Master of Business Administration (Executive)

Yleistä

2 sijaintia saatavilla

Ohjelman kuvaus

Master of Business Administration Executive (EMBA) tarjoaa integroitu joukko hienostuneita teoreettisia ja ammatillisia valmiuksia johtajille, jotka pyrkivät johtajuuteen ja yrittäjiin.

118911_IMG_7991JPG.jpg

Ohjelma kehittää dynaamista liiketoimintaympäristöä varten tarvittavat taidot tunnistamalla, toteuttamalla ja hallitsemalla parhaita liiketoimintakäytäntöjä liiketoiminnan ja työelämän eri vaiheiden kautta.

Johtamistaitoja parannetaan, jotta mahdollistetaan tehokkaat vastaukset kaikkien liiketoimintamallien hallintaan. Valmistuneet ovat valmiita olemaan innovatiivisia, visionäärejä ja strategisia toimittaessaan asiakaslähtöisiä tuloksia.

Jotta ylimmät johtajat voivat hallita työ- ja opiskeluvelvoitteitaan, ohjelma toimitetaan intensiivisessä tilassa pitkillä viikonloppuisin, mukaan lukien asuinviikonloppu ja intensiivinen offshore-opintomatka.

Poikkeustapauksissa hakijoille, joilla ei ole kandidaatin tutkintoa, mutta jotka voivat osoittaa ylimmän johdon työkokemusta, otetaan huomioon otettavaksi ohjelmaan yksilöllisesti.

118714_Sydney4.png

Sydneyn kampus

Kurssin oppimisrakenne

Kurssin oppimistulokset ovat oppimistulosten ilmoituksia, jotka ilmenevät sen perusteella, mitä oppijan odotetaan tietävän, ymmärtävän ja pystyvät tekemään kurssin suorittamisen jälkeen. Kurssista valmistuneet voivat osoittaa:

1

Arvioi ja yhdistä kriittisesti yritystoimintaan liittyvä tieto ja teoriat.

2

Johda ja työskentele muiden kanssa monissa organisaatioympäristöissä.

3

Kehittää ja käyttää strategisia verkostoja ammatillisiin tarkoituksiin.

4

Ota tehokkaasti yhteyttä eri sidosryhmiin monimutkaisissa liiketoimintatilanteissa.

5

Analysoi kriittisesti yritystietoa erilaisissa yhteyksissä.

6

Sovelta tutkimusperiaatteita ja -menetelmiä konsultointiprojektin suunnitteluun ja toteuttamiseen

Sisäänpääsyvaatimukset

Kauppatieteiden maisteri (Executive) on tällä hetkellä saatavana vain kotimaisille opiskelijoille, joilla on tunnustettu kandidaatin tutkinto ja joiden vastaava keskiarvo on 60% plus vähintään viiden vuoden ylimmän johdon työkokemus. Poikkeustapauksissa ehdokkaat, jotka pystyvät osoittamaan ylimmän johdon työkokemuksen, harkitaan pääsyyn henkilökohtaisesti.

Jos olet kiinnostunut opiskelemaan MBA-ohjelmaa, mutta et täytä edellä mainittuja pääsyvaatimuksia, voit harkita jatko-opintojen suorittamista kauppatieteiden maisterin (MBA) tai kauppatieteiden maisterin (MBA) opiskelusta.

Miksi opiskella kanssamme?

Tarjoamme kolme saantia vuodessa, ja monet aiheet on sovitettu ammatillisten ja elämäntapasitoumustenne mukaisiksi. Joitakin luokkia tarjotaan viikoittain, lähinnä illalla, kun taas toiset harjoittavat intensiivistä tilaa viikonlopun aikana, jotta minimoidaan aikaa muusta vastuusta.

Yli 90% valmistuneista työskentelee 4 kuukauden kuluessa valmistumisesta ja jatko-opiskelijoiden keskimääräinen aloituspalkka on 108 800 dollaria, 4% korkeampi kuin maan keskiarvo .

Tarjoamme erilaisia stipendejä sekä kotimaisille että kansainvälisille opiskelijoille, jotka vaihtelevat 10%: sta 100%: iin, joten voit sijoittaa tulevaisuuteen.

Kurssejamme kehitetään jatkuvasti, ja niistä tiedetään tutkimuksen avulla, ja ne perustuvat työnantajien tunnustamiin soveltuviin tuloksiin, joita tuottavat korkeasti koulutetut tutkijat ja joita tuetaan ylimääräisten erikoistuneiden opiskelijoiden oppimisen ja kehittämisen resursseilla.

118913_0E6A5290JPG.jpg

Oman oppilaan tukipalvelut rakentuvat yksilöllisten tarpeidenne ympärille. Opiskelijoiden neuvonantajamme, akateemisen henkilöstön ja uran konsulttimme ovat saatavilla joka viikko konsultointia varten. Opiskelutaitoja järjestetään myös viikoittain menestyksen varmistamiseksi. Tarjoamme useita sosiaalisia ja semi-muodollisia tapahtumia, jotka antavat sinulle mahdollisuuden verkottua vertaisryhmän, paikallisen liike-elämän ja alumnien jäsenten kanssa.

QILT 2016-2018 Tutkinnon tulokset.

Viimeksi päivitetty Heinä 2019

Oppilaitoksesta

Internationally respected, we are focused on excellence with impact — spanning both pioneering research and graduates who are globally competitive.

Internationally respected, we are focused on excellence with impact — spanning both pioneering research and graduates who are globally competitive. Näytä vähemmän
Pohjois-Wollongong , sydney + 1 More Vähemmän