Master of Business Administration (MBA)

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Master of Business Administration (MBA)

APU: n MBA-ohjelma toteutetaan kokonaan englanniksi kulttuurisesti monimuotoisessa oppimisympäristössä. Se tarjoaa vahvan perustan vakiintuneille johtamistekniikoille, interaktiivisille luokille tiedekunnan ja muiden opiskelijoiden kanssa ympäri maailmaa sekä mahdollisuuksia itsenäiseen tutkimukseen ja harjoitteluun yliopiston laajennetussa verkostossa japanilaisten yritysten ja organisaatioiden kanssa.

Kansainvälinen akkreditointi

Elokuuhun 2016 mennessä Ritsumeikan Aasian Tyynenmeren Yliopisto on AACSB Internationalin - Association of Advance Collegiate School of Businessin akkreditoitu jäsen ( href = "http://AACSB.edu/ )

Ritsumeikan Aasian ja Tyynenmeren yliopisto on yksi Japanin kolmesta yksiköstä tämän akkreditoinnin saavuttamiseksi. Näistä laitoksista me olemme ainoa, joka tarjoaa englannin ja japanilaisen peruskoulutuksen opetussuunnitelman ja jolla on ainoa AACSB-akkreditoitu englannin kielen MBA-ohjelma Japanissa.

Erikoistumisalueet

Kirjanpito ja rahoitus

Kirjanpidon ja rahoituksen erikoistuminen käsittelee yritysten taloushallinnon, rahoitusjärjestelyjen, finanssilaitosten ja rahoitus- ja johtamiskirjan teorioita ja käsitteitä. Tämä antaa opiskelijoille mahdollisuuden ymmärtää ja tulkita talous- ja kirjanpitotietoja. Näillä aloilla saaduilla kehittyneillä tiedoilla ja työkaluilla opiskelijat voivat suunnitella strategioita, suunnittelun ohjausjärjestelmiä ja arvioida yritysten strategioiden vaikutusta eri sidosryhmille.

Markkinointi ja johtaminen

Markkinointi ja johtaminen (MM) erikoistuminen keskittyy organisaatioiden ja markkinoiden inhimillisen ulottuvuuden ymmärtämiseen ja hallintaan. Liiketoimintaorganisaatioiden kannalta tärkeimpiä toimijoita ovat johtajat, työntekijät ja asiakkaat. Niiden päätöksiä ja toimia ohjaavat monet tekijät, hyvin rationaalisista näkökohdista subjektiivisiin käsityksiin, kuten tunteisiin ja moraalisiin arvoihin. Markkinaolosuhteiden jatkuvuus vaatii sopeutumista sekä mahdollisuuksia luoda uusia markkinoita ja yhteiskunnallisia arvoja. Tämä erikoistuminen valmistaa oppilaita kehittämään moniulotteisia strategioita ja kestäviä toimintoja organisaatioille selviytymään muuttuvasta liiketoimintaympäristöstä.

Innovaatio ja toiminnan hallinta

Innovation and Operations Management (IOM) erikoistuminen keskittyy tuotannon suunnitteluun, tuotannon hallintaan, varastonhallintaan, laadunhallintaan, toimitusketjun hallintaan ja tietotekniikan vaikutukseen koko tuotantoprosessissa. Opiskelija oppii myös hallitsemaan tuotekehitystä, innovaatiota ja yrittäjyyttä teknologisesta näkökulmasta. Tämä erikoistuminen käsittelee myös kysymystä siitä, miksi jotkin yhteisöt ovat innovatiivisempia kuin toiset.

Japanilainen johtaminen

Japanin johtaminen (JM) keskittyy japanilaisten yritysten filosofiaan ja käytäntöihin, mikä auttoi Japania menestymään teollisesti. Japanilaiset yritykset, jotka korostavat laatua, innovaatioita ja asiakaspalvelua sekä niiden ainutlaatuista henkilöstöhallinnon ja hallinnon tyyliä, tarjoavat vaihtoehdon Länsi-liiketoimintamallia noudattaville yrityksille. Tässä erikoistumisessa opiskelijat pystyvät arvioimaan sekä japanilaisten johtamiskäytäntöjen menestystä että epäonnistumisia, jotka tarjoavat perustan uusille yritysjohtamisen malleille Aasian ja Tyynenmeren alueella.

Ohjelman sivu

Tutkinto: Master of Business Administration

Osastot:

  • Kirjanpito ja rahoitus
  • Markkinointi