Ohjelmamme

Jos tavoitteena on siirtää urasi ja henkilökohtainen eteneminen uusiin korkeuksiin, MBA-koulutusohjelma on sinulle. Adventist University of Africa tarjoaa MBA-ohjelman ammattilaisille ja kokopäiväisille opiskelijoille. Meidän MBA-ohjelma on noin tuoretta ajattelua, innovatiivista johtajuutta, hoitoa, positiivista vaikutusta, sosiaalista vastuuta, hengellisiä ja eettisiä arvoja ammatillisen osaamisen tasapainottamiseksi. Siten MBA-ohjelmassa korostetaan kolmea johdon keskeisintä näkökohtaa: strateginen ajattelu, toiminnallinen tehokkuus ja tehokas päätöksenteko, joka perustuu kvantitatiivisiin ja kvalitatiivisiin tietoihin. Ohjelman jokainen kurssi tarjoaa mahdollisuuksia kehittää päätöksentekokykyä käytännön tilanteissa.

Opetussuunnitelmamme

Opetussuunnitelma on laadittu huolellisesti luodakseen luokat, jotka perustuvat perinteiseen hallintoteoriaan ja jotka liittyvät organisaation johtamiseen liittyviin ongelmiin ja suuntauksiin. Se tarjoaa integroidun kurssisekvenssin, joka edistää koko organisaation ymmärtämistä perinteisen, kurinalaisuuteen perustuvan menetelmän sijaan. Lisäksi kurssin toimitus tarjoaa joustavuutta, mukavuutta ja helppokäyttöisyyttä, jonka avulla opiskelijat voivat käydä kursseja missä tahansa. Tietotekniikka on olennainen osa jokaisen kurssin toimittamista, mukaan lukien sisällön materiaalien toimittaminen, opiskelijoiden tehtävät ja viestintä opiskelijoiden kanssa.

MBA-erikoisalat

Opinto-ohjelma voidaan valita seuraavilla aloilla:

 • Kirjanpito
 • johto
 • Tietojärjestelmä
 • Rahoittaa
 • Terveydenhuollon hallinta

Miksi liittyä AUA: n MBA-ohjelmaan?

 • AUA on Chartered University;
 • Online-ohjelmamme tarjoaa joustavuutta, helppokäyttöisyyttä ja helppokäyttöisyyttä, jonka avulla voit ottaa kursseja missä tahansa.
 • AUA on nykyaikainen yliopisto, jota vahvistaa monimuotoisuus ja sitoutunut laatuun ja huippuosaamiseen.
 • AUA: lla on ammattitaitoinen ja omistautunut kansainvälinen tiedekunta, jolla on runsaasti kokemusta liiketoiminnasta ja tutkimuksesta.
 • AUA tarjoaa arvopohjaista koulutusta, joka valmistelee tutkinnon suorittaneensa sosiaalisesti vastuulliseksi ja eettisesti suoraksi;
 • Interaktiiviset luokat auttavat oppilaita oppimaan toistensa urasta ja työkokemuksista;
 • Ohjelmamme tarjoaa ammattitaitoisia parannusseminaareja ja kenttämatkoja johtajuuden ja johtamistaitojen kiillottamiseen.

Säännöllinen MBA

Jos urasi ei liiku tarpeeksi nopeasti tai vie sinut oikeaan suuntaan, on aika alkaa luoda omia mahdollisuuksiasi. Säännöllinen MBA on suunniteltu henkilöille, jotka haluavat dynaamisen ympäristön kokopäiväisen MBA: n ja joustavuuden jatkaa nykyistä uraansa. Opiskelijat ovat yleensä luokassa klo 5.30 - 20.30 maanantaista torstaihin joidenkin sunnuntai-istuntojen aikana. Ohjelma voidaan saattaa päätökseen 18 - 24 kuukauden kuluessa.

MBA-kohortti

Tämä ainutlaatuinen kohorttimuoto on suunniteltu yksityisille yrityksille, julkisille ja voittoa tavoittelemattomille aloille, joiden kiireiset aikataulut eivät voi antaa heille iltaisin tai viikonloppuisin. Tyypillisesti kursseja toimitetaan 11 viikon kuluessa intensiivikursseista kahden vuoden aikana. Ohjelma kokoaa yhteen erinomaisen poikkileikkauksen korkean tason ammattilaisista eri puolilta Afrikkaa, mikä tekee MBA-kohortista paljon rikkaampaa ja rakentaa elinikäisiä yhteyksiä. Tämä soveltuu paremmin työntekijöille, joita järjestöt sponsoroivat ja tukevat aikakertoimen vuoksi. AUA tarjoaa monipuolisia aikatauluja monipuoliselle opiskelijakunnalle. AUA tarjoaa vuosittain kolme MBA-kohortin aikataulua pääkampuksessamme (Kenia) ja laajennuskampuksilla Ghanassa (Valley View University) ja Etelä-Afrikassa (Helderberg College).

Sisäänpääsyvaatimukset

 • Hakijoilla on oltava ensimmäinen tutkinto tunnustetusta yliopistosta vähintään 3,0-pisteen keskiarvolla (4,0 pisteen asteikolla) tai vastaavalla. Hakijoita, joiden GPA-arvo laskee alle 3,0, arvioidaan ja tarjotaan väliaikaisena maahantulona ja valvotaan sen varmistamiseksi, että heillä on vähintään 3,00 GPA kahden ensimmäisen lukukauden aikana.
 • Lisäksi hakijoilla olisi oltava vähintään kaksi vuotta jatko-opintokokemusta.
 • Hakijoiden odotetaan myös pyytävän entisiä yliopistojaan ja / tai työskentelevää organisaatiotaan lähettämään kaksi suositusten kirjainta (soveltuvuus ja luonne) suoraan AUA: n pääsihteeristölle.

Hakulomakkeet on ladattavissa verkkosivuiltamme (www.aua.ac.ke), täytetty ja lähetetty rekisterinpitäjän virkaan, Adventist University of Africa , yksityinen laukku 00503 Mbagathi, Nairobi - Kenia.

Pääsy MBA-ohjelmaan on täysin ansioitunut. Vastaanottokriteerien tavoitteena on valita henkilöt, jotka ovat osoittaneet sitoutumisensa henkilökohtaiseen ja ammatilliseen kasvuun.

Ohjelman opetuskielet:
 • Englanti
Viimeksi päivitetty Helmikuu 4, 2019
Tämä kurssi on Kampuksella ja verkossa
Alkamispäivämäärä
Tammi 2020
Duration
18 - 24 kuukautta
Part-time
Full-time
Hinta
Deadline
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Tammi 2020
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika

Tammi 2020

Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä