ydinohjelmaan seitsemän yksikköä seuraavasti:

Core yksiköt

 • henkilökohtainen
 • Kirjanpito
 • Ajankohtaisia ​​kysymyksiä globaalissa liiketoimintaympäristössä: Tutustu monenlaisiin ajankohtaisiin asioihin, jotka vaikuttavat yrityksiin sisäisesti ja makrotaloudellisen ympäristön kehityksen kautta. Hallituksen politiikkaa ja kansainvälistä kauppaa rohkaistaan ​​globaalin liiketoimintaympäristön muotoiluun. Myös kestävän liiketoiminnan vaikutuksia tutkitaan, ja sinä kehität strategisen johtamisen ja johtajuuden osaamisen korkealla tasolla globaalissa liiketoimintaympäristössä.
 • Strateginen sovellettu markkinointi: Markkinointiprosessin perustana olevat käsitteet ja periaatteet, jotka kattavat makroympäristön, jossa markkinoijat toimivat. Tämä yksikkö kehittää ja parantaa taitojen markkinoijien valikoimaa tarvitsee työskennellä tehokkaasti markkinointiympäristössä kansainvälisellä näkökulmalla.
 • Tulosohjaus
 • johto
 • Strateginen johtaminen: Tutustat yksikön pääjohtajan näkökulmasta ottaen huomioon organisaation suorituskyvyn maksimointiin liittyvät realiteetit ja käytännöt. Yksikkö analysoi, mikä ajaa organisaation suorituskykyä ja tunnistaa ulkoiset ja sisäiset muutokset, jotka vaikuttavat tähän. Muita tärkeitä kysymyksiä, kuten johtajuutta, globalisaatiota, innovaatiota, yrittäjyyttä ja strategiakäytäntöjä, tutkitaan. Tämän yksikön perimmäinen tavoite on tarjota tasapaino strategiateorioiden ja niiden soveltamisen välillä todellisiin tilanteisiin, joten analyysi johtaa strategian luomiseen, jonka toteuttaa organisaation johto.

Valinnaiset yksiköt (valitse yksi)

 • Yrittäjähallinta: Tässä tarkastellaan yrittäjäyritysten strategian ja strategisen johtamisen luonnetta. Erityisesti keskitytään kasvustrategioihin ja kasvun seurausten hallintaan sekä strategiseen johtamistyyliin ja johtamistoimiin yrittäjäyritysten haasteisiin vastaamiseksi, erityisesti vaihtoehtoisen kilpailuedunhakukeinon avulla. Yksikön toinen painopiste on hallintotoimissa, joilla pyritään hillitsemään yrityksen kasvua, ja sinulla on mahdollisuus saada käytännöllinen arvostus valvontamekanismeista ja kasvuesteistä.
 • Edistynyt markkinointi: Arvioi markkinoiden alaan vaikuttavia nousevia teemoja ja arvioi niiden merkitystä tietyllä sektorilla tai teollisuudella. Sinun odotetaan kehittävän ymmärrystä strategisella markkinointitasolla ja yhdistää tietosi tunnistettuihin aiheisiin samalla kun ymmärrät näiden teemojen jatkuvaa luonnetta. Vastaustesi tulisi kuvastaa nykyaikaista markkinointikäytäntöä ja uutta kehitystä, mikä osoittaa innovaatiota ja luovaa ajattelua. Parannat taitoja, jotka tarvitsette tehokkaasti työskentelemään markkinointiympäristössä ja kehität ymmärrystä globaalista näkökulmasta.
 • Globaalit taloushaasteet: Johdatus talousteoriaan, koska se soveltuu tiettyihin sovellettuihin taloustieteisiin. Tämä osoittaa, miten taloudellisia teorioita ja tekniikoita voidaan käyttää käsittelemään monia ihmiskunnan kannalta tärkeitä asioita.
 • Rahoituspalvelut: Saavuta johtamiskykyä ja osaamista rahoituspalvelualan työskentelyyn. Tällä alalla keskitytään sääntelyyn ja markkinointiin. Te työskentelet rakentavasti ja vastuuntuntoisesti rahoituspalvelujen sääntelyparametrien johtajana ja kehität ja arvioit markkinointistrategioita.
 • Liiketoiminta uusmedian ympäristöissä: Tietokoneen tietoliikennetekniikan vaikutukset koskettavat kaikkia talouden sektoreita. Tämän yksikön tarkoituksena on auttaa sinua ymmärtämään ja kuvaamaan tämän vaikutuksen tulevaisuutta. Saat yleiskuvan akateemisesta tutkimuksesta ja teorian uusista mediaympäristöistä, ja sen odotetaan saavan syvällisempää tietoa sähköisen median odottamasta sosioekonomisesta muutoksesta ja uudesta käyttäytymisestä. Toinen tämän yksikön tavoite on soveltaa näitä ymmärryksiä johtamisen osaamisen kehittämiseen, mukaan lukien markkinasuuntausten tutkiminen ja arviointi.

