Master of Business Administration (MBA) rahoituksen ja vastuullisen sijoituksen

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Rahoituksen ja vastuullisen sijoittamisen MBA-tutkinnon tavoitteena on tarjota pääasiassa ammattimaisesti suuntautunutta koulutusta, jossa käsitellään yritysten taloushallintoa ja vastuullisen sijoittamisen laajempaa kestävän kehityksen toimintasuunnitelmaa.

Ohjelman päätyttyä voit hakea ja osoittaa tietoisuutta yritystoiminnan rahoituksen ja kestävyyden kehittyneistä teorioista, hallinnoida itsenäisesti taloudellisia hankkeita ja kehittää johdonmukaista suhtautumista vähähiiliseen talouteen, ja sillä on myös kiinteä etiikka koskee sijoitustoimintaa.

SUMAS-opiskelijat ovat jatkuvasti mukana käytännönläheisissä projekteissa, joita ohjaavat tutkijat, konsultit ja ammattilaiset.

Nämä hankkeet ovat osa SUMASin innovatiivista opetusmenetelmää, johon kuuluu videokonferensseja johtavien puhujien kanssa organisaatioissa ja luokan esityksiä.

Nämä toimet eivät ainoastaan ​​edistä osaamisen jakamista vaan tarjoavat myös arvokkaita verkostoitumismahdollisuuksia urakehityksen tehostamiseksi.

Ohjelmaorganisaatio:

Pituus: 3 ov (kokopäiväinen ohjelma) tai 6 ov (osa-aikainen ohjelma).

Sisältö: 9 ydinmoduulia, 5 suurta kurssia, mukaan lukien projekti yhteistyössä paikallisten ja kansainvälisten kumppaneiden kanssa ja lopullinen kynnysmurskaus. Pienet luokat.

Alkamispäivät: tammikuu, huhtikuu ja syyskuu.

MBA-ohjelmien vaatimukset:

  • Hyväksytty sertifioitu transkripti ja tutkintotodistus kandidaatti- tai maisteritutkinnossa ja sertifioitu käännös, jos ei alun perin englanniksi.
  • TOEFL (vähimmäispistemäärä 550 PBT tai 80 IBT) tai IELTS (vähintään pisteet 5,5) tai muut standardoidut englanninkieliset tentit.
  • Motivaatio Kirje, joka osoittaa, miksi haluat opiskella Sveitsissä Sustainability Management School .
  • Kopio passista tai tunnuksesta.

Katso lisää alumnia täältä

Jatko-ohjelman kustannukset

  • Palauttamaton hakemusmaksu - 200 CHF
  • Kulut
  • 1 vuoden ohjelmakustannukset: 39 545 CHF (opetusmaksut) (OPTIONAL toinen vuosi harjoittelulla, lisäksi 7 600 CHF)

SUMAS ei tällä hetkellä tarjoa apurahoja tai apurahoja.

Uramahdollisuudet

Tämä ohjelma valmistaa opiskelijoita monenlaisiin uran, joka vaatii kykyä analysoida monimutkaista liiketoimintaa ja saavuttaa kestäviä ratkaisuja.

Viimeksi päivitetty Tammi 2019

Oppilaitoksesta

The aim of the SUMAS is to educate socially responsible global decision makers of the future who will make a real difference in the world. Its purpose is to deliver an innovative mix of sound business ... Lue lisää

The aim of the SUMAS is to educate socially responsible global decision makers of the future who will make a real difference in the world. Its purpose is to deliver an innovative mix of sound business knowledge and a deep understanding of sustainable development. Näytä vähemmän
rauhanen , Sveitsi Online + 1 More Vähemmän