Kauppatieteiden maisteri (MBA - Ei-tutkielma)

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Liiketalouden laitoksen tavoitteena on esitellä opiskelijoille kaikki käytännön ja teoreettiset näkökohdat sekä kurin tavoitteet. Funktionaalisiin aloihin, kuten johtamiseen, kirjanpitoon, talouteen, markkinointiin ja henkilöstöresursseihin liittyvien kurssien lisäksi katetaan tietotekniikan, käyttäytymistieteiden, viestinnän, talouden ja lain kurssit.

Antalya Bilim University liiketalouden hallinto-ohjelman (MBA) -ohjelman tavoitteena on kouluttaa yritysten ja instituutioiden johtajia. Kun otetaan huomioon henkilöstöresurssien merkitys, jotka kasvavat päivä päivältä yrityksille, ja nykypäivän globaalissa liiketoimintamaailmassa, avainhenkilöt ja johtajat tarjoavat tarvitsemansa osaamisen ja tarjoavat heille mahdollisuuden harjoittaa käytännön aloilla.

  • Hakijoilla on oltava kandidaatin tutkinto ulkomaisesta tiedekunnasta tai korkeakoulusta, jolla on vähintään neljän vuoden kansallinen hyväksyntä tai vastaava korkeakouluneuvostoa (YÖK). Ei rajoituksia.
  • Ohjelma kattaa yhteensä 10 kurssia (30 op) 3 lukukautta. Opiskelija, joka epäonnistuu tämän ajanjakson lopussa tai joka ei pysty suorittamaan ohjelmaa, hylätään korkeakoulusta YÖK-tutkinnon lain 12 mukaisesti.
  • Ohjelman kieli on "turkki".
  • Valmistuttuakseen opiskelijat laativat normaalin kurssin lisäksi maisteriohjelman.
  • ALES- tai YDS-pistemäärää ei vaadita pääsyyn ohjelmaan.
  • ABU: n MBA-ohjelman kurssit pidetään arkisin ABU: n kaupungin kampuksella (7-8. Kerros Markantalya AVM: n yläpuolella) klo 19.00–21.00.This is a shot of the owner of New Zealand watch company - Hunters Race. Hunters Race / Unsplash
Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

ABU is a research university that offers interdisciplinary master and Ph.D. programs over a wide range of subjects.

ABU is a research university that offers interdisciplinary master and Ph.D. programs over a wide range of subjects. Näytä vähemmän