Master of Business Administration MBA

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Miksi valita kurssi?

”Surreyn MBA on muuttuva oppimiskokemus. Teemme muutakin kuin vain muuttamaan uramahdollisuuksiasi: haluamme muuttaa ajattelutapaa. Saavutamme tämän teorian ja käytännön vuorovaikutuksen kautta tukemalla oppimistasi ajan tasalla olevaa johtamisteoriaa ja sitoutumistaan alan ammattilaisten kanssa.

Heijastaaksemme parhaita käytäntöjä yritysmaailmassa, kurssimme on integroiva ja monitieteinen. Moduulimme yhdistetään tarkoituksenmukaisella tavalla, jolloin voit pölyttää sisältöä laajemmasta MBA-kokemuksesta. Surrey MBA on digitaalinen, ketterä ja yrittäjähenkinen, ja jätät valmista johtamaan tietä nopeasti muuttuvassa yritysmaailmassa. ”

Chris Mahon

Ohjelmajohtaja

Mitä opiskelet

Uskomme, että todella menestyvää uraa ruokkivat visionääri johtaminen, syvä vastuuntunto ja kyky luoda ja kehittää innovatiivisia ja kestäviä mahdollisuuksia. Nämä periaatteet ovat perustavanlaatuisia sekä tutkimuksellemme että Surreyn MBA-kokemukselle, joka tarjoaa huolellisen tasapainon teorian ja käytännön välillä valmistautuessaan nykyaikaisen yritysmaailman todellisuuteen.

Liitetyt MBA-kurssimme ovat erittäin tärkeitä jokaiselle, joka haluaa kehittää uransa ja johtamiskykynsä nykyisen työnantajan kanssa tai muuttaa siirtyäkseen laajentamaan taitojaan ja yhteyksiään aloittaaksesi jotain uutta.

Ammatillinen tunnustus

MBA - MBA-yhdistys (AMBA)

MBA-yhdistyksen (AMBA) akkreditoima.

MBA - Yhdistys kauppakorkeakoulujen edistämiseen (AACSB)

Yhdistys on akkreditoinut edistämään kauppakorkeakoulujen kauppakorkeakouluja (AACSB).

Opiskele ja työskentele ulkomailla

Kansainvälinen opintomatka

Valinnainen kahden viikon kansainvälinen opintomatka antaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden oppia omakohtaisesti kansainvälistä yritystä. Matkustat valittuun kansainväliseen määränpäähän, osallistut yritysvierailuihin ja luennoit kumppanuusyliopistojen kansainvälisille huippututkijoille. Oppimisen lisäksi sinulla on myös mahdollisuus tutustua määränpääsi parhaisiin nähtävyyksiin ja maamerkkeihin.

Aiemmat matkat

Aikaisemmat kiertueemme ovat nähneet opiskelijoidemme matkustavan Pekingiin, Kiinaan.

Sisältää yritysvierailut:

  • Baidu
  • Intel
  • Microsoft

Luentojen aiheet:

  • Kiinan tuotemerkin markkinointi
  • Kuluttajien käyttäytyminen Kiinassa
  • Yrittäjyys ja investoinnit
  • Kiinan Internet-aikakauden yritysten strateginen johtaminen.

Mentorointijärjestelmä

Osana MBA-ohjelmaa yhdistämme sinut mentori, joka liittyy alaasi, ammatin ja persoonallisuuden kannalta. Mentorimme ovat kokeneita johtajia, toimitusjohtajia ja johtajia muun muassa tekniikan, tekniikan, markkinoinnin, liiketoiminnan ja kolmannen sektorin aloilta. Suhteesi kasvaessa myös ymmärryksesi ja luottamuksesi keskustelemaan ja soveltamaan todellisia esimerkkejä yritysmaailmasta.

Liikematkaajat

Järjestämme säännöllisiä liike-aamiaisia vieraspuhujien kanssa, mukaan lukien alumni, yhteistyökumppanit ja mentorit. Nämä tapahtumat tarjoavat sinulle mahdollisuuden olla yhteydessä maailmanlaajuisiin liikemiehiin avoimessa ja epävirallisessa ympäristössä. Jokaisen istunnon avulla voit verkostoitua ja saada puhujilta arvokasta tietoa ja käytännöllisiä neuvoja, jotka tuovat tosielämän kokemuksen ja käytännön merkityksen dynaamiseen oppimisympäristöön.

Sisäänpääsyvaatimukset

Kokopäiväinen MBA

Vähintään 2: 2 Ison-Britannian arvosanoin tutkinto tai tunnustettu vastaava kansainvälinen pätevyys. Sinulla on myös oltava vähintään kolmen vuoden jatko-kokemus johtotehtävissä hakeaksesi. Ehdokkaat, joilla ei ole tutkintoa tai vähemmän kuin 2: 2, ohjataan MBA-ohjelman johtajalle, koska heidät voidaan hyväksyä poikkeuksellisissa olosuhteissa, joissa työkokemuksen katsotaan korvaamaan akateemisen pätevyyden puute.

Executive (osa-aikainen) MBA

Vähintään 2: 2 Ison-Britannian arvosanoin tutkinto tai tunnustettu vastaava kansainvälinen pätevyys. Sinulla on myös oltava vähintään kolmen vuoden jatko-kokemus johtotehtävissä hakeaksesi. Ehdokkaat, joilla ei ole tutkintoa tai vähemmän kuin 2: 2, ohjataan MBA-ohjelman johtajalle, koska heidät voidaan hyväksyä poikkeuksellisissa olosuhteissa, joissa työkokemuksen katsotaan korvaamaan akateemisen pätevyyden puute.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

The University of Surrey was established on 9 September 1966 with the grant of its Royal Charter, but its roots go back to a late 19th-century concern to provide greater access to further and higher e ... Lue lisää

The University of Surrey was established on 9 September 1966 with the grant of its Royal Charter, but its roots go back to a late 19th-century concern to provide greater access to further and higher education for the poorer inhabitants of London. Näytä vähemmän