Kauppatieteiden maisteri (MBA), Lappeenranta

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Ohjelmassa tarjolla olevien ydinosaamiskurssien (30 op) avulla pystyt analysoimaan mahdollisuuksia kehittää luovasti innovatiivisia kansainvälisiä yritysratkaisuja. Ydinkurssien pääaiheet ovat tulevaisuuden ja strateginen johtaminen, asiakashallinta ja digitalisointi, kulttuurien välinen hallinta, innovaatioiden johtamisprosessit ja laiha hallinta.

Ydinkurssien lisäksi suunnittelet henkilökohtaista oppimispolkua täydentävien osaamisopintojen (30 op) kautta oppimisen muokkaamiseksi ja mukauttamiseksi vastaamaan paremmin asetettuja oppimistavoitteita. Opintojesi alussa suoritat henkilökohtaisen opintosuunnitelman, joka koostuu 60 op maisterin tason opinnoista ja 30 op opinnäytetyöstä.

Ohjelman kesto on 1,5 vuotta. Perustutkimusten yhteyspäivät rajoitetaan yleensä 2 - 4 päivään kuukaudessa. Täydentävien pätevyysopintojen kontaktipäivät riippuvat opiskeltavista kursseista. Opiskelijat voivat valita myös valinnaisia maisteritason kursseja myös muista yliopistoista.

Opiskelijoiden ammatillista ja henkilökohtaista elämää varten on paljon haastavaa itsenäistä työtä ja verkko-opiskelua. Opinnot ovat tiukkoja ja intensiivisiä, mutta hallittavissa.

Ohjelman opiskelijat voivat heti soveltaa oppimistaan työpaikallaan. Monet tutkinnon suorittaneista pystyvät hyödyntämään uusia mahdollisuuksia joko nykyisessä organisaatiossaan tai uuteen ammatilliseen uraan.

Innovatiivisten taitojen ja kykyjen hankkiminen kansainvälisen liiketoiminnan kehittämiseksi auttaa tutkinnon suorittajia laajentamaan ammatillisia mahdollisuuksiaan yhdistää liiketoiminta paikallisten markkinoiden haasteiden ulkopuolelle. Nämä opinnot tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden parantaa puhutun ja kirjoitetun englanninkielen taitojasi työskennelläkseen kansainvälisessä roolissa harjoittamalla ja työskentelemällä monikulttuurisessa ympäristössä.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

LAB University of Applied Sciences operetas in Finland in the cities of Lahti and Lappeenranta. The new institution will start its operation on 1 January 2020.

LAB University of Applied Sciences operetas in Finland in the cities of Lahti and Lappeenranta. The new institution will start its operation on 1 January 2020. Näytä vähemmän
lappeenranta , Lahti , Lahti + 2 Lisää Vähemmän