Master of Business Administration (MBA) Kestävä Muoti

Yleistä

2 sijaintia saatavilla
Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Ymmärrä tärkeimmät kestävän kehityksen haasteet ja mahdollisuudet muotiteollisuudessa!

Kurssi antaa syvällistä tietoa kestävän muodin ydinkysymyksistä ja haasteista ja yhdistää muotialan vastuullisen johtamisen. Osallistujat oppivat kestävän muodin taidetta luovalla painopisteellä ja kriittisellä tietoisuudella, jonka avulla he voivat olla aktiivinen toimija kestävässä muotiteollisuudessa.

SUMAS-opiskelijat ovat jatkuvasti mukana käytännönläheisissä projekteissa, joita ohjaavat tutkijat, konsultit ja ammattilaiset. Nämä hankkeet ovat osa SUMASin innovatiivista opetusmenetelmää, joka sisältää videoneuvottelut johtavien puhujien kanssa organisaatioissa ja luokan yritysten esityksiä. Nämä toimet edistävät paitsi osaamisen jakamista myös tarjoavat arvokkaita mahdollisuuksia verkostoitumiselle urakehityksen parantamiseksi.

SUMAS-opiskelijat voivat valita toisen valinnaisen vuoden ja harjoittaa harjoittelua yrityksessä tai kansainvälisessä järjestössä.

Ohjelmajärjestely

Pituus: 1 vuosi (täysi aika) / 2 vuotta (osa-aika)

Sisältö: 9 ydinmoduulia, 5 suurta moduulia, Final Capstone -projektit yhteistyössä johtajien kanssa.

Aloituspäivät: helmikuu ja syyskuu.

MBA-ohjelmien vaatimukset:

Yliopistomme on tyytyväinen kandidaatin tutkinnon suorittaneiden opiskelijoiden hakemuksiin. Kun olet hakenut, meidän ottamistiimimme on yhteydessä sinuun, kun tarvitset lisää vaatimuksia.

 • Hakemusmaksu 200 CHF.
 • Viralliset todistukset ja tutkintotodistukset kandidaatin tutkinnoista, joilla on todistettu käännös (jos ei alun perin englanniksi).
 • CV / Jatko, joka osoittaa sekä täydellisen koulutuksen että mahdollisen työkokemuksen käänteisessä kronologisessa järjestyksessä.
 • Motivaatio Kirje, joka osoittaa, miksi haluat opiskella Sveitsissä Sustainability Management School .
 • Jos et ole äidinkielenään englanti tai et ole viettänyt viimeistä 3 vuotta englanninkielisessä koulussa tai englanninkielisessä työympäristössä.
 • Valokopio voimassa olevasta passista tai tunnuksesta.
 • Kaksi passivalokuvaa.
 • Hakemukset ei-tutkinnon ehdokkaista arvioidaan Executive-MBA: lle, joka perustuu 3-4 vuoden johtamiseen.

Jatko-ohjelman kustannukset (Sveitsi)

 • Hakemusmaksu (ei palauteta, hakemuksen jättämisen vuoksi) 200 CHF
 • Edistynyt lukukausimaksu (ei palauteta, johtuen hyväksymiskirjeen vastaanottamisesta) ** CHF 3'000
 • Edistynyt opintomaksu opiskelijoille, joilla on VISA-pyyntö (palautetaan VISA-hylkäyksen yhteydessä) ** CHF 10'000
 • Opetusohjelma CHF 39'545
 • Kulut ja materiaalit * CHF 650
 • Valinnainen harjoittelu ja ammatillinen kehitys 2. vuosi CHF 9'900

Jatko-ohjelman kustannukset (Italia)

 • Ilmoittautumismaksu 4000 €
 • Kulut ja materiaalit * 450 €
 • Ohjelma 13'500 € ohjelmalle

* Kulut ja materiaalit sisältävät eBook-luvut ja eJournals. Simulointiohjelmistojen sovellukset, huippukivi ja opiskelijamatkat ovat lisäkustannuksia, eivätkä ne sisälly kokonaishintaan.

** Vähennys lukukausimaksusta.

SUMAS ei tällä hetkellä tarjoa apurahoja tai apurahoja.

Kokemukselliset leirit

Kokemukselliset leirimme, jotka perustuvat ympäri maailmaa, auttavat nostamaan tietoisuutta kestävästä elämästä ja auttavat sinua kehittämään käytännön ratkaisuja ympäristöhaasteisiin.

GNH (bruttokansallinen onni) - Bhutan

Tutustu Bhutanin ainutlaatuisiin näkymiin kestävyydestä ja kokonaisvaltaisesta onnellisuudesta nauttien samalla tämän ainutlaatuisen maan luonnonkauniista maisemasta.

Ekoturismi - Islanti

Luennot maan kasvavasta ekomatkailusuunnittelusta ja käynneistä johtaviin matkanjärjestäjiin selvittääkseen, miten Islanti on johtava kestävä matkailu tänään.

Luonnonsuojelu - Costa Rica

Tutustu luonnonsuojelualueeseen Costa Ricassa ja selvitä, miten tämä rehevä Keski-Amerikan maa torjuu päivittäin suojelukysymyksiä.

Viimeksi päivitetty Huhti 2020

Oppilaitoksesta

The aim of the SUMAS is to educate socially responsible global decision makers of the future who will make a real difference in the world. Its purpose is to deliver an innovative mix of sound business ... Lue lisää

The aim of the SUMAS is to educate socially responsible global decision makers of the future who will make a real difference in the world. Its purpose is to deliver an innovative mix of sound business knowledge and a deep understanding of sustainable development. Näytä vähemmän
rauhanen , Sveitsi Online , Milano + 2 Lisää Vähemmän