Huomaa, että valinnaiset yksiköt tarvitsevat vähimmäismäärän suoritettavakseen ja voivat muuttua viimeisimmän teollisuuden kehityksen vuoksi.

Vaihtoehtoiset yksiköt (valitse yksi)

 • Konsultointi: Kehitä ymmärrystä konsultoinnin periaatteista ja käytännöistä. Tämä tarjoaa sinulle tekniikoita ja taitoja työskennellä tiimissä konsulttiprojektin suorittamisessa.
 • Tutkimushanke: Mahdollisuus täydentää huomattavaa itsehallinnollista tutkimusta liiketoiminnan alalla, joka kiinnostaa sinua. Voit neuvotella aiheen ja projektin esittelyn MBA-johtajan sinulle myöntämän ohjaajan kanssa. Sinulla on mahdollisuus tehdä lyhyt harjoittelu osana kurssia, sillä edellytyksellä, että löydät sopivan kokemuksen. Tämän ansiosta voit lisätä käytännön kontekstia oppimiskokemukselle.

Ohjelman määrittely

Ohjelman tekniset tiedot antavat lopulliset tiedot yliopiston opetustutkinnasta laadunvarmistuskeskuksen vaatimusten mukaisesti. Jokainen BU-palkintoon johtavassa kurssissa on ohjelma-erittely, jossa kuvataan sen tavoitteet, rakenne, sisältö ja oppimistulokset sekä käytetyt opetus-, oppimis- ja arviointimenetelmät.

Työpaikat

Akateemisen asiantuntemuksen kautta, joka on saatu koko BU: n tiedekunnista, MBA kehittyy jatkuvasti sen varmistamiseksi, että se pysyy muutoksen eturintamassa kaikilla sektoreilla. Tämä kurssi tarjoaa sinulle ponnahduslaudan johtajan uran kehittämiseen.

Jotkut Master of Business Administration -tutkinnon suorittaneistamme ovat nyt mukana rooleissa, kuten:

 • Johtaja
 • Johtava projektipäällikkö
 • Talouskehityspalvelujen johtaja
 • Tietojenkäsittelyn päällikkö ja järjestelmien kehittäminen.

Toimialat työskentelivät

 • liiketoiminta
 • Rahoittaa
 • Markkinointi
 • Henkilöstöhallinto.

Jatko-opinnot

Jos haluat jatkaa opintojasi MBA: n saavuttamisen jälkeen, tutustu tohtoriohjelmistoihimme.

Program taught in:
Englanti
Tämä kurssi on Campus based
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Duration
1 vuosi
Full-time
Hinta
10,000 GBP
UK / EU / Kanaalisaaret: £ 10,000 Kansainvälinen (ei-EU): £ 14,750
Deadline
By locations
By date
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline

Syys 2019

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä
Application deadline
Päättymispäivämäärä