Master of Business Administration (MBA)

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Master of Business Administration (MBA) ohjelman Laurentian University on suunnattu oman nopeatempoinen, erittäin kilpailukykyinen maailma. Laita meidät koetukselle.

Käynnistäminen hiljattain uudistettu opetussuunnitelma syksyllä 2015, MBA-ohjelma on saatavana joustava muodossa, mikä mahdollistaa koko- tai osa-aikaisesti opintojen verkossa, kampuksella tai molempia formaatteja. Oppiminen milloin ja missä on todella sinun!

Building ydinliiketoimintaan säätiöt, MBA-ohjelma antaa oppijoille tietoja ja taitoja, jotka asiakkaat vaativat ottamaan yrityksesi seuraavalle tasolle. Kurssit keskittyä eettisistä johtajuutta, kehittynyt rahoitus- ja markkinointi-ideat, toimitusjohtaja tietojärjestelmiin, liiketoimintastrategiaan ja tutkii monimutkaisia ​​toimitusjohtaja sisällä globaalissa kontekstissa. Huippukivi konsultointi hanke tarjoaa suoran linkin teollisuuden ja soveltamiseen saatu tieto koko ohjelman. Vastavalmistuneet on täytettävä työssä integroitu oppimisen ohjelma, joka antaa heille kokemusta tarvitaan siirtyä uransa eteenpäin.

Tulla työnantajan suurin voimavara

Laurentian yliopiston MBA ylittää kehitystä liiketoimintaosaamiseen. Interaktiivinen oppimiskokemuksia verkossa ja kampuksella keskittyy soveltamisesta teorian toimilla - rakentamalla osaamista että työnantajat haluavat heidän yritysjohtajia.

Joustava • Esteetön

Hakijat voivat tulla hyväksytyksi täysin ONLINE toimituksen vaihtoehto vuotuinen rajanylityspaikat syyskuussa, tammikuussa ja toukokuussa. Joilla ei kampuksella vaatimuksesta, oppia missä ja milloin on todella sinun. Tämä muoto on ihanteellinen ammattilaisille, jotka tarvitsevat joustavuutta tasapainottaa työn perheen ja yhteisön sitoumukset.

Kuka on oppiminen verkossa?

 • Business ammattilaisten kokopäiväinen kapasiteetti
 • 55% online oppijoiden on naisia
 • Keskimäärin 13 vuotta keskitason työkokemusta
 • Keskimäärin 43-vuotiaita (korkeintaan 70-luvun alussa)
 • 60% oppijoiden sijaitsevat Ontario
 • Suuri kulttuurinen monimuotoisuus keskuudessa opiskelijoista
 • Kampuksella yhden vuoden nopeutetun vaihtoehto (syyskuu-heinäkuu) on käytettävissä liiketoiminnan tutkinnon, jotka täyttävät vähimmäisvaatimukset pääsyvaatimukset ja saaneet kehittyneitä seisoo kohti perustan tason MBA-ohjelma.

Joka on oppimisen kampuksella?

 • Viimeaikaiset liiketoiminnan tutkinnon
 • Kansainvälinen opiskelijoille, jotka haluavat täydentää koulutustaan ​​ja kokemusta Pohjois-Amerikan jatkotutkinto
 • Viimeaikaiset korkeakoulututkinnon suorittaneiden ulkopuolisten alan tutkintoja, sivuaineena hallinta
 • Paikallinen ammattilaisille opiskelun osa-aikaisesti (lähinnä kaivos-, terveys, julkiset ja koulutuksen aloilla)

edullinen

Laurentian yliopiston MBA tarjoaa parhaan vastineen sinun dollari. Laatu oppimiskokemus toimituksen muodossa valinta on käytettävissä vähemmän kuin 11,965 dollaria * koko ohjelman kotimaan opiskelijoille ja 29091 dollaria ** kansainvälisille opiskelijoille.

Ansaita samalla opit kautta online oppimisen vaihtoehto ja ottaa niin vähän kuin yhden kurssin vuosittain pitää aktiivisesti ohjelmaan. Advanced seisoo kohti Business Foundations of MBA voi tarjota merkittäviä aika- ja kustannussäästöjä. Päätoiminen kotimaisten opiskelijoiden voi myös käyttää Graduate Teaching Assistant (GTA) mahdollisuuksia.

Ei vielä vakuuttunut?

Eivät ole olleet luokassa pitkään? Ei valmis täysin sitoutumaan MBA-ohjelma? Laurentian tarjoaa pääsyn yritysten perustamista kursseja ennen täyttä pääsyä MBA-ohjelma. Kanssa 4 vuotta perustutkintoa astetta ja vähintään B (70%) keskimäärin, voit päästä alkuun ilman suorittanut GMAT.

PÄÄSYVAATIMUKSET

Tullakseen hyväksytyksi Master of Business Administration (MBA) -ohjelma on Laurentian University, sinun on täytettävä vähimmäisvaatimukset pääsyvaatimukset ja toimitettava täydellinen hakemus paketti.

Viimeksi päivitetty Loka 2017

Oppilaitoksesta

The Faculty of Management encompasses programs that prepare students for dynamic careers in business administration and sports administration. Our graduates are employed across all economic sectors. S ... Lue lisää

The Faculty of Management encompasses programs that prepare students for dynamic careers in business administration and sports administration. Our graduates are employed across all economic sectors. Students develop in-depth knowledge of all aspects of business including accounting, finance, marketing, human resource management and strategic planning. Countless internship and co-op placement opportunities await students looking to pursue a career in the business world. Näytä vähemmän

Akkreditoinnit

EFMD Epas Accredited