AACSB Accredited

MM FEB UGM on johtava tutkijakoulu Indonesiassa, joka tarjoaa laadukasta liiketaloudellista koulutusta, jolle on ominaista vahva ja osaava tiedekunnan jäsen, dynaaminen opetussuunnitelma, yhteistyöhanke ja luova oppimisprosessi ja miellyttävä akateeminen ilmapiiri. Kansainvälisesti akkreditoitu AACSB (The Advance Collegiate Schools of Business), ohjelma on nyt ainoa edustava MBA-ohjelma Indonesiassa, joka on tunnustettu maailmanlaajuisesti.

Se osoittaa sitoutumistamme jatkuvasti parantamaan koulutuksen laatua. Ohjelma ruokkii ja hyödyntää opiskelijoiden johtamispotentiaalia uusinta opetussuunnitelmaa yhdistettynä innovatiivisiin oppimisprosessiin ja intensiiviseen pehmeiden taitojen kehittämisohjelmaan, jota rikastuttaa kansainvälinen 37 hyvien kansainvälisten kumppanuusyliopistojen verkosto Yogyakartassa ja Jakartan kampuksella.

Näkemys

Elinvoimaisen kansainvälisen verkostomme rikkauttama mutta paikalliseen viisauteen perustuva kehitämme strategisia yritysjohtajia, joilla on rehellisyys, luovuus ja yhteiskunnan palvelemiseksi tarvittavat tiedot.

Tehtävä

Olla Indonesian johtava tutkijakoulu liiketoiminnan edistämisessä ja kestävien ja eettisten liiketoimintatapojen edistämisessä nostamalla kansainvälisiin haasteisiin.

MBA-ohjelma

MMUGM tarjoaa kolmenlaisia akateemisia tutkinto-ohjelmia: säännöllinen ohjelma, kansainvälinen ohjelma ja Executive-ohjelma. Executive-ohjelma toimii kahdessa luokassa: Executive Class A, joka on suunniteltu iltapäivällä ja Executive Class B, joka on suunniteltu lauantaina (Jakarta perjantai - lauantai).

Tavalliseen ohjelmaan ja Executive-ohjelmaan liittyvät luennot ja tutkimukset annetaan Indonesian kielellä. Kansainvälisen ohjelman osalta luennot, tapauskeskustelut, tutkimukset ja opinnäytteet tehdään täysin englanniksi.

Kansainvälisen ohjelman opiskelijat ovat velvollisia tekemään joko kaksoistutkintoa, opiskelijavaihtoa tai lyhyen kurssin ohjelmaa ulkomailla sijaitsevissa yhteistyökumppaneissa.

Samaan aikaan säännöllisen ohjelman opiskelijoilla on mahdollisuus hakea tällaisia kansainvälisiä riskejä ilman kaksoistutkinto-ohjelmaa, mutta niihin sovelletaan sovellettavia vaatimuksia ja ehtoja.

MMUGM-ohjelma toimii lukukausijärjestelmässä, jonka saanti on helmikuussa ja elokuussa. Näin ollen yksi lukuvuosi koostuu 2 lukukaudesta, jolloin yksi lukukausi koostuu noin 6 kuukaudesta.

MMUGM-opetussuunnitelma on suunniteltu siten, että opiskelijat voivat suorittaa opintojaan kohtuullisessa ajassa. Normaali opinto-ohjelma on normaalisti 18 kuukautta, Executive-ohjelmassa 24 kuukautta, International - Student Exchange -ohjelmassa 24 kuukautta ja International Dual Degree -ohjelmassa 30 kuukautta. Tutkimuksen enimmäispituus on kaksinkertainen tavanomaiseen tutkimukseen.

MBA-ohjelman suorittamiseksi opiskelijan on:

 1. Täytä vähintään 48 opintopistettä.
 2. Täydennä pakollisia ei-luotto-kohteita.
 3. Minulla on vähintään 3,00 kumulatiivinen GPA ilman D: tä ja enintään kaksi Cs / C: tä.
 4. Puolusta väitöskirjaa.

48 luotto tuntia koostuu 35 pakollisesta kurssista, 9 lukukauden luotto-tuntia (SCH) keskittymiskursseista, opinnäytetyöpaja 1 SCH ja 3 SCH.

Kurssin rakenne

Kurssien tyypit

Ulkomaalaisten opiskelijoiden osallistumisvaatimus

asiakirjat

 1. Täydellinen hakemuslomake;
 2. 4 Passport size -värivalokuva;
 3. Curriculum Vitae (CV);
 4. Motivaatiokirje;
 5. Skannaa kopio Valid Passportista. Sen on oltava voimassa opiskelun ajan;
 6. Suositus Hakijan koulun / laitoksen kirje;
 7. Suositus Indonesian suurlähetystön / konsulaatin kirje;
 8. Legalized Undergraduate Certificate ja Transcript (englanniksi);
 9. Hakijan lääkärin terveystodistus;
 10. Englannin kielitaitotesti (vähintään TOEFL PBT: 550 / IBT: 80 / IELTS: 6.0);
 11. Henkilökohtainen ilmoitus (lomake on annettu);
 12. Taloudellisen tuen lausunto (lomake on annettu).

Vaadittavat asiakirjat lähetetään sähköpostitse (softcopy) ja postitse (kopio)

Kaikkien edellä mainittujen asiakirjojen on oltava englanninkielisiä. Jos asiakirjat ovat Ranskassa, ne on käännettävä englanniksi.

Vaiheittainen rekisteröintiprosessi

 1. Saatuaan hakemusasiakirjat, kansainvälisten asioiden toimisto (OIA) MM FEB UGM käsittelee sen yliopistolta tarjouskirjeeksi (LO). Hakijat saavat LO: n, joka pyytää heitä maksamaan takaisin maksamattomia hallinnollisia maksuja 632 USD.
 2. OIA FEB UGM pyytää hakijoita lähettämään sähköpostitse jäljennöksen siirron vastaanottamisesta, kun he ovat sopineet maksun suorittamisesta. Kun pankki on vahvistanut sisäänpääsymaksun, OIA FEB UGM käsittelee UGM: n hyväksymiskirjeen (LoA) asiakirjat.
 3. Hakijat saavat LoA: n ja muut kursseihin, akateemiseen sääntelyyn, opiskelijakaveriin jne. Liittyvät tiedot sähköpostitse.
 4. UGM: n kansainvälisten asioiden toimisto käsittelee hakemusasiakirjat Indonesian korkea-asteen koulutuksen osastolle opintolupaa varten. Opintoluvan myöntämiseen kuluu yleensä kaksi kuukautta.
 5. Kun tutkimuslupa on saatavilla, yliopisto auttaa opiskelijoita järjestämään Jakartan maahanmuuttoviraston hyväksynnän rajoitetulle oleskeluviisumille (VITAS / Visa Tinggal Terbatas). Tutkimusluvan ja VITAS-hyväksynnän järjestäminen kestää vähintään kolme / neljä kuukautta.
 6. Vahvistettuaan VITAS-hyväksynnän (VISA-valtuutus), Immigration Office teleksoi sen Indonesian suurlähetystölle, jossa haet viisumia. Jos haluat VISA-valtuutuksen teleksoida Indonesian suurlähetystöön, ilmoita meille, minkä suurlähetystön kautta haet.
 7. OIA FEB UGM lähettää sinulle VITAS-hyväksynnän sähköpostitse. Tällä VITAS-hyväksynnällä voit hakea rajoitetun oleskeluviisumin (VITAS / Visa Tinggal Terbatas) Indonesian suurlähetystössä / yleiskonsulaatissa, jonka olet ilmoittanut meille.
 8. Suosittelemme, että lähdet Indonesiaan vain rajoitetun oleskeluviisumin (VITAS / Visa Tinggal Terbatas) avulla. Siksi joudut odottamaan VITAS-hyväksyntää, ennen kuin haet VISA: ta.
 9. Ei ole suositeltavaa käyttää toista viisumia, kuten kulttuurisen sosiaalisen vierailun viisumia (VKSB). VKSB on voimassa vain 60 päivää ja sitä tulisi pidentää joka kuukausi loman aikana. Suurin laajennus on neljä kertaa. Jos haluat pysyä pidempään, sinun on haettava uutta viisumia Indonesiasta. Kuukausittainen VKSB-laajennus maksaa enemmän aikaa ja rahaa ja saattaa häiritä keskittymistäsi opiskelustasi täällä. Siksi; suosittelemme VITAS: ia VKSB: n sijaan.

Palauttamaton hallintopalkkio kattaa ei-akateemisen palkkion: opintoluvan, viisumiluvan, rajoitetun oleskeluluvan (KITAS), poliisiraportin (STM ja SKLD), väliaikaisen oleskeluluvan (SKPPS), usean poistumisluvan ja yliopiston sairausvakuutuksen.

7 päivän kuluessa Indonesian saapumisesta kansainväliset opiskelijat, joilla on rajoitettu oleskeluviisumi (Visa Ijin Tinggal Terbatas / VITAS), ilmoittavat välittömästi UGM: n kansainvälisten asioiden toimistolle.

Ohjelman opetuskielet:
 • Englanti
Viimeksi päivitetty Kesäkuu 9, 2019
Tämä kurssi on Kampuksella tapahtuva
Alkamispäivämäärä
Request Info
Helmi 2020
Duration
18 - 24 kuukautta
Full-time
Hinta
68,000,000 IDR
Säännöllinen luokka: 68 000 000 Rp; Säännöllinen kansainvälinen ohjelma: 80 000 000 Rp; Executive-luokka: 79 000 000 op
Määräaika
Request Info
3rd batch of registration and document submission deadline
Request Info
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika
Request Info
3rd batch of registration and document submission deadline
Alkamispäivämäärä
Helmi 2020
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika
Location
Haun määräaika
Request Info
3rd batch of registration and document submission deadline
Päättymispäivämäärä

Helmi 2020

Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä