Read the Official Description

Miksi tämä kurssi?

Tiedämme kaikki eivät voi tai edes haluaa opiskella koko ajan tai iltakoulu.

Siksi meidän joustavan oppimisen reittiä voit vaihdella tahdissa ja järjestyksessä tutkimuksen omia henkilökohtaisia ​​olosuhteita. Tämä reitti yhdistää parhaan kokopäiväistä, osa-aika ja avoin oppiminen tutkimuksessa.

Sinun suorittaa useimmat opintojen off-kampuksella, jossa pakollinen läsnäolo on vain yksi tai kaksi viikonloppua koulua vuodessa.

Voit alkaa avoimen oppimisen perusta kanssa mahdollisuus täydentää opintoja valinnaisen face-to-face luokat Glasgow.

Tämä tutkimus menetelmä on ihanteellinen, jos arvostat face-to-face kanssa kosketuksiin tutorit, vierailevat asiantuntijat ja muiden opiskelijoiden, mutta ei voi osallistua kiinteitä viikoittain luokkiin.

Miten joustavan oppimisen toimii?

Liittyessään ohjelma, sinulle annetaan suositella tutkimuksen aikataulu, jonka avulla voit suorittaa Strathclyde MBA 3 vuoden kuluessa. Sen tarkoituksena on tarjota sinulle ihanteellinen tasapaino kodin tutkimuksen, osallistuminen viikonloppuna koulujen ja intensiivinen seminaareja Glasgow.

Yhdessä aikataulua, me lähetämme sinulle ensimmäisenä ydin oppimateriaalien ja keskeisten oppikirjoja, ja täydellisiä yksityiskohtia meidän on-line ja tutor tukiohjelma.

Jos halusi nopeasti-radan ja täydentää Strathclyde MBA alle 3 vuotta, tukitiimimme voi ehdottaa vaihtoehtoista tutkimuksen aikataulu. Vaihtoehtoisesti, jos haluat ottaa hieman kauemmin MBA, voimme majoittaa opintojen enintään 6 vuotta.

Pakollinen viikonloppuna koulut

On tiettyjä aiheita, kuten "Learning Manager", joka mielestämme ei voi opettaa etäältä. Siksi olemme sisällytetty kaksi pakollista viikonloppuna koulujen keston aikana koko ohjelman. Nämä viikonloppuna koulut sisältyvät standardin lukukausimaksua.

Voit saada suurta arvoa yhteistyössä muiden kunnianhimoinen johtajat, usein laaja läpileikkaus elinkeinoelämälle.

Valinnainen intensiivinen seminaarit

Jotta irti MBA kokemus suosittelemme voit hyödyntää lisävarusteena intensiivinen face-to-face seminaareihin Glasgow. Kustannukset näistä sisältyvät lukukausimaksut.

Nämä tilaisuudet tarjoavat arvokkaan tilaisuuden perusteellinen tutkimus valittu aihealue, tavata muita opiskelijoita ja hyötyä yhteisten kokemusten. Lisäksi intensiivinen seminaarit ovat avain nopeuttaa ja etenemistä ohjelmassa.

Suosittelemiamme aikataulu antaa sinulle yritys idea sitoumusten hyvissä ajoin. Näin voit suunnitella vuodeksi eteenpäin töissä ja kotona.

Milloin voin liittyä ohjelmaan?

Teoriassa voit aloittaa joustavan oppimisen tutkimuksessa milloin haluat. Kuitenkin meillä on vuotuinen aikataulu induktio luokat, viikonloppu koulut ja intensiivinen seminaareja. Suosittelemme, että aloitat lähellä induktion aikana. Nämä yleensä tapahtuu arviolta huhtikuussa ja lokakuussa.

Teemme parhaamme aikataulun induktio luokat, viikonloppu koulut ja intensiivinen seminaareja yhdessä läpi vuoden. Tämä varmistaa, että sinulla on kaikki mahdollisuudet maksimoida loman Glasgow.

Viikonloppu kouluja käydä kaikissa opiskeluun reitit Strathclyden MBA. Jos et voi tehdä tietyn ajan kuluessa, niin sinulla on mahdollisuus osallistua ensi viikonloppuna koulu myöhemmin.

