Master of Business Administration (MBA)

Yleistä

2 sijaintia saatavilla

Ohjelman kuvaus

Miksi valita kurssi?

Liiketoiminnan innovaatiot ja johtajuuden muutos ovat Kingstonin kauppatieteiden maisterin (MBA) liikkeellepaneva voima.

Etsitpä etenemistä urallasi, lisätä työllistettävyyttäsi tai siirtyä kansainväliseen suuntaan, MBA on askel kohti henkilökohtaista itsensä kehittämistä ja henkilökohtaisten uratavoitteidesi saavuttamista.

Kingston Business Schoolissa uskomme, että ammatillista menestystä muotoilee henkilökohtaisten kykyjen ja taitojen sekä akateemisen tiedon hiominen ja kehittäminen. Tällä MBA-kurssilla saat ydinalaista monitieteistä tietoa kehitettäessä emotionaalista älykkyyttäsi, kriittistä johtajuutta ja johtamistaitojasi.

MBA keskittyy uusien taitojen, tietojen ja lähestymistapojen tosielämän käytännön soveltamiseen liiketoimintamahdollisuuksien muuttamiseksi, nykyisten ongelmien ratkaisemiseksi ja tulevaisuuden haasteisiin vastaamiseksi. Vaalimme dynaamista, ennakkoluuloton ajattelua, joka kiistää olemassa olevat järjestelmät, käsitykset ja näkökulmat. Kurssilla upotettujen live-konsultointiprojektien ja nykyisten liiketoimintahaasteiden avulla rohkaisemme 'kokonaiskuvan' lähestymistapaa positiivisen muutoksen vauhdittamiseksi monimutkaisissa liiketoiminnoissa ja globaaleissa ympäristöissä.

138863_23735.jpg

Syyt valita Kingston University

 • Toimittajat ovat johtavat tutkijat ja tutkijat sekä kokeneet ammattilaiset, jotka tukevat kehitystäsi ja henkilökohtaista kasvuasi.
 • Vahva painotus aktiivisiin oppimismenetelmiin, kuten vertaisoppiminen, konsultointiprojektit ja seminaarien järjestäminen nykyisten liiketoimintaongelmien ratkaisemiseksi - kaikki suunniteltu vastaamaan todellisen liiketoiminnan tarpeita ja globaalia johtamistaitoa.
 • Henkilökohtaisten valmiuksien ja johtamistaitojen kehittäminen tukemalla samalla urasuunnitelman laatimista tavoitteidesi täyttämiseksi.
 • Kurssin opiskelijoille on tarjolla ilmainen pysäköintialue Kingston Hillin kampuksella. Kampukselle pääsee helposti myös julkisilla liikennevälineillä. Hallien majoitus on vain kävelymatkan päässä luokkahuoneista.

Akkreditointi

Kingstonin MBA on akkreditoinut MBA-yhdistys (AMBA) vuodesta 1984 lähtien - yksi ensimmäisistä Ison-Britannian MBA-ohjelmista, joka on saanut tämän hyväksynnän. Liittyminen Kingstonin MBA-ohjelmaan avaa oven elinikäiseen jäsenyyteen MBA-yhdistyksessä (AMBA) ja maailmanlaajuisessa alumniverkossa.

AMBA on Ison-Britannian johtava akkreditointielin, ja se saa yhä enemmän tunnustusta kaikkialla Euroopassa. Se tarjoaa laadun riippumattoman, kansainvälisen varmennuksen, joka varmistaa työnantajille, että MBA: ta kunnioitetaan ja ajantasaistetaan.

Kingston Business School -akkreditoinnit

Kingston Business Schoolilla on AACSB: n (Association to Advance Collegiate Schools of Business) arvostettu kansainvälinen akkreditointi tunnustaakseen liiketoiminnan koulutuksensa erinomaisuuden. Tämän akkreditoinnin on ansainnut vain 5% maailman kauppakorkeakouluista ja tunnustaa liiketoimintamme korkealaatuisuuden ja tason.

138861_23750.jpg

Mitä opiskelet

MBA-tavoitteen avulla pyrimme opiskelijoihimme analysoimaan, kyseenalaistamaan, tulkitsemaan ja innovoimaan aktiivisesti. Kurssi valmistaa sinut tunnistamaan ja omaksumaan potentiaaliset mahdollisuudet kehittäen samalla luovia kykyjäsi ja yhteistyömallejasi menestyäksesi erilaisissa ympäristöissä.

Kokopäiväinen MBA-ohjelma on rakennettu kahteen osaan 12 kuukauden aikana. Opettaminen tapahtuu arkipäivisin päiväpäiväkursseilla, joissakin viikonloppuistunnoissa. Osallistu myös kesäkouluun kunkin vuoden heinäkuussa opiskelemaan valittaviasi. Ammatillisen harjoittelupaikan suorittamiseen on saatavana valinnainen toinen vuosi.

Executive MBA on osa-aikainen ohjelma. Se kattaa saman sisällön kokopäiväisessä MBA-ohjelmassa ja valmistuu tyypillisesti kahden vuoden aikana.

Osa I

Osa I: n tavoitteena on kehittää yleisen johtamisen perusta, mukaan lukien taidot ja näkökulmat liiketoiminta-alueiden välillä. Se sisältää kahdeksan integroitua aihetta, jotka kehittävät oppijoiden ymmärrystä teoriasta ja käytännöstä, jotta he voivat saavuttaa yrityksen näkökulman yritykseen.

Core-moduulit

 • Varainhoito
 • Big Data ja Business Analytics
 • Organisaatiot ja johtaminen globaalissa tilanteessa
 • Markkinoinnin periaatteet ja käytäntö
 • Toiminnanohjaus
 • Strateginen johtaminen
 • Vastuullinen johtaminen
 • Yritystoiminta ja innovaatiot

Osa II

Osa II: n tavoitteena on kehittää edelleen käytännön johtamistaitoja johtamiskonsultointiprojektin avulla.

Se sisältää myös kaksi valinnaista, joiden avulla voit mukauttaa opinnot vastaamaan uraasi ja tulevaisuuden toiveitasi.

Koko MBA-opintojesi aikana ura- ja johtamismatka -moduulin tavoitteena on tukea sinua henkilökohtaisessa ja ammatillisessa kehityksessäsi samalla parantamalla johtajuutta ja ammatillisia taitoja.

Core-moduulit

 • Liikkeenjohdon konsultointiprojekti
 • Ura- ja johtamismatka

Valinnaiset moduulit (valitse 2)

 • Yritysrahoitus
 • Projektinhallinta
 • Muutos ja luovuus
 • Ylimmän johdon ryhmät ja hallinto
 • Globaali immersio
 • Asiakkaiden voittaminen ja säilyttäminen
 • Interaktiivinen markkinointi
 • Toimitusketjun ja logistiikan hallinta
 • Kansainvälinen bisnes
 • Pk-yritysten kehitys ja kasvu
 • Innovaatiorahoitus

2. vuosi (valinnainen)

Tämä ammatillinen harjoitteluvuosi on vapaaehtoinen. Se tapahtuu kokopäiväisen MBA-vuoden jälkeen. Sen avulla opiskelijat voivat tehdä 12 kuukauden harjoittelupaikan osana kurssiaan. Työharjoittelu on arvioitu osa kurssia, ja siksi se kuuluu tason 4 viisumin piiriin.

Core-moduulit

 • Ammatillinen sijoitus

Executive MBA

Osa-aikainen Executive MBA kestää yleensä 2 vuotta. Voit aloittaa tammikuussa tai syyskuussa.

Opetus tapahtuu useina viikonloppuisin kahden vuoden ajan.

 • Osa 1: Opetus on koko päivän lauantaina ja sunnuntaina
 • Osa 2: Opetus on koko päivän lauantaina ja / tai sunnuntaina

Osallistu myös kesäkouluun kunkin vuoden heinäkuussa opiskelemaan valittaviasi.

Yllä olevat tiedot heijastavat tällä hetkellä suunniteltua kurssirakennetta ja moduulitietoja. Päivitykset voidaan tehdä vuosittain, ja tarkistetut yksityiskohdat julkaistaan ohjelma-eritelmien kautta ennen jokaista lukuvuotta. Kurssia koskevat määräykset ovat saatavilla verkkosivuillamme. Jos valinnaisesta moduulista kiinnostuneita opiskelijoita ei ole riittävästi, sitä ei välttämättä tarjota.

138865_23357.jpg

Alumni-kohteet

Kingstonin MBA antaa tutkinnon suorittaneille mahdollisuuden edetä uraa monin eri tavoin yksilön uratoiveiden mukaan. Monet alumneistamme käyttävät Kingstonin MBA-ohjelmasta saatuja tietoja auttaakseen heitä toimimaan tehokkaammin ylemmällä ylimmällä johdolla joko nykyisellä toimialallaan tai käyttäessään tilaisuutta siirtyäkseen uuteen rooliin / alaan. Toiset käyttävät näitä taitoja oman yrityksen perustamiseen menestyksekkäästi tai laajentuvat konsulttirooliksi olemassa olevan yrityksen sisällä tai perustamalla oman yrityksen.

Muutamia esimerkkejä tunnetuista organisaatioista, joissa alumni on työskennellyt, ovat muun muassa; GSK, AstraZeneca PLC, RBS, Tata-konsultointipalvelut, NHS, Amazon Internet Services PVT Ltd, Occidental Petroleum, MS Amlin, Sberbank, BTS Telecom, Deloitte Digital, EY .... vain muutamia mainitakseni.

Alumnien roolityypit MBA: n jälkeen vaihtelevat suuresti yksilön kokemusten ja osaamisalueen mukaan. Valikoimaan Kingstonin MBA-alumnien tehtäviä kuuluu teknisen myynnin johtaja, talousjohtaja, brändimarkkinoinnin ja -hankinnan päällikkö, toimitusjohtaja, toimintojen päällikkö, CTO, alueellinen yritysjohtaja, palvelujohtaja, operatiivinen johtaja, IT-liikesuhdepäällikkö, ja ryhmän toimitusjohtaja.

MBA-alumniverkosto

MBA Alumni -verkosto antaa alumneille ja opiskelijoille mahdollisuuden hyötyä maailmanlaajuisesta yhteysverkostosta monilla teollisuuden aloilla. Verkko, joka on osa Kingston Connectia, joka on Kingston Business School -alumnien online-alumnialusta, mahdollistaa MBA-alumnien:

 • Yhdistä MBA-alumneihin ympäri maailmaa
 • Jaa työmahdollisuudet
 • Luo mentorointisuhteita
 • Vaihda alan tietämystä ja kokemuksia
 • Yhdistä uudelleen luokkatovereihinsä
 • Valokuvien jakaminen MBA-kokemuksestasi
 • Ole osa maa- tai toimialakohtaisia ryhmiä
 • Ota selvää tulevista tapahtumista ja tapaamisista

Kingstonin MBA-ohjelman viimeisen 30 vuoden alumnien tietämys ja monimuotoisuus luovat rikastuttavan ja kiinnostavan verkoston, johon haluat olla osa!

MBA Venäjällä

Kingstonin MBA ja Executive MBA toimitetaan myös yhteistyökumppaneidemme kanssa Moskovassa Venäjän presidentin kansantalouden ja julkisen hallinnon akatemiassa (RANEPA). Moduulit ovat identtisiä Kingstonin yliopistossa toimitettujen moduulien kanssa, vaikka mukana on joitain lisätyöpajoja ja paikallisten alueellisten ammattilaisten panosta. Perussuunnitelman ovat toimittaneet Kingstonin yliopiston tutkijat RANEPAn kollegoiden tukemana.

138864_23733.jpg

Sisäänpääsyvaatimukset

Suosittelemme, että ehdokkaat hakevat Kingstonin MBA-opintoja mahdollisimman pian - MBA-aloituksen järjestäminen voi viedä kauemmin kuin luuletkaan. Hyväksymme pääsyä ympäri vuoden, joten voit liittyä seuraavaan käytettävissä olevaan opiskelijaryhmään, kun olet valmis.

Kingston MBA on yleinen kurssi, jota tarjotaan kokopäiväisenä ja osa-aikaisena (toimeenpaneva) ohjelmana. Erityiset MBA-valintakriteerit heijastavat sitä tosiasiaa, että ohjelmien opiskelijoilla on usein erilainen akateeminen ja yritystausta.

Erityiset MBA-hakijakriteerit

Sitoutuminen MBA on valtava, elämää muuttava päätös. Haluamme, että kokemuksesi Kingstonin MBA-yliopistossa on haastavaa, nautinnollista ja palkitsevaa, joten on erittäin tärkeää varmistaa, että valitsemme sekä oikeat opiskelijat että oikea opiskelijaryhmä. Käytämme joukko pääsyperusteita määrittääksesi, onko opiskelija valmis ottamaan MBA-tutkinnon. Kriteerit auttavat meitä varmistamaan, että pystyt suorittamaan MBA-tutkinnon onnistuneesti ja että jokainen opiskelijaryhmä toimii menestyksekkäästi ryhmänä.

alue Vaatimus Sinun on annettava:
akateeminen
Ensimmäinen tutkinto tai tunnustettu vastaava ammattijärjestöltä. Vahvistettu kopio tutkintosi, tekstikirjoitukset tai palkintokirje.
- Arvioimme myös hakemuksia henkilöiltä, joilla on huomattava johtamiskokemus, mutta joilla ei ole ensimmäistä astetta. Todisteet vaihtoehtoisesta ammatillisesta kehityksestä ja saavutuksista.
Työkokemus Vähintään kolmen vuoden asiaankuuluva työkokemus kokopäiväisessä ohjelmassa tai viiden vuoden johtamiskokemus johtotehtävissä. -
Englannin kielen taito Erittäin taitava kirjoitettu ja puhuttu englanti. Hakijoiden, joiden äidinkieli ei ole englanti, odotetaan täyttävän englannin kielen taitoa koskevat vaatimuksemme (katso alla yksityiskohdat).
Motivaatio MBA on suuri sitoutuminen. Meidän on tiedettävä, että olet ajatellut opiskelun mahdollisuuksia ja seurauksia. Henkilökohtainen lausunto (enintään 750 sanaa) hakemuslomakkeessa.

Haastattelu keskustelemaan MBA sopivuudesta sinulle.

Kurssin maksut

Koti ja Euroopan unioni 2020/21

 • MBA kokopäiväinen £ 23.500
 • MBA osa-aikaisesti 12 925 puntaa vuodessa

Merentakaiset (ei EU) 2020/21

 • MBA kokopäiväinen £ 23.500
 • MBA osa-aikaisesti 12 925 puntaa vuodessa
Viimeksi päivitetty Elo 2020

Oppilaitoksesta

The Faculty of Business and Social Sciences combines Kingston Business School and the School of Law, Social and Behavioural Sciences. Together they cultivate critical thinking and a problem-solving ap ... Lue lisää

The Faculty of Business and Social Sciences combines Kingston Business School and the School of Law, Social and Behavioural Sciences. Together they cultivate critical thinking and a problem-solving approach to learning, with an international outlook. Näytä vähemmän
Kingston upon Thames , Moskova + 1 Lisää Vähemmän

Akkreditoinnit