MBA kattaa yrityksen kaikki toiminnalliset alueet samalla kun se tarjoaa erityistä ja erilaista huomiota uusimpaan markkinointiin ja digitaalisen talouden suuntauksiin. Osallistujat hankkivat taitoja, työkaluja ja tarvittavaa ajattelutapaa onnistuneen ja globaalin uran kehittämiseen.

Ominaisuudet

 • Laaja yhdistelmä luokkia, projekteja, työpajoja, reaalimaailmallisia yritystilanteita ja kansainvälisiä kokemuksia.
 • MBA, jossa keskitytään erityisesti uusimpaan markkinointiin ja digitaalisen talouden suuntauksiin.
 • Kehitetään ja otetaan käyttöön avainhallintataitoja toimimaan tehokkaasti nykypäivän yhä monimutkaisemmassa ja monikulttuurisessa ympäristössä.

tavoitteet


MBA-ohjelman päätavoitteet ovat:/>

 1. Ymmärtää ja hallita eri tieteenalojen menetelmiä ja keskeisiä käsitteitä, jotka liittyvät yritykseen, sekä niiden käytännön soveltaminen.
 2. Opi kehittymään tehokkaasti erilaisissa kulttuurisissa ja sosiaalisissa yhteyksissä.
 3. Anna yritystoiminnan päätöksiä ja toimintaa ihmisten ja eettisten arvojen kanssa.
 4. Hanki taitoja ja työkaluja, joita voit kehittää itseäsi nykypäivän liiketoimintaympäristössä.

Mikä tekee meistä erilaisen


KAKSIKOULU/>

MBA FIIC: sta ESIC MIB: stä. Kun MBA-ohjelma Madridissa on valmis, opiskelijoilla on mahdollisuus saada Master International International -liiketoiminta Floridan kansainväliseltä yliopistolta opiskelemalla Miamissa vielä kahdeksan kuukautta (lisämaksu vaaditaan).

VIIMEINEN PROJEKTI

Osana loppuprojektia opiskelijoilla on mahdollisuus opiskella lisälehteä yhdestä yliopistosta yli 100 luettelosta, joka on kumppani ESICin kanssa. Tämä luettelo sisältää Shanghai, Peking, Buenos Aires, Bangalore, New York, München, Pariisi, Bogota jne. (Opintokulut sisältyvät henkilökohtaisiin ja matkakuluihin eivät sisälly hintaan).

IMMERSION TRIPS

MBA-opiskelijoilla on myös mahdollisuus osallistua erilaisiin upotusmatkoihin Kiinaan, Iso-Britanniaan, Yhdysvaltoihin tai Brasiliaan. Nämä matkat tapahtuvat lukuvuoden aikana (lisämaksu vaaditaan).

NETWORKING

Koko ohjelman aikana MBA-opiskelijat ovat vuorovaikutuksessa erilaisissa ja monikulttuurisissa yhteyksissä muiden yli 10 eri maiden opiskelijoiden kanssa, koska he osallistuvat yhteisiin toimintoihin sekä espanjaksi että englanniksi. ESIC järjestää myös neuvotteluja ja konferensseja, jotka edistävät ammatillisten siteiden kehittämistä, jotka auttavat oppilaita kehittämään uransa. Heillä on myös pääsy ESIC: n Alumni-verkkoon, joka on erinomainen tapaamispaikka opiskelijoiden, ammattilaisten ja tutkijoiden keskuudessa ympäri maailmaa.

ENGLANTI

ESIC kannustaa oppimaan englantia keskeisenä taitona kehittyäkseen menestyksekkäästi yhä globaalistuneemmassa ympäristössä. Tätä varten tarjoamme ilmaisen kurssin osana ohjelmaa niin, että kaikki B2-tason opiskelijat saavat C1-tason MBA-ohjelman loppuun mennessä.

Metodologia


Tämä ohjelma perustuu erikoistuneeseen oppimiseen, joka keskittyy opiskelijaan ja jonka ohjaavat ammattilaiset ja ohjaajat, jotka auttavat sinua ymmärtämään, käyttämään, heijastamaan ja soveltamaan sekä erityistä osaamista että kykyjä. Ajatuksena on luoda toiminta-palaute-analyysi-toimintasuunnitelma, joka tukee oppimista ja opiskelijan kehitystä ohjelmassa. Tässä yhteydessä oppimisstrategia perustuu näihin kolmeen periaatteeseen:/>

KRITIIKANALYYSIN KEHITTÄMINEN


Opiskelijaprofiili/>


Vastuulliset, ahkera ja proaktiiviset tutkinnon suorittaneet ja ammattilaiset, jotka ovat avoimia uusille haasteille. Yritykset, joilla on yrittäjähenkisyys ja johtamisominaisuudet, jotka haluavat laajentaa liiketoimintaohjaustietouttaan, ohjata uraansa ja / tai parantaa johtamistaitojaan kaikki päätöksentekoon perustuvassa ympäristössä yhä globalisoituneemmassa ja digitalisemmassa kontekstissa./>

Pääsyvaatimukset


MBA: n pääsyvaatimukset ovat:/>
 • Ole hallussaan kandidaatin tutkinto.
 • Hyväksy pääsykokeet ja haastattelu ohjelman johtajaan.
 • Vähintään 3 vuoden työkokemus.
 • On suositeltavaa saada hyvä englannin taso. Jos näin ei ole, ESIC antaa erityisohjelman näille opiskelijoille, jotta he voivat lopettaa ohjelman asianmukaisella kielellä.
 • Osallistumisprosessin aikana ehdokkaan on otettava GMAT tai otettava ESIC BUSINESS

Osallistumiskokeiden suorittamiseksi ehdokkaiden on otettava yhteyttä hakutoimistoon: admisiones@esic.edu/>


Ohjelmoida/>

Sijoituksia


ESICin kansainvälinen MBA (International Business MBA) on 27. sijalla kansainvälisten MBA-ohjelmien joukossa./>

ESICin MBA-ohjelmat sisältyvät maailman 170 parhaan MBA-ohjelman joukkoon, sijoittui numero 62 Yhdysvaltojen ulkopuolella.

ESIC: n EMBA sijoittuu maailman 100 parhaan Executive MBA: n ja 29: n joukkoon Euroopassa.
ESIC on sijoittunut 100 parhaan MBA: n joukkoon maailmanlaajuisesti ja, mikä tärkeintä, markkinoinnin, rahoituksen ja EMBA: n 50 parhaan joukkoon.

ESIC: n MBA-ohjelmat näyttävät 18. sijalta parhaan 49 Latinalaisen Amerikan opiskelijan ohjelmassa.

ESICin MBA-ohjelmat sisältyvät parhaisiin 77 kansainväliseen ohjelmaan, jotka ovat 52. sijalla tässä rankingissa.

Ohjelman opetuskielet:
 • Espanjalainen

Katso 3 muuta ohjelmaa kohteelta ESIC Business & Marketing School »

Tämä kurssi on Kampuksella tapahtuva
Alkamispäivämäärä
Duration
12 kuukautta
Full-time
Hinta
24,900 EUR
Määräaika
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika
Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä

Master in Business Administration

Master in Business Administration