Master of Business Administration

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Coronavirus (COVID-19) -päivitys: Opi verkossa nyt ja kampuksella myöhemmin.

RMIT: ssä emme halua opiskelijoiden ohittavan lukukautta tai opiskeluvuotta, jos voimme auttaa sitä. Olemme päivittäneet satoja kursseja, joissa on online- opiskeluvaihtoehtoja vaarantamatta koulutuksen laatua ja opiskelijoiden tuloksia. Selvittää, miten autamme jatkat mennä uni aikana COVID-19 kanssa verkossa on käytössä tutkimuksessa .

Sinun polku johtajuuteen

Maailman parhaat organisaatiot etsivät luovaa ajattelijoita, yhteistyökumppaneita ja ongelmanratkaisuja - johtajia empatiaa ja mielikuvitusta. Meidän huippuluokan MBA on suunniteltu kehittämään näitä ominaisuuksia. Sijoitamme sinut liiketoiminnan johtajuuteen ja valmistaudut menestymään nopeasti muuttuvassa maailmassa.

Tapaa Tina Dochana

"Se todella antoi minulle työkalut, joita tarvitsin, ja nyt voin selkeästi sanoa, että voin mennä ulos ja auttaa ketään lähtemällä liikkeelle. Minä näen maailmaa eri tavalla MBA: n takia, se on mahdollistanut minut johtajaksi ja olen varma itseni iho nyt. "

Valmistaudu sinut johtamaan dynaamisessa, muuttuvassa maailmassa

Aloita urasi uraansa ainutlaatuisella, alan toisiinsa liittyvällä MBA-ohjelmalla, jonka hallinnoi Australian suurin kauppakorkeakoulu.

Kehitä taitoja, jotka ovat tärkeitä

Me valmentamme sinut perusperiaatteisiin. Kehitämme myös olennaisia ​​nykyaikaisia ​​liiketoimintaosaamista - yhteistyötä, yrittäjyyttä, luovaa ongelmanratkaisua ja innovaatiota.

Tutustu luovuuttasi

MBA-ohjelma on Australiassa vakiintuneen suunnittelun ajattelutavan kanssa johtava opettamassa tätä arvokasta liiketoimintaosaamista.

Liity yhteisöömme

Tutustu RMIT: n erottuvaan kulttuuriin - ihmislähtöiseen, teollisuuteen kytkettyyn ja maailmanlaajuiseen. Rakenna kansainvälisiä verkostoja ja lisää ymmärrystäsi kulttuureista ja suuntauksista.

RMIT MBA -kokemuksesi

Ohjaa aitoja, helposti tavoitettavia luennoitsijoita, jotka välittävät matkanne. Suunnittele liiketoiminnan johtamisen perusteet ja suunnittelutaitojen luovat taidot. Rakenna ystävyyssuhteita ja liiketoimintaverkostoja tukevan oppilaskunnan joukkoon.

Mitä opiskelet

Hanki itsesi avaintaidoilla ja osaamisalueilla, joita tarvitaan johtamaan valitsemaasi teollisuutta.

Tämä ohjelma alkaa sarjalla kursseja, jotka esittelevät keskeisiä liiketoimintakonsepteja, ennen kuin rakennat kohti monimutkaisempia projekteja, joiden avulla voit esitellä ymmärrystäsi yrityksen strategiasta ja suunnittelupohjaisesta ajattelusta.

Opiskelijat voivat suorittaa RMIT MBA -ohjelman 2 vuoden kokopäiväisen opiskelun tai osa-aikatyön kautta. Saatavilla on myös verkko- ja joustavia oppimisvaihtoehtoja.

oppia perusteet:
 • Yritysjohtajuus
 • Ihmisten hallinta
 • Liiketoiminnan konsultointi
 • Yritysten markkinointi
 • Talousanalyysi

RMIT: n Master of Business Administration on räätälöity tuottamaan johtajia, joilla on valmiudet johtaa, joten se oli minun ensimmäinen valinta. Luokat on suunniteltu edistämään erilaisia ​​oppimistyylejä ja niihin sisältyy runsaasti sekä teoria että sovellusmahdollisuuksia.

- Nicholas Bartholomeusz , RMIT-kauppatieteiden maisterin tutkinto

Opi tänne, onnistu kaikkialla

RMIT: ssä ymmärrämme, kuinka tärkeää on antaa opiskelijoille todellisia kokemuksia ja taitoja menestyä nopeasti kehittyvillä työmarkkinoilla.

RMIT: n painopiste teollisuuspohjaiseen ja käytännön oppimiseen on nähty MBA-ohjelmassamme Australiassa 5 parhaan MBA-tutkinnon ja maailmanlaajuisen MBA-verkostomme neljänneksi toimitusjohtajan vuoden 2017 maailmanlaajuisessa rankingissa. RMIT tunnetaan myös maailman parhaiden 100 instituution joukosta liike- ja johtamisohjelmien opetukseen.

Yksityiskohdat

Ohjelma on suunniteltu ohjaamaan kehitystäsi yritysjohtajana.

RMIT MBA on haastava 1,5 vuoden (kokopäiväinen) ohjelma, joka on suunniteltu rakentamaan reaalimaailman liiketoimintaosaamista ja luovaa ongelmanratkaisutekniikkaa.

Matka alkaa liiketoiminnan perusteista - johtaminen ja johtaminen, markkinointi ja rahoitusanalyysi. Sinua ohjataan näiden keskeisten alueiden kautta sitoutuneilla luennoitsijoilla, jotka välittävät kehityksestäsi.

Löydät myös luovaa puolta RMIT: n tunnetulla Design Thinking for Business -kurssilla. (Australian vakiintunut suunnittelun ajattelu kurssi). Tämä inspiroiva kurssi muuttaa tapaa, jolla ajattelet ongelmanratkaisua ja antavat sinulle luottamuksen monimutkaisten liiketoimintaongelmien ratkaisemiseen uusilla tavoilla.

Kun olet suorittanut kursseja esimerkiksi strategian ja teknologian ja innovaation hallinnan aloilla, voit lopettaa ohjelman rakentamalla konsultointia ja johtamistaitoja, jotka voit ottaa suoraan markkinoille.

Kurssit, kuten Business Research Design ja Business Consulting täydentävät haastavia valittavia, jotka terävöittävät kykyjäsi.

Valmistat hyvän käsityksen liiketoiminnan perustekijöistä, täysin uuden näkökulman luovan ongelmanratkaisun ja joukon reaalimaailman liiketoimintaosaamista, jota voit välittömästi soveltaa ammattimaisissa tilanteissa. (RMIT MBA-tutkinnon ovat laajalti tunnustettu työpaikkana valmistautunut).

Kuinka opit

Meidän MBA-ohjelma koostuu 10 ydin ja kaksi valinnaista kursseja toimitetaan kolme opiskelujaksoa - puoliväliin yksi ja kaksi, ja kevät / kesäaikaan.

Päätoimiset opiskelijat suorittavat neljä kurssia opintojaksoa kohden, ja luokat pidetään yleensä päivän aikana. Osa-aikaiset opiskelijat suorittavat kaksi tai useampaa kurssia opintojaksoa kohden, ja luennot järjestetään yleensä illalla. Työnantajat tunnustavat yhteistyön yhä useammin kriittiseksi johtajuudeksi. Joten meidän MBA-opiskelijat kehittyvät ryhmänä ja usein työskentelevät tiimeissä.

Saat kokemusta erilaisista opetuksen ja oppimisen lähestymistavoista ohjelman aikana, mukaan lukien luennot, opetusohjelmat, jotka toimivat itsenäisesti ja ryhmissä. Luennot tarjoavat kattavan katsauksen uusimmasta ajattelusta ja maailman parhaista käytännöistä, kun taas oppitunnit tarjoavat mahdollisuuksia helpotetulle keskustelulle. Tosiasiallisesti perustuvat tapaustutkimukset ovat tärkeä osa RMIT: n MBA-kursseja ja tuovat aitoutta oppimiskokemukselle.

Sinun Melbourne-pohjaiset luokat pidetään yleensä kauniissa kulttuuriperinnön luettelossa Emily McPherson College Building, kulmassa Russell ja Victoria kaduilla Melbourne CBD. (Melbourne on yksi maailman elävin kaupunki, ja hyvä paikka opiskella MBA). Palveluihin kuuluu eksklusiivinen MBA-lounge (The MBA Edge). Tämä uusi MBA-lounge luotiin ryhmä- ja yksilölliseen opiskeluun. Se sisältää mukavat istuimet, näytöt esityksiin, jaettu iMac ja tilava parveke. Tilavuutemme sisältää myös lisähuonehuoneen, opetus- ja luokkahuoneiden opetuksen uusimmalla multimediatekniikalla sekä kattopuutarhan, josta on näkymät Melbournen CBD: lle. Luokat voidaan järjestää myös palkitussa Swanston Academic Buildingissa tai muissa RMIT: n City Campus -paikkakunnissa.

Lisäksi elävän RMIT-kampuksen lisäksi voit opiskella osia tai kaikkia MBA-ohjelmasi RMIT Online -palvelun kautta. Verkko-oppimisympäristö on suunniteltu antamaan sinulle mahdollisuuden opiskella missä ja milloin tahansa, kurssilla ja luennoilla, joita on helppo seurata, keskustelupalstoilla, online-foorumeilla, sähköisessä toimeksiantojen lähettämisessä ja kirjasto- ja yrityslehtien käyttömahdollisuuksissa.

Arviointi on käynnissä koko lukukauden ajan ja sisältää tutkimuksia, esseitä, raportteja, esityksiä, ryhmäprojekteja, tutkimushankkeita ja käytännön tehtäviä. Vaikka ryhmätoimeksiannot ovat jokaisen kurssin tärkeä osa, arvioinnin painopiste on painotettu yksilölliseen suoritukseen.

MBA-ohjelma on tarjolla myös RMIT: n Vietnam-kampuksella Saigonissa, joka tarjoaa jopa kolme kertaa vuodessa.

Liiketoiminnan mentorointi

MBA tarjoaa opastusta Business Mentoring -ohjelman kautta, jotta voit auttaa urasi etenemistä ja lisää työllistymismahdollisuuksia. Sinulla on erilaisia ​​aktiviteetteja, mukaan lukien seminaarit vieras puhujat, ryhmätyö ja tapaustutkimukset, henkilökohtainen mentorointi ja valmennus sekä uran valmistelu.

Mentorointiohjelma kattaa:

 • johtajuutta työpaikalla
 • voimaa ja vaikutusta
 • päätös päätöksenteossa
 • ura ja itsensä johtaminen
 • työskentelee Australian organisaatioissa
 • toimi Aasiassa
 • työskentelee perheyrityksessä.

Kaikilla liiketalouhijoilla on vähintään 15 vuoden kokemus, ovat aktiivisia johtajia omilla aloillaan ja ohjaavat ja tukevat työelämääsi.

myRMIT

RMIT-yliopiston online-oppimisportaalin myRMIT avulla voit tarkastella luennoitsijoiden luomaa online-resursseja ja oppimistoimintoja, tutustua kurssimateriaaleihin Canvasin avulla, tehdä yhteistyötä lehtien ja muiden opiskelijoiden kanssa sekä käyttää oppilaiden sähköpostiosoitettasi. Koulutusohjelmisto, Learning Hub, muut verkko- ja digitaaliset resurssit ja tulostimet ovat käytettävissä kampuksilla RMIT-langattoman verkon välityksellä omalla kannettavalla tietokoneellasi, tabletilla tai älypuhelimella tai tietokoneen avulla kampuksen kautta. Voit käyttää samaa ohjelmistoa kotona käyttäen myDesktop-ohjelmaa.

Teollisuuden yhteydet

MBA: n MBA-ohjelmassa työskentelevät työelämäyhteydet ja alan kannalta merkittävät mahdollisuudet ovat:

Fastrack Innovation -ohjelma

Fastrack on korkean intensiteetin 13-viikkoinen ohjelma, joka toimii joka toinen lukukausi, jossa ristisillalliset ryhmät työskentelevät alan asiantuntijoiden kanssa innovaatioiden, suunnittelun, liiketoiminnan ja teknologian kesken ja luovat ratkaisuja todellisiin ongelmiin. Tämä nopean prototyypin muotoilu on suunniteltu siten, että ulkopuoliset organisaatiot voivat hyödyntää RMIT-opiskelijoiden uutta ajattelua.

Jatko-opiskelijavaihtoehto

Ota kanta kumppaniorganisaatioon yhden tai kahden päivän ajan viikossa lukukauden aikana. Tämä asema on tavallisesti maksamaton ja sen tarkoituksena on kehittää pehmeät taidot ja lisätä yleistä työllistettävyyttä valmistumisen jälkeen.

MBA-tutkimushanke

Avoinna korkeatasoisille MBA-opiskelijoille, tämä kurssi on suunniteltu tarjoamaan todelliset yrityshankkeet opiskelijoille työskentelemään lukukauden aikana. Näihin kuuluvat kansainväliset hankkeet, kuten APEC: n digitaalinen liitettävyys.

Olin mukana APEC-tutkimushankkeessa. Arvostin tilaisuutta työskennellä todellisen tutkimustehtävän suhteen. havainnot toimitetaan APEC: n huippukokoukselle PNG: ssä ja tarjoavat arvokkaita näkemyksiä, joiden avulla tuetaan kehittyvien talouksien kehitystä erityisesti digitaalisiin innovaatioihin keskittyen. Oli hienoa olla osa tällaista hanketta ja sanoa, että olen osallistunut. Olen myös todella nauttinut joustavuudesta oppia oppikirjoja pitemmälle. - Eryn Behan, MBA-tutkimusprojektin ehdokas

Olen todella nauttinut työskentelemästä Spotlessin todellisessa tutkimushankkeessa lukukaudeksi 1, 2018. Hankkeessa käsiteltiin nimenomaan monimutkaisuutta ja mahdollisuuksia, joita Spotless julkisen ja yksityisen sektorin kumppanuuksissa (PPP) on sosiaalisen infrastruktuurin alalla. Hanke antoi mahdollisuuden käytännön neuvoa-antavaan lähestymistapaan, joka johtaa suosituksiin, jotka toivottavasti edistävät tehokkuutta ja myönteisiä liiketoiminnan tuloksia Spotlessille. Kokemus sai myös minun rakentaa verkoston alalle, jota kiinnostaisin. Suosittelisin erittäin paljon tutkimushanketta kaikille MBA-opiskelijoille. - Steven Mazzarelli, MBA-tutkimusprojektin ehdokas

Business Consulting-kurssi

Suorita ulkopuolinen yritysprojekti ja verkosto, jossa on mukana liike-elämän kumppaniorganisaatioiden johtavat jäsenet.

MBA-neuvottelukunta

Meidän MBA-ohjelmaa tukee vahva neuvoa-antavan johtokunnan, joka auttaa ohjaamaan opetussuunnitelman kehittämistä, jotta RMIT MBA-tutkinnon suorittaneet ovat valmiita ja valmiita ottamaan haastavia asemia nopeasti muuttuvassa liiketoiminnan maisemassa.

Ohjelman neuvottelukunta koostuu Capgeminin, KPMG: n, Spotlessin, BMW: n, Ethical Investment Servicesin, Greencapin ja boutique-konsulttiyritysten, kuten Advantage Point Business Advisorsin, jäsenistä.

Kansainväliset mahdollisuudet

Opintomatkat ovat ainutlaatuinen piirre kampus-ohjelmassa. Voit yhdistää ulkomaille matkustus- ja kulttuurikokemukset kurssityöhön, joka on valmistunut intensiivisillä tiloilla, ja tämä on hyväksytty tutkintoon. Opintomatkamme lähtevät yleensä Australian kesän tai talviloman aikana.

Joka vuosi Graduate School of Business ja Law suorittaa intensiivisiä opintomatkoja Vietnamiin ja Espanjaan, mikä vastaa yhtä 12 opintopistettä valittavissa.

Muita mahdollisuuksia ovat esimerkiksi Robert H. Smithin kauppakorkeakoulu (USA); Ted Rogers School of Management (Kanada), Aarhus University (Tanska) ja Thammasat University (Thaimaa).

Jos aiot sisällyttää opinto-oppaan osana ohjelmaa, sinun kannattaa tarkistaa, että sinulla on tarvittava määrä opiskelijavalintoja tai opintopisteitä.

Muita tähän ohjelmaan käytettävissä olevia maailmanlaajuisia liikkuvuusvaihtoehtoja ovat:

Opiskelijavaihto - meillä on yli 200 vaihtopartneria

 • Lyhytkestoinen liikkuvuusohjelma ESADE Business Schoolille Barcelonassa - yksi Euroopan johtavista kauppakorkeakouluista
 • Global Entrepreneurship and Internship Program (GEIP)
 • ACICIS Business Professional Practicum

Kesto

 • 1,5 vuotta kokopäiväistä tai osa-aikaista vastaavaa (pitkälle edennyt)
 • 2 vuotta kokopäiväisesti tai osa-aikaisesti (ilman edistynyttä asemaa)

Opiskelijat, jotka suorittavat kursseja kaikissa ajoitetuissa opetusjaksoissa, pystyvät suorittamaan ohjelman 12-16 kuukauteen.

Lisätietoja edistyneestä pysyvyydestä on kohdassa Laajuus- ja Masters-poikkeukset.

Aiemmista tutkimuksista ja kokemuksesta riippuen voit myös saada hyvityksen ohjelmasi ohjelmaan. Myönnetty luotto voi vähentää suoritettavan tutkimuksen määrää.

Valittavat ja ohjelmarakenne

Master-tutkinto koostuu 10 ydin ja 2 valinnaista kursseja.

 • Suorita kurssi, joka tuo esiin keskeiset näkökohdat liiketoimintakäytännöstä.
 • Esittele kehittyvää liiketoimintaosaamista ja ongelmanratkaisukykyä pakollisilla kursseilla ohjelman loppuvaiheessa
 • Tutki monimutkaista ongelmaa ja testaa ja arvioi potentiaalisia ratkaisuja teollisuuden ja yhteisön sidosryhmien kanssa liiketoiminnan tutkimuksen suunnittelussa.

On suositeltavaa noudattaa ilmoittautumisrakenteessa esitettyjä kursseja.

Aloitat MBA-matkanne toteuttamalla liiketoimintakonsepteja sisältäviä toiminnallisia kursseja, joita seuraa kursseja, jotka hyödyntävät kokeneita oppimistoimintoja ja hankitut tiedot, jotka keskittyvät strategian kehittämiseen. Nämä jälkimmäisen ohjelman kurssit antavat sinulle mahdollisuuden esitellä kehittyvää liiketoimintaosaamista.

Jos olet kiinnostunut aloittamasta omaa liiketoimintaasi, saatat haluta lisätietoja BUSM4598 Business Skills for Start Ups -ohjelmasta, joka on valinnainen kurssi, joka kattaa yrityksen muodostamisen keskeiset vaiheet konseptista ja julkaisemisesta.

Ura

RMIT MBA-tutkinnon suorittaneena olet liikkeellä johtavalla liiketoiminta-alueella.

Löydät MBA-tutkinnon, joka työskentelee ja johtaa ammattimaisessa, kaupallisessa, teollisessa, voittoa tavoittelemattomassa, kansalaisjärjestöjen julkishallinnossa ja käynnistysorganisaatioissa. He tekevät monenlaisia ​​rooleja, mukaan lukien organisaatiostrategia ja innovaatiot, liikkeenjohdon konsultointi, kansainvälinen kehitysyhteistyö sekä neuvonta ja toiminnan johtaminen.

Meidän MBA-ohjelma on suunniteltu varmistamaan, että valmistuneista tulee liiketoiminnan maailmaan, jossa on laaja valikoima todellisia taitoja, jotka ovat tehokkaita ongelmanratkaisuja ensimmäisestä päivästä lähtien. Jotta opiskelijamme pystyisivät rakentamaan näitä taitoja, meillä on useita alan kannalta merkittäviä ohjelmia ja valinnaisia.

Kokonaisvaltainen yritysvalmennusohjelma auttaa urasi etenemistä ja lisää työllistymismahdollisuuksia. Ohjelman aikana teet erilaisia ​​toimintoja, mukaan lukien seminaarit vieras puhujat, ryhmätyö ja tapaustutkimukset, yksilöllinen mentorointi ja valmennus ja urakehitys.

Mentorointiohjelma kattaa keskeiset osa-alueet, kuten johtajuus työpaikalla, valta ja vaikutusvalta, päätös päätöksenteossa, ura ja itsensä johtaminen, jotka työskentelevät Australian organisaatioissa, työskentelevät Aasiassa ja työskentelevät perheyrityksessä. Kaikilla liiketoimintaneuvojilla on vähintään 15 vuoden kokemus, ovat aktiivisia johtajia omilla aloillaan ja tarjoavat arvokasta opastusta ja tukea.

Ammatillinen tunnustaminen ja akkreditointi

Opiskelijat ja tutkinnon suorittaneet voivat saada jäseneksi Australian Institute of Management (AIM). Jäsenyys voi tarjota erilaisia ​​resursseja avustamaan tulevaa urakehitystäsi.

Opiskelijaksi

 • Australian kandidaatin tutkinto tai vastaava tai korkeamman tason tutkintotodistus hyväksytyssä korkeakoulussa, jolla on vähimmäistason keskiarvo (GPA) 1,0 (4,0); tai
 • Australian kandidaatin tutkinto tai vastaava tai korkeamman tason tutkintotodistus hyväksytyssä korkea-asteen oppilaitoksessa sijaitsevassa liike-elämässä (tai vastaavassa) ja GMAT-kokonaispistemäärä on 550; tai
 • Australian kandidaatin tutkinto tai vastaava millä tahansa kurinalaisuudella, jonka arvosana on vähintään 1,0 (4,0) ja vähintään kolmen vuoden kokopäiväinen vastaava hallintokokemus valvontatehtävistä *; tai
 • RMIT-kauppatieteiden tutkintotodistus.

* Hakijoiden on toimitettava ansioluettelo (CV).

palkkiot

Maksuyhteenveto

Vuoden 2019 ohjeellinen vuotuinen lukukausimaksu kokopäivätoimipaikoille on 35,520 * AU vuodessa.

Vuoden 2018 ohjeellinen vuosittainen lukukausimaksu kokopäivätoimipaikoille on 23 040 USD.

Tätä ohjelmaa tarjotaan vain täyden maksun perusteella. Jos sinulle tarjotaan paikkaa, sinun on maksettava ohjelman koko opetusmaksut. Tukikelpoiset opiskelijat (kuten Australian kansalaiset tai australialaisen pysyvän humanitaarisen viisumin haltijat) voivat kuitenkin hakea maksamistaan ​​osan tai kaikkien maksujensa maksamisesta Kansainyhteisön hallituksen FEE-HELP-lainajärjestelmän kautta.

* Edellä esitetyt palkkiot koskevat vain 2018 ja perustuvat vuosittaiseen kokopäiväiseen opiskelukuormaan, joka on 96 pistettä, ellei toisin mainita. Suhteellinen maksu koskee enemmän tai vähemmän kuin kokopäiväinen opiskelu kuormitus. Opintomaksuja tarkistetaan vuosittain, ja näitä palkkioita on käytettävä vain ohjeena.

Apurahat

RMIT palkitsee vuosittain yli 2000 apurahaa tunnustaa akateeminen saavutus ja auttaa opiskelijoita eri taustoista.

Viimeksi päivitetty Elo 2020

Oppilaitoksesta

One of Australia's original tertiary institutions, RMIT University enjoys an international reputation for excellence in professional and vocational education, applied research, and engagement with the ... Lue lisää

One of Australia's original tertiary institutions, RMIT University enjoys an international reputation for excellence in professional and vocational education, applied research, and engagement with the needs of industry and the community. Näytä vähemmän