Master of Business Administration

Yleistä

5 sijaintia saatavilla
Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Haluatko laajentaa tai syventää tietämystäsi kandidaatin tutkinnon saatuasi? Valitse kauppatieteiden maisteri (MBA).

Tio antaa opiskelijoille lukemattomia mahdollisuuksia ilmoittautua maisteriohjelmaan. Se voi liittyä Tio-ohjelmaasi tai koskea täysin eri alaa. Voit ilmoittautua maisteriohjelmaan kandidaatin tutkinnolla Tiosta tai vastaavalla tutkinnolla.

Kauppatieteiden maisteri 2 minuutissa

Miksi valita maisteriohjelma?

Maisteriohjelma tarjoaa akateemisen perustelun tietosi ja taitosi. Lähestytte asioita eri näkökulmista. Tämä opettaa sinua ratkaisemaan monimutkaisia ongelmia ja ajattelemaan innovatiivisilla tavoilla. Kehität kattavia ja syvällisiä oivalluksia ja parannat kriittisen ajattelun taitojasi. Tämä johtaa enemmän työmahdollisuuksiin ja korkeampaan lähtötasoon ja alkupalkkaan. Kunnianhimoisille opiskelijoille maisteriohjelma on sijoitus heidän uraansa.

Maisterin tutkinto vain vuodessa

Master of Business Administration (MBA) -ohjelma (ISAT-koodi 70024) on kaksitoista kuukautta kestävä maisteriohjelma, johon voit ilmoittautua kandidaatin tutkinnon saatuasi. Maisteriohjelman aikana olet erikoistunut kansainvälisen johtamisen, vieraanvaraisuuden tai kaupallisen johtamisen alaan. Tämän MBA: n avulla Tio antaa sinulle mahdollisuuden ilmoittautua maisteriohjelmaan pienimuotoisessa ympäristössä. Voit nauttia Tion henkilökohtaisen ja korkealaatuisen koulutuksen monista eduista.

NVAO on akkreditoinut tämän kauppatieteiden maisterin (ISAT-koodi 70024) ja kouluttanut opiskelijoita yhden vuoden ajan kansainvälisesti tunnustettuun kauppatieteiden maisteriin (MBA) 4). Tämä kauppatieteiden maisteri (MBA) on saatavilla yhteistyössä liikekumppanimme NTI: n kanssa.

Miksi valita Master of Business Administration?

Miksi sinun pitäisi valita Tio University ja Master of Business Administration? Koska liike-elämä on epätoivoinen korkeasti koulutetuille johtajille kuten sinä, jolla on oikeat taidot. Tämän maisterin tutkinnon avulla voit myös pitää tehtävissä, joita et voi saada vain kandidaatin tutkinnolla. Olet laajasti työllistyvä ja liike-elämä haluaa työskennellä ammattilaisten kanssa, joilla on käytännön kokemusta, mutta joilla on myös hyvin kehittynyt analyyttinen taito.

Alla voit lukea lisää siitä, miksi opiskelijat valitsevat tämän maisterin tutkinnon Tio-yliopistossa.

kunnianhimo

Oletko kunnianhimoinen opiskelija, joka pyrkii uraan huipulla? Tion MBA-ohjelma tarjoaa tieteellesi ja taidoillesi akateemisen perustan ja antaa sinun kehittää kattavan yrityshallinnon puitteet. Ohjelma valmistaa sinut ylemmän johdon työhön.

Tietojen syventäminen ja laajentaminen

Valitsetko maisteriohjelman, jonka avulla voit syventää tietämystäsi vai haluatko mieluummin laajentaa tietosi kokonaan toisen alan ohjelmalla? Tämän MBA: n avulla voit itse päättää.

Yhteistyö sektorin kanssa

Tio tekee tiivistä yhteistyötä ammattijärjestöjen ja verkosto-organisaatioiden kanssa varmistaakseen, että opetussuunnitelma liittyy alan uusimpiin suuntauksiin ja kehitykseen.

Korkealaatuinen tutkinto

Tio turvaa huolellisesti koulutuksensa laadun ja loppututkinnon. Tämä takaa tutkintosi arvon. Kun olet saanut tutkintosi, voit käyttää kansainvälisesti tunnustettua MBA (Master of Business Administration) -nimikettä.

Korkea alkupalkka

Tutkimukset osoittavat, että maisterin tutkinnon aloittaneiden palkat ovat korkeampia kuin kandidaatin tutkinnon suorittaneilla. Talous- tai liiketalouden maisteriohjelman, esimerkiksi MBA-ohjelman, vastavalmistuneiden bruttokuukausipalkka on noin 3108 euroa (Master Guide 2019).

Työkokemusta ei tarvita

Sinulla ei tarvitse olla työkokemusta päästäkseen tähän MBA-ohjelmaan.

Laajasti työllistettävä

Master of Business Administration on kattava kaupallinen opinto-ohjelma, joka valmistaa opiskelijoita erilaisiin tehtäviin, osaamisalueisiin ja aloihin. Minkä tahansa erikoistumisen valitsetkin, olet laajasti työllistettävissä.

Oppia tekemällä

MBA-ohjelman aikana opit tekemällä. Silloitat jatkuvasti kuilua teorian ja käytännön välillä suorittamalla tehtäviä ja käytännön tapauksia. Sinua opettavat huippuopettajat, joilla on laaja käytännön kokemus. He tietävät tarkalleen, mitä alalla tapahtuu, ja voivat siksi antaa erinomaisia ohjeita.

Lisää työmahdollisuuksia

Yritykset rakastavat työskennellä yhdessä ammattilaisten kanssa, joilla on sekä kandidaattiohjelman käytännön taidot että maisteriohjelman aikana hankitut analyyttiset näkemykset. Lisäksi maisterin tutkinto voi auttaa sinua saamaan työpaikan, jota et saisi vain kandidaatin tutkinnolla. Tämä tarkoittaa, että sinulla on enemmän työmahdollisuuksia ja todennäköisemmin löydät unelmiesi työpaikan.

Paljon opastusta

Keskimäärin sinulla on noin 12-16 yhteydenpitotuntia viikossa. Pienen ryhmäkoon vuoksi on paljon henkilökohtaista huomiota. Kun työskentelet lopputyöprojektissasi, saat opinnäytetyön ohjaajalta erinomaisen ohjauksen.

Pienet luokat

Voit osallistua luentoihin ryhmissä, joissa on enintään ± 16 opiskelijaa.

Nopeutettu oppiminen

Suoritettuasi kandidaattiohjelman voit ansaita MBA-tutkintosi vain vuodessa.

verkko

Tiiviit siteet yrityksiin, käytännön kokemusta omaaviin luennoitsijoihin ja opinnäytetyösi tarjoavat lukemattomia mahdollisuuksia kehittää mittavaa verkostoa.

Valinnanvapaus

Voit täyttää yli 50% opetussuunnitelmasta itse. Voit esimerkiksi valita yhden kolmesta eri erikoisalasta: kansainvälinen johtaminen, vieraanvaraisuus tai kaupallinen hallinta. Voit myös valita lopputyösi projektin teeman.

Taatut luennot

Peruutetut luokat ajoitetaan myöhemmin myöhemmin.

142844_pexels-photo-70292.jpeg

Katsaus tulevaisuuteen

Sinulla on monia teitä avoinna, kun ansaitset tutkinnon kauppatieteiden maisterissa. Entä työskentely vanhempana varapresidenttinä taloudellisessa neuvontapalvelussa Lontoossa, johtaja Meltwaterissa tai kestävän kehityksen päällikkö TUI: ssa. Haluatko tietää enemmän monista vaihtoehdoistasi? Tutustu uramahdollisuuksiin ja lue haastatteluja alumnien kanssa.

Aloituspalkka

Talous- tai liiketalouden maisteriohjelman, esimerkiksi MBA-ohjelman, vastavalmistuneiden bruttokuukausipalkka on noin 3108 euroa (Master Guide 2019).

Lisää työmahdollisuuksia

Yritykset rakastavat työskennellä yhdessä ammattilaisten kanssa, joilla on sekä kandidaattiohjelman käytännön taidot että maisteriohjelman aikana hankitut analyyttiset näkemykset. Lisäksi maisterin tutkinto voi auttaa sinua saamaan työpaikan, jota et saisi vain kandidaatin tutkinnolla. Tämä tarkoittaa, että sinulla on enemmän työmahdollisuuksia ja todennäköisemmin löydät unelmiesi työpaikan.

Mitä voit tehdä ja missä voit työskennellä?

Mitä voit tehdä, kun olet suorittanut kauppatieteiden maisterin tutkinnon Tio University of Applied Sciences ?

Olet laajasti työllistyvä ja liike-elämä haluaa työskennellä ammattilaisten kanssa, joilla on käytännön kokemusta, mutta joilla on myös hyvin kehittynyt analyyttinen taito. Runsaasti työmahdollisuuksia!

Ajattele esimerkiksi ammatteja:

 • Toimitusjohtaja
 • Markkinointipäällikkö
 • Konsultti
 • Myyntijohtaja
 • Alueen johtaja
 • Yrittäjä
 • Tutkija
 • Tilin haltija
 • Talousjohtaja
 • Poliisivirkailija

Missä voit työskennellä? Esimerkkejä ovat:

 • monikansalliset
 • pankit
 • Vakuutusyhtiöt
 • Hallituslaitokset
 • Koulutusinstituutiot
 • Mainonta- ja viestintätoimistot
 • Vähittäiskaupan organisaatiot
 • Tutkimus- ja konsulttiyritykset
 • Pk
 • Terveydenhuollon laitokset
 • Oma yritys
Viimeksi päivitetty Marras 2020

Oppilaitoksesta

Welcome to Tio University of Applied Sciences. Tio offers you a personal, accelerated and excellent education and has been a distinguished name for many years as a recognized educational institution. ... Lue lisää

Welcome to Tio University of Applied Sciences. Tio offers you a personal, accelerated and excellent education and has been a distinguished name for many years as a recognized educational institution. Tio's bachelor programs have been among the best in the Netherlands for years and are ranked #1 in various rankings. Which program suits you best? Näytä vähemmän
Amsterdam , utrecht , Rotterdam , Eindhoven , Hengelo + 4 Lisää Vähemmän