Master of Business Administration (MBA)

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Master of Business Administration (MBA)

46622_1.JPG

Tämä on kaksivuotinen ohjelma, jonka tarkoituksena on valmistaa opiskelijoita uraan liiketoiminnassa ja siihen liittyvillä aloilla. Opiskelijoille tarjotaan laaja-alainen liiketalouden koulutus, joka ottaa huomioon johtamistaidot, joita tarvitaan ammattilaisena toimimiseen dynaamisessa globaalissa liiketoimintaympäristössä. Se yhdistää uskon ja kristilliset arvot, jolloin opiskelijat voivat oppia tärkeitä taitoja, joita tehokkaiden johtajien ja organisaation johtajien on menestyvä nykypäivän globaaleilla markkinoilla. Se yhdistää jatko-opinnot kristillisestä taiteesta ja ammatillisesta koulutuksesta.

Se maksaa 75 000 Ksh (750 dollaria) lukukautta kohti.

Saanti on joka vuosi elo / syyskuussa, joulukuussa / tammikuussa ja huhtikuussa / toukokuussa.

Toimitustavat ovat:

  1. Täysaikainen
  2. Loma (eli kaksi viikkoa huhti-, elo- ja joulukuussa)
  3. Ilta ja
  4. lauantaisin

Vaatimus on perustutkinto, vähintään 1. luokan / 2. luokan arvosanoin (ylempi jako) tai alempi jako, jolla on 2 vuoden työkokemus.

Master of Business Administration -ohjelma, jolla on globaali näkökulma tai ajattelutapa Africa International University joka luo kapasiteettia johtoryhmissä kristittyjen joukossa, jotka perustuvat kristillisiin periaatteisiin, ovat eettisesti ja moraalisesti oikeassa pystyssä kääntämään uhat mahdollisuuksiksi; motivoida ihmisiä paitsi selviytymään myös kehittymään, ottamaan innovaatioita markkinoille yhä nopeammassa tahdissa; toimia ryhmien avulla; ja hyödyntää monimuotoisuutta tutkimustulosten sisällä ja käyttämättä niitä ratkaisemaan ongelmia dynaamisessa globaalissa yritysympäristössä.

46621_7.JPG

Ohjelman tavoitteet

Tämä ohjelma on tarkoitettu niille, jotka haluavat edetä akateemisesti ja ammattimaisesti liike-elämässä. Ohjelman tavoitteet ovat:

  1. Parantaa taitoja tehokkaassa yritysviestinnässä, ongelmanratkaisussa, kriittisessä ajattelussa, päätöksenteossa, tietokoneessa ja laskennallisessa osaamisessa.
  2. Kehittää teoreettista ja teknistä ymmärrystä laskentatoimen, rahoituksen, markkinoinnin ja henkilöstöhallinnon käsitteistä ja käytännöistä sekä kykyä selviytyä tulevasta kehityksestä näillä alueilla. Tämä auttaa heitä hankkimaan osaamisen ymmärtää liiketoiminnan keskeisiä toimintoja ja niiden yhteyksiä.
  3. Parantaa itseluottamusta ja kykyä arvioida kriittisesti liiketoiminta- ja johtamisasioita sekä kehittää ratkaisuja eettisistä, ammatillisista ja akateemisista näkökulmista.
  4. Kehittää opiskelijoiden kilpailukykyisiä taitoja ja osaamista merkityksellisillä teollisuusliitteillä, jotka parantavat heidän työllistyvyyttä.
  5. Valmistella opiskelijoita jatkamaan korkea-asteen työtä ja tutkimusta kirjanpito-, talous-, hallinto-, pankki-, markkinointi- ja henkilöstöhallinnossa sekä siihen liittyvillä liiketoiminta-alueilla.

46620_9.JPG

Pääsyvaatimukset

Perustutkinto kaikista akateemisista tieteenaloista.

Suoritustapa

Sekä kokopäiväinen että osa-aikainen.

46625_10.JPG

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Africa International University is a chartered Christian university located in the serene environment of Karen, Nairobi, a strategic location, serene and conducive for learning. Africa International U ... Lue lisää

Africa International University is a chartered Christian university located in the serene environment of Karen, Nairobi, a strategic location, serene and conducive for learning. Africa International University currently trains students in Theology, Business, ICT, Psychology, Languages, Community Development, Linguistics Leadership and Education. Näytä vähemmän