Intensiivinen seminaareja vain suunniteltu joustavaan oppimiseen kurssin jäsentä. Jos et pysty osallistumaan, suosittelemme, että täytät aihepiiristä käyttäen ydin oppimateriaalit sijaan viivästyttää edistystä.

Kuinka paljon aikaa minun täytyy sitoutua opiskeluun?

Jos olet läsnä kaikki mahdolliset viikonlopun koulut ja intensiivinen seminaareja tarjolla jonakin vuonna, sinun pitäisi odottaa olevan toimiston ulkopuolella yhteensä noin 15 päivää.

Voit myös odottaa viettää noin vähintään 15 tuntia viikossa lisäksi viikonloppuna koulun ja vapaaehtoinen seminaari läsnäolo.

Akkreditointi

Alle 1% kauppakorkeakouluissa maailmassa pitää "triple akkreditointi", ja Strathclyden on yksi niistä. 3 kansainvälistä akkreditoivia tahoja ovat:

 • Yhdistyksen Advance Collegiate Schools of Business
 • European Quality Improvement System
 • Association of MBA

Saada akkreditointi yksi näiden elinten on saavutus sinänsä. Saada akkreditointi kaikkien kolmen elimen on todella erinomainen saavutus ja yksi olemme ylpeitä.

Association of Masters of Business Administration (AMBA)

Olet oikeutettu liittymään AMBA jälkeen kuulumista koskevat MBA kurssin.

Kurssin sisältö

Strathclyde MBA perustuu yhteisöllinen oppiminen. Jaat työ kokemusta, tietoa, ymmärrystä ja taitoja.

Tavoitteenamme on auttaa kehittämään sinua eri alueiden hallintaa.

MBA muokkaavat ja opastaa sinua, heijastava, avoin-ajattelu, mukautuva oppijoille.

Moduulit

Heijastavat harjoittaja

Tämä moduuli on suunniteltu auttamaan sinua vastaamaan kasvaneeseen painoarvoon yritysmaailmassa noin yritysten sosiaalista vastuuta, sidosryhmien odotukset ja ammattikäytäntöjen johdon. Moduuli on kolme luokkaa, Learning Manager, hallinto ja yrittäjähenkinen johto ja johtajuutta. Tämä moduuli antaa sinulle perustan tulla mukautuva johtaja avoin elinikäiseen oppimiseen.

 • Learning Manager
 • Konsernijohtaminen
 • Making Business Work

Tämä moduuli auttaa ymmärtämään hallinnan perusteet ja prosessit elintärkeitä menestystä ja jonka toiminnanharjoittaja asiantuntija toiminnallinen joukkuetta organisaatiossa.

Tulemalla tietoinen näiden tieteenalojen olet enemmän osaa arvostaa kunkin toiminnon sekä suhteet ja niiden väliset jännitteet.

Moduuli on kuusi luokkaa:

 • Rahoitus ja taloushallinto
 • Marketing Management
 • Analyyttinen tuki päätöksenteon
 • Operations Management
 • Toimitusjohtaja Ihmiset organisaatioissa
 • Financial & Management Accounting

Tämä moduuli on suunniteltu auttamaan sinua integroimaan luokat "Making Business Work" moduuli.

Luokat on suunniteltu auttamaan sinua tutkia, ymmärtää ja luottavaisesti hallita sisäisiä ja ulkoisia epäselvyyttä, monimutkaisuus ja epävarmuus. Strathclyde MBA on tunnettu maine näiden näkökohtien hallintaan.

On neljä luokkaa Tämän moduulin

 • Exploring International Ympäristö
 • Strategia analyysi ja arviointi
 • Making Strategia
 • Strateginen Consulting Practice - Tämä antaa sinulle mahdollisuuden työskennellä live organisatorinen kysymys yhdessä asiakkaan organisaatio. Asiakas ominaisuus merkittävästi arvioinnissa luokan. Designing luokan siten tarjoaa sinulle monia oivalluksia epävarmuustekijät hallita itseäsi, tehtävänä strategising ja odotuksiin asiakkaan.

Henkilökohtaista kehitystä

Edetessäsi Strathclyde MBA kanssa teemme voit auttaa sinua muokata oppimista ja kehitystä. Teemme syötön kaksi reittiä - valittavat Sarjat ja lopullinen MBA Project.

 • Valittavia luokat
 • MBA Project
 • Vuorovaikutus oikeisiin yrityksiin

Learning & opetus

Core oppimateriaalit

Ydin oppimateriaalit ovat laajan tutkimuksen oppaita kuhunkin aiheeseen. Ne tarjoavat sekä suoraa opetusta ja kommentaareja suositellut oppikirjoja.

Olemme investoineet voimakkaasti kehittää näitä oppimateriaalit. He jatkuvasti tarkistettu pitää heidät ajan tasalla.

Oppikirjat

Toisin kuin useimmat muut MBA tarjoajia, ydin oppikirjoja ovat mukana osana lukukausimaksun.

Nämä ovat suositeltavia kirjoja tarvitset suorittaa oman Strathclyde MBA. Suurin osa heistä on kirjoittanut Strathclyde tutkijat.

Joillekin aiheista, saat myös esipainettuja artikkeleita ja CD-levyjä, jotka tarjoavat lisäohjeita.

tuki

Margaret Englanti ja Karen McMillan on teidän pääkohdat yhteyttä ja voidaan helposti yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse tai faksilla.

Margaret ja Karen käsitellään omassa päivittäisessä kysymyksiä, mutta myös antaa neuvoja toteutumisaikataulu opintosi, ja miten parhaiten puuttua joustavan oppimisen.

Olet varattu tutor kuhunkin aiheeseen tutkittu. He voivat ohjata ja tukea työtäsi puhelimitse, faksilla ja sähköpostilla ja mielellään antaa yksityiskohtaista palautetta merkityillä tehtäviä.

Online tuki

Tarjoamme online-intranet-palvelu, joka on helposti käsiksi internetin kautta.

Intranet mahdollistaa etäyhteyden meidän Business Information Service. Sieltä löydät monenlaisia ​​elektronisia tietokantoja, jotta voit helposti tehdä kaikki oman tutkimuksen ja työpöytä-työtä.

Intranet avulla voimme päivittää sinulle ajankohtaisia ​​uutisia ja olennaiset tiedot SBS ja antaa sinulle täydentäviä tietoja koehenkilöistä. Sen avulla voit ottaa yhteyttä tutkimuksen ja ryhmä kollegoiden kautta ilmoitustauluja.

Arviointi

Joustava oppiminen on samoja arviointiperusteita kuin meidän muiden tutkimuksen menetelmiä. Arviointia koko ohjelmaan kuuluu yhdistelmä:

 • harjoitustyö
 • työpajat
 • tutkimukset
 • ryhmätyö
 • esityksiä

Tutkinnot

On kolme tenttijärjestykset vuosittain:

 • Joulukuu
 • Maaliskuu
 • Elokuu

On myös mahdollista, meidän joustavaan oppimiseen kurssin jäsentä ottamaan tutkimuksia pois Glasgow.

Saatat pystyä ottamaan tentit yksi meidän kansainvälisten keskusten tai paikallinen brittiläinen kunnanvirastoon, Britannian konsulaatti tai yliopistossa.

Paikka yleensä veloittaa tilanvuokrakuluihin plus Valvontapalkkio maksu (tämä vaihtelee) ja voit myös pyydetään maksamaan £ 40 per tentti maksetaan Strathclyden yliopistosta.

Pääsyvaatimukset

Meidän valintaprosessi on suunniteltu tunnistamaan lahjakkaita ammattilaisia ​​monenlaisia ​​akateemisia, liiketoiminta ja kulttuuritausta.

Vaikka on olemassa muodollisia vaatimuksia maahantulon alla, otamme huomioon:

 • potentiaaliset
 • ihmissuhde ja tiimi työskentelee ominaisuuksia
 • valikoima ja luonteesta johtamiskokemusta

Jotta voidaan arvioida näitä taitoja pyydämme sinua täyttämään useita esseitä hahmotellaan teidän kokemuksia ja toiveita rinnalla viittaukset tukevat oman työkokemuksen ja akateeminen ennätys.

Saatamme pyytää sinua tekemään virallisen haastattelun keskustelemaan saavutuksia ja toiveet. Kannustamme sinua vierailemaan kouluun tai keskustaan ​​olet hakemassa ja kysyä niin monta kysymystä kuin haluat selventää päätöksen.

Pätevyys ja kokemus

Maahantulon MBA-ohjelma on:

 • pitää tutkinto UK yliopistossa, tai vastaavan akateemisen tutkinnon vertailukelpoiseen kuningaskunnan ulkopuolella laitos. Jos tutkittu perustutkintoa tutkinnon ei-brittiläisiä laitos tarvitsemme kopion tutkinto transkriptio. Ammatillinen pätevyys otetaan myös huomioon.
 • oltava vähintään 24-vuotiaita.
 • on vähintään kolmen vuoden kokopäiväinen työkokemus, jossa hallinta ihmisiä ja resursseja on ollut merkittävä rooli.

Käännyttämiseksi Diploma tasolla voidaan tarjota hakijoille, joilla ei ole riittävästi tunnustettu tutkinto pätevyyden, mutta jotka eivät:

 • pitää hallussaan asteen / ammatillinen pätevyys sekä vähintään viiden vuoden monipuolinen kokemus.
 • ei ole muodollista pätevyyttä, mutta laaja ja monipuolinen kokemus (10 vuotta tai enemmän).
 • ovat poikkeuksellisia ehdokkaita yli 24-vuotiaana vähintään kahden vuoden johtamiskokemusta. Tämä on käytettävissä ainoastaan ​​hakijoille sovelletaan muita reittejä kuin kokopäiväinen.

Opiskelijaksi testaus

Vaikka Graduate Management Admissions Test (GMAT) ei ole vakio vaatimus meidän tunnustuksia prosessi, vahva verbaalinen päättely ja numeeriset kyvyt ovat kriittisiä MBA ja pyydämme sinua tekemään tällaisen testin.

Toimivalta Englanti

MBA-ohjelma on erittäin vuorovaikutteinen ja edellyttää korkeaa osaamisen Englanti ottaen, kirjoittaminen, lukeminen ja ymmärtäminen. Vähintään pisteet 6,5 IELTS tarvitaan niille hakijoille, joiden äidinkieli ei ole Englanti. Voimme harkita hakijoille laskevan hieman alle näitä standardeja, jos ne ovat valmiita tekemään ennen istuntojen tutkimus.

Tietokone osaamista

Hoitaakseen Diploma / MBA sinun täytyy olla päteviä tekstinkäsittely, käyttö taulukoita ja raporttien kirjoittamista.

Hakuprosessi

Valmiit hakulomakkeet pidetään mukaan Admissions komitea koska he saivat. Olet kannustetaan jättämään hakulomakkeen ja kaikki liiteasiakirjat mahdollisimman pian. Kun kaikki tiedot ovat meille sinun pitäisi saada päätös kolmen tai neljän viikon hakemuksen.

Poikkeukset

Jotkut vapautus voi olla saatavilla aiheita "Making Business Työ Module" ja harkitaan tapauskohtaisesti. Lisätietoja yhteyttä tunnustukset joukkue.

Palkkiot ja rahoitus

Kuinka paljon minun tietenkin maksaa?

Kaikki maksut ei per lukuvuosi ellei toisin mainita.

Joustava oppiminen - syyskuu saanti

mba

 • MBA (opiskelijat ensimmäinen rekisteröity 2015/16) - £ 5334 ¹
 • MBA (opiskelijat ensimmäinen rekisteröity 2014/15) - £ 5333
 • MBA (opiskelijat ensimmäinen rekisteröity 2013/14) - £ 4500
 • PGDip Business (vuotta 4-7 uudelleen rekisteröintimaksu) - £ 100
 • PGDip Business (opiskelijat ensimmäinen rekisteröity 2015/16) - £ 5250 ²
 • PGDip Business (opiskelijat ensimmäinen rekisteröity 2014/15) - £ 5250
 • PGDip Business (opiskelijat ensimmäinen rekisteröity 2013/14) - £ 2500
 • PGDip Business MBA muuntaminen (vuosi 4) - £ 2000
 • Business (vuotta 4-7 uudelleen rekisteröintimaksu) - £ 100
 • MSc Business & Management MBA muuntaminen (syyskuu) - £ 9000
 • MSc Business & Management MBA muuntaminen (huhtikuu) - £ 9000

MBA Johtaminen

 • MBA Leadership (opiskelijat ensimmäinen rekisteröity 2015/16) - £ 11250
 • MBA Leadership (opiskelijat ensimmäinen rekisteröity 2014/15) - £ 10,000

Joustava oppiminen - Huhtikuu saanti

 • MBA (opiskelijat ensimmäinen rekisteröity 2015/16) - £ 4000 ³
 • MBA (opiskelijat ensimmäinen rekisteröity 2014/15) - £ 6400
 • MBA (opiskelijat ensimmäinen rekisteröity 2013/14) - £ 4725
 • MBA (vuotta 4-7 uudelleen rekisteröintimaksu) - £ 100
 • PGDip Business (opiskelijat ensimmäinen rekisteröity 2015/16) - £ 4000 *
 • PGDip Business (opiskelijat ensimmäinen rekisteröity 2014/15) - £ 6400
 • PGDip Business (opiskelijat ensimmäinen rekisteröity 2013/14) - £ 2725
 • PGDip Business MBA muuntaminen (vuosi 4) - £ 2000
 • PGDip Business (vuotta 4-7 uudelleen rekisteröintimaksu) - £ 100

Kannattaa myös talousarvion lisäkustannukset, kuten matka- ja majoituskustannukset Glasgow.

HUOM

Palkkiot osa-aikaisesti ja joustava MBA kursseja voi vaihdella vuoden opinnot. Opiskelijoille ensimmäinen rekisteröity 2015-16, maksuprofiileja ovat seuraavat:

 • Vuosi 1: £ 5334 / vuosi 2: £ 5333 / vuosi 3: £ 5333 (Yhteensä maksu: £ 16,000)
 • Vuosi 1: £ 5,250 / vuosi 2: £ 5250 / vuosi 3: £ 3500 (Yhteensä maksu: £ 14,000)
 • Vuosi 1: £ 4000 / vuosi 2: £ 6400 / vuosi 3: £ 5600 (Yhteensä maksu: £ 16,000)
 • Vuosi 1: £ 4000 / vuosi 2: £ 6400 / vuosi 3: £ 3600 (Yhteensä maksu: £ 14,000

Miten voin rahoittaa minun tietenkin?

Kannattaako opiskella MBA on huomattavia taloudellisia investointeja. Pyydämme teitä tutkia, miten aiot rahoittaa tämä mahdollisimman pian.

Suurin osa opiskelijoista on kokopäiväinen ohjelma on omarahoitukseen. UK opiskelijat voivat hakea lainajärjestelmien rahoittamaan opintojaan ja ei-UK yleensä nostaa oman taloutensa pankkilainoilla tai stipendeinä.

Yliopiston veroviranomainen hallinnoi osamaksu varten lukukausimaksua maksuja omarahoitukseen opiskelijoita. Tiedot löytyvät http://www.strath.ac.uk/finance/student/tuitionfees/

Urakehitys Lainat

Urakehitys lainajärjestelmä suoritetaan yhteistyössä Britannian hallituksen opetus- ja työllisyyttä. Se on saatavilla seuraavat pankit:

 • Barclays
 • Osuuskunta
 • Royal Bank of Scotland.

Lisätietoja tukikelpoisuuden vierailla www-sivuilla osoitteessa www.lifelonglearning.co.uk/cdl/index.htm

Apurahat

Tiedot yliopiston apurahat on saatavilla www.strath.ac.uk/search/scholarships/

Työpaikat

Myönnämme, että urakehitys on yksi tärkeimmistä syistä, miksi ihmiset sijoittavat MBA. MBA työmarkkinoille tarjoaa runsaasti globaali mahdollisuus, mutta voi olla monimutkainen ja haastava.

Siksi tarjoamme oma uransa palvelu MBA-opiskelijoille. Se koostuu urasuunnittelua ja osaamisen kehittäminen sekä rajoittamaton pääsy henkilökohtaista neuvontaa ja valmennusta. Meidän uran palvelu toimitetaan talon ja tiimi top konsultteja.

Työskentelemme sinua täydentää oman ennakoivan työn haussa. Autamme sinua käyttää omaa tietyn uran tausta ja vahvuudet auttaa seuraavan uran edetessä.

Tulet saamaan ymmärrystä ja työkaluja kehittää henkilökohtaisia, strateginen urasuunnitelma, sekä itse markkinoinnin ja viestintätaitoja tekemään tehokkaita sovelluksia ja vaikutuksen haastattelussa.

Sinulla on tietoa maailmanlaajuisten työmarkkinoiden ja erilaisia ​​kontakteja, jotta se toimii sinulle.

Ura & Professional Development-ohjelma

Keskeiset ammatillinen kehittämisohjelma toimitetaan neljä osaa koko vuoden. Jokainen kestää viikon ja pidetään lokakuussa, marraskuussa, tammi- ja helmikuussa. Ohjelma sisältää:

CPD 1

 • Johdatus strateginen urasuunnittelua ja miten saada työtä haluat
 • Luominen henkilökohtainen profiili (julkaistaan ​​meidän profiilin päällä)
 • Esiintymistaitoja työpaja
 • Verkottumisen taitoja, kuten sosiaalinen media
 • Glasgow Haaste

CPD 2

 • Henkilökohtaiset taidot tilintarkastus
 • Asettaminen urakehityksen tavoitteita
 • Self-branding / itsensä esittely (ansioluettelot, työhakemukset ja sovellukset)
 • Tukiresurssit

CPD 3

 • Yritysvierailuja ja teollisuuden esityksiä, mukaan lukien alumnit
 • Skotlannin MBA Työpaikat Tapahtuma

CPD 4

 • Käytännön haastattelu ja arviointikeskus istunnot

Koko vuoden, tulee olemaan ylimääräisiä työpajoja, mestarikursseja ja yritys esityksiä.

Dedicated uran resursseja

Sinulla on pääsy kirjaston MBA-tietoja ja resursseja kautta Ura Portal. Tämä tarjoaa:

 • yritys ja markkinatietoa, sekä Iso-Britannia ja maailmanlaajuinen
 • työpaikat ympäri maailmaa
 • linkkejä alkuun MBA sivustoja

Missä he ovat nyt?

94.9% meidän MBA tutkinnon ovat työssä tai lisäselvityksiä: ** ammattinimikkeet ovat:

 • Business & International Development Manager
 • Toimitusjohtaja
 • Kaupallinen johtaja
 • Konsultointi Manager
 • Digitaalinen Manager
 • Johtaja Asiakassuhteet
 • Talousjohtaja
 • Sijoituspäällikkö
 • Senior Project Manager
 • Tekninen johtaja

Työnantajat ovat:

 • Accenture
 • Barclays Plc
 • Deloitte
 • Devere Group
 • JP Morgan
 • Morgan Stanley
 • National Australia Bank
 • Rolls Royce
 • Scottish Southern Energy
 • Scottish Powerin

Tulosten perusteella kansallisen matkailun keskeyttävien Higher Education Survey (2010/11 ja 2011/12) **.

Program taught in:
Englanti

See 4 more programs offered by University of Strathclyde Business School »

Tämä kurssi on Sekä onlineopetusta että kontaktiopetusta
Alkamispäivämäärä
Loka 2019
Duration
3 - 6 vuotta
Part-time
Hinta
5,334 GBP
Lukuvuoden
Deadline
By locations
By date
Alkamispäivämäärä
Loka 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline

Loka 2019

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä