Master of Business Administration (MBA)

Yleistä

Ohjelman kuvaus

MBA-ohjelma on tällä hetkellä pidetään kelpoisuusvaatimukset johtajille Tsekin ja kansainvälisiä yrityksiä ja yhteisöjä. Se on suunnattu johtajille, joilla on kokemusta saada pidemmälle Human Resources Management ja Euroopan unionin. Opiskelija saada kehittää omia top ura hallinnassa rakenteissa eri tasoilla, erityisesti EU-maissa.

MBA-ohjelma valmistuneet tulevat huippuasiantuntijoiden henkilöstöjohtamisen Euroopan institutionaalisten, taloudellisten ja oikeudellisten kehysten.

Kautta MBA-ohjelma tutkimuksen johtajat hankkivat kattavan tietojen ja taitojen tarvitaan rakentaa menestyksekäs ura liiketoiminnan ja hallintaan, mukaan lukien julkisen hallinnon, etenkin koulutuksen ja inhimillisen pääoman hallintaa.

Valmistuneet hallitsevat edistyneellä tasolla Euroopan institutionaalisten, taloudellisten ja oikeudellisten kehysten kanssa keskittyä tarkasti henkilöstöhallintoon. Ne valmistetaan kehittää niiden edelleen urakehitystä soveltamalla teoreettista tietoa ja käytännön taitoja suoraan monimutkaisia ​​ongelmia ratkaisemaan liiketoiminnan, yrittäjyyden ja laitosten hallintoa. Valmistuneet ovat myös hallittava menetelmiä jatkokoulutusta, elinikäistä oppimista, ja tiimijohtamisen. Niiden kyky syntetisoida teoreettisen tiedon ja sen käytännön soveltamista johdon ympäristössä on perustettu puolustuksen Opinnäytetyön.

Tärkeimmät profiili aiheista MBA-ohjelman Human Resources Management ja Euroopan unionin ovat seuraavat: Human Resources Management, European Integration, Legal Systems, Politiikan ja talouden maantiede EU Economic Analysis, Organizational Behaviour ja johtaminen, strateginen ja operatiivinen johtaminen, ongelmanratkaisu ja kriisinhallinta, ICT ja tietojärjestelmät.

Suoritustapa järjestetään viikonloppuna opintokokonaisuudet (noin 5 viikonloppuisin per lukukausi). Vakiopituus Tutkimus on 1,5 lukuvuosi (3 lukukautta) jaettu 5 tutkimusalueilla. Study tehneen puolustuksen tutkielma. Tutkinnon myönnetään ammattinimikettä Master of Business Administration (MBA.

2

MBA-ohjelma on onnistuneesti uudelleen akkreditoitu helmikuu 2015.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

The Jan Amos Komensky University Prague is located in the beautiful and historic city of Prague, situated in the vibrant district of Zizkov near the city center. Our students will find an intimate and ... Lue lisää

The Jan Amos Komensky University Prague is located in the beautiful and historic city of Prague, situated in the vibrant district of Zizkov near the city center. Our students will find an intimate and friendly atmosphere set within the walls of our historic buildings. Näytä vähemmän