Master in Business Management ja yrittäjyys

Yleistä

2 sijaintia saatavilla

Ohjelman kuvaus

Maisterin tutkinto
90 op
20 saanti
Master of Business Administration

kelpoisuus

 • Hakemusvaatimukset
 • Yliopiston tai ammattikorkeakoulun myöntämä kandidaatin tutkinto.
 • Vähintään 40 op liike-opinnot.
 • Kolmen vuoden työkokemus BBA: n tai toisen asteen koulutuksen jälkeen.
 • Riittävät englantilaiset taidot.

Tärkeät päivämäärät

Hakuaika: 13. maaliskuuta - 3. huhtikuuta 2019
Sisääntulotesti: Online-sisäänpääsykokeet
Tutkimukset alkavat: syksy 2019

Asiantuntija liikkeenjohdon ja yrittäjyyden alalla

Uutta strategista ajattelua, uusia liiketoimintakonsepteja, erinomaisia ​​verkostoitumis- ja johtamisosaamista ovat suuret kysyntä globaalissa liiketoimintaympäristössä. Yrityksen johtaminen ja yrittäjyys (BME) kehittää strategisen johtamisen ja liiketoiminnan kehittämisen edellyttämät osaamiset. Painopiste on pienissä ja keskisuurissa yrityksissä, erityisesti kansainvälisessä liiketoiminnassa. BME edistää myös kansainvälistä verkostoitumista työelämän ja korkeakoulutuksen välillä. Kehittyneet ammatilliset opinnot sisältävät esimerkiksi strategiatyön, strategisen markkinoinnin, liiketoimintaprosessien, innovaatioiden ja muutoksenhallinnan sekä kulttuurienvälisen tiimityön ja johtajuuden.

Tutkintotutkimuksen tavoitteet

 • Yritystoiminnan osaamisen parantaminen muuttuvassa kotimaisessa ja kansainvälisessä toimintaympäristössä, erityisesti pk-yrityksissä.
 • Parantaa opiskelijoiden henkilökohtaisia ​​kykyjä menestyä pk-yrityksen tai muun työorganisaation uudenaikaisijana, uudistijana ja kehittäjänä.
 • Parantaa opiskelijoiden kykyä kehittää ja hallita liiketoimintaprosesseja yrittäjänä ja toteuttaa yrittäjähenkisyyttä.
 • Edistää työelämän kansainvälistä verkostoitumista ja korkeakoulutusta.

Tietoa hakijoille

Ammattikorkeakoulun jatkotutkinnot ovat luonnollinen jatko kandidaatin tutkintoon. Master-tutkinto antaa sinulle saman pätevyyden kuin korkeakoulututkinto, mutta se liittyy läheisemmin työelämään.

Oppimistavat

BME opetetaan englanniksi. Opiskelu perustuu voimakkaasti työelämään. TTK-hankkeet ja tehtävät kuvaavat oppimisprosessia. Opinnäytetyö, joka sisältää laajan kehitystoiminnan teidän / työyhteisössä, on osa opintoja alusta alkaen. Yhteistyö kumppanuusyliopistojen ja vierailevien luennoitsijoiden kanssa ympäri maailmaa lisää kansainvälisten tutkimusten keskittymistä.

Tutkimusjärjestelyt

Koulutusohjelma sopii hyvin myös ulkomaille tuleville opiskelijoille. E-oppimista käytetään yli 90% ajasta. Lukuvuodesta on noin 4-5 istuntojaksoa. Jokainen yhteysjakso kestää 2-3 päivää Raumalla. Yhteyspäivien väliset luennot suoritetaan puhelinkonferenssin, videoneuvottelun tai muun median kautta.

Tutkimusrakenne

 • Edistyneet ammattiopinnot, 55 op
 • Liiketoimintaympäristön analysointi, 25 op
 • Pätevät henkilöt ja oppimisorganisaatiot, 10 op
 • Innovatiivisten liiketoimintastrategioiden ja toimintojen kehittäminen, 20 op
 • Vapaasti valittavat opinnot, 5 op
 • Pro gradu -tutkielma, 30 op

Työnantajat: Hyödy työntekijän maisterin tutkinnoista

Mahdollisuus hyödyntää parhaiten henkilöstönne osaamista: Satakunta University of Applied Sciences .

Master-tutkimukset

Opinnot tarjoavat sinulle työnantajana mahdollisuuden hyötyä kehittämistyöstä, jonka työntekijä suorittaa työyhteisössään osana opintoja. Ne ovat erinomainen polku henkilöstölle päivittämään ja laajentamaan osaamistaan ​​vaativien tehtävien hoitamiseen, jotka liittyvät tutkimukseen ja kehittämiseen, johtamiseen ja suunnitteluun. Opinnot johtavat kauppatieteiden maisterin tutkintoon, joka tarjoaa samat pätevyydet kuin yliopistotason maisterin tutkinto, mutta liittyy läheisemmin työelämään.

Maisteritutkinnot on tarkoitettu ammattikorkeakoulututkinnon ammattilaisille, joille ne muodostavat luonnollisen jatko-opiskelun akateemisessa ja työelämässä. Opinnot voidaan suorittaa osa-aikaisina, monimuotoisina tutkimina kahden tai kolmen vuoden aikana normaalin päivätyön rinnalla. Hakijoilla on oltava soveltuva kandidaatin tutkinto ja vähintään kolmen vuoden työkokemus erityisnäkökohdista tutkinnon suorittamisen jälkeen.

Mitä se kaikki koskee

Master-tutkimukset perustuvat tiukasti työkokemukseen ja käytäntöön ja liittyvät työelämään. Työntekijänne osallistuu koulutusohjelmaan, joten voit hyödyntää Satakunta University of Applied Sciences asiantuntijoita työhön liittyvien opintojen avulla, jotka liittyvät yrityksen tai yhteisön toiminnan kehittämiseen. Opiskeluprosessi huipentuu diplomityöhön, johon kuuluu laajempi kehittämistyö työyhteisössä.

Mestarin opintojen teemat ovat peräisin työelämästä. Tämä tarkoittaa sitä, että yhteistyöhankkeessa kehityskyselyyn liittyvät asiat nousevat yrityksen tarpeista. Sekä opiskelijalla että yrityksellä on mahdollisuus luoda vertaisverkkoja ja laajentaa niitä myös muille aloille. Opiskelijan osaamisen kasvaessa ja kehittyessä se antaa yritykselle vahvemman kilpailuaseman ja mahdollisuuden uudistaa itsensä.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Satakunta University of Applied Sciences (SAMK) is located on the western coast of Finland, in the Satakunta region. There are about 6,000 students in total and more than two hundred international stu ... Lue lisää

Satakunta University of Applied Sciences (SAMK) is located on the western coast of Finland, in the Satakunta region. There are about 6,000 students in total and more than two hundred international students studying in our campuses every year. Näytä vähemmän
pori , pori , Rauma , Huittinen , Kankaanpää , Suomi verkossa + 5 Lisää Vähemmän