Master of Business Administration

Saksan joustavin MBA

Digitalisaatio, globalisaatio ja kasvanut kestävyyskysyntä ovat nykyään haaste yrityksille. Tarvitset päteviä asiantuntijoita ja avainhenkilöitä, jotka tunnistavat ja toteuttavat innovatiivisia ja tulevaisuuteen suuntautuneita liiketoimintamalleja . Ratkaisevaa menestykseesi johtajana on se, kuinka paljon olet valmis ottamaan vastuun ja avaamaan uusia alueita. Kyse on verkonhallinnasta ja henkilökohtaisesta kasvusta työmaailmassa 4.0 .

Tutkijana pystyt vastaamaan globaalien ja digitaalisten markkinoiden haasteisiin, hyödyntämään innovaatioita ja johtamaan joukkueita.

Määritä uudelleen yrityksesi osaaminen ja tutkia opetuksen laatua yhdessä kymmenen parhaan saksalaisen yliopiston kanssa.

Käytännön merkitys ja johtamisen kehittäminen

University of Applied Sciences Europe MBA- opiskelun avulla opit johtamisen, jota tarvitset menestyäksesi monimutkaisessa ja digitalisoidussa maailmassa. Tieteidenvälinen ajattelu ja ryhmätyöskentely ovat moduuliemme perusta. Teemasuunnitelma sisältää asiakasanalyysit, innovaatioiden johtamisen ja kehittämisen , strategisen suunnittelun yrityksen eri tasoilla , resurssienhallintaa sekä yritysten ja yksityishenkilöiden johtamista ja johtamista .

Tutkinto-ohjelma on suunniteltu erityisesti saksalaisille opiskelijoille, jotka eivät ole välttämättä suorittaneet liiketalouden tutkintoa, mutta etsivät johtotehtävää yrityksessä.

Ainutlaatuinen yhdistelmä verkkoopiskelua, virtuaalista luokkahuonetta ja paikan päällä tapahtuvia tapahtumia

Euroopan tieteellisen koulutuksen laadunvarmistuksen ja laadun kehittämisen virasto FIBAA sanoo:

"Digitaalinen oppiminen [saavuttaa uuden tason tällä järjestelmällä."

119906_pexels-photo-1249158.jpeg rawpixel.com / Pexels

Etusi, jos opiskelet kanssamme

Olemme kehittäneet sinulle MBA, joka määrittelee uudelleen asiantuntemuksesi. Käyttämällä uusinta tekniikkaa ja opetusmenetelmiä, kuten yhteisöllistä oppimista ja vertaisoppimista, luomme saumattoman yhteyden harjoitteluun.

Globaalin akateemisen verkoston vahvuutena voimme tarjota sinulle erittäin kokonaisvaltaisen johtamislähestymistavan, joka sopii tulevaisuuden työmarkkinoiden tarpeisiin ja vie uran seuraavalle tasolle.

Opintojaksosi

Kuuden kuukauden kuluessa järjestetään kaksi moduulia, joihin opiskelijat osallistuvat. Alla olevien moduulien itsenäisyys mahdollistaa opintojen joustavan aloittamisen ja sopii yhteen työ- ja yksityiselämän kanssa.

Onnistuneen ilmoittautumisen jälkeen opiskelijoilla on neljä viikkoa perehtyä verkkoon toimitettuihin materiaaleihin ja tehtäviin. Sen jälkeen he osallistuvat luentoihin virtuaaliluokassa kuuden viikon ajan.

Myöhemmin opiskelijat matkustavat vastaaviin paikkoihin Berliinissä, Hampurissa ja Iserlohnissa, missä he osallistuvat noin kahden päivän ajan seminaareihin kyseisen moduulin suhteen ja kirjoittavat lopullisen kirjallisen tentin paikan päällä.

Verkko-opiskelu käytännön komponenteilla

Hybridi MBA antaa sinulle mahdollisuuden opiskella sekä verkossa että offline-tilassa, valitsemalla opiskeluvaiheesi sijainnin ja ajan. Seurauksena on, että et opiskele yksin, mutta olet aina yhteydessä muihin opiskelijoihin ja opettajiin.

Voit hyötyä oppimiskokemuksesta, jossa yhdistyvät teoreettinen sisältö käytännön soveltamiseen. Innovatiivisimmat ja tehokkaimmat oppimismenetelmät edistävät johtamis- ja johtamistaitojasi. Jotta olet ajan tasalla viimeisimmästä tiedosta, laajennamme ohjelmaa jatkuvasti vastaamaan nykyistä talous- ja liiketoimintakehitystä.

Ura MBA

Kauppatieteiden maisterina valmistuneena olet hyvin valmistautunut johtotehtäviin, joilla on vanhempi tai pääjohtaja. Pätevyytesi ei rajoitu vain yhteen toimialaan, vaan se voidaan siirtää mihin tahansa toimialaan.

Tyypillisiä ammatillisia aloja MBA: n jälkeen ovat:

  • teollisuus
  • perhe
  • Kauppa - tai finanssisektori
  • Taide ja media
  • tietoliikenne
  • Sosiaalinen media ja digitaalinen markkinointi

Opintopalkkiot ja rahoitus

Kauppatieteiden maisterin kokonaiskustannukset ovat 9 700 euroa EU-hakijoille ja 10 670 euroa muille kuin EU-hakijoille.

Tietysti sinulla on mahdollisuus maksaa summa 18 kuukausieränä.

Opintomaksu sisältää jo kaikki MBA-kurssiisi liittyvät kustannukset (paitsi matkakulut). MBA-opintojen rahoittamiseen sinulla on useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit ilmoittaa opiskelijaneuvontapalvelumme. Opintomaksuja ja rahoitusta käsittelevällä verkkosivustolla on myös yhteenveto kaikesta, mitä kannattaa tietää Saksan opinto-ohjelmista.

Hae online-mestari

Voit lähettää meille hakemuksesi opiskeluun University of Applied Sciences Europe milloin tahansa ennen opintokokonaisuuden alkua.

Ole hyvä ja lähetä hakulomakkeesi verkossa.

Seuraavat vaatimukset koskevat maisteriohjelman alkua:

Soveltamisen yhteydessä tunnustetaan muiden valtion tai valtion tunnustamien korkeakoulujen opinto-ohjelmien edut sekä opetussuunnitelman ulkopuoliset saavutukset edellyttäen, että niiden vastaavuus vastaavan opintojakson saavutuksiin on vahvistettu. Vastaavuus on määriteltävä, jos aineellista eroa ei voida osoittaa, ja sen opinto-ohjelman sisällön, laajuuden ja vaatimusten osalta, jolle luottoa pyydetään, on olennaisesti sama. Vastuussa tästä on tutkintalautakunta. Mahdolliset luotonantoedellytykset ja tarkat menettelyt säännellään opinto-ohjelman asiaankuuluvissa tarkastusmääräyksissä.

Ohjelman opetuskielet:
  • Saksan kieli
Viimeksi päivitetty Elokuu 20, 2019
Tämä kurssi on Kampuksella ja verkossa
Alkamispäivämäärä
Duration
3 lukukautta
Part-time
Hinta
9,700 EUR
Määräaika
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika
Alkamispäivämäärä
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika
Alkamispäivämäärä
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika
Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä
Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä
Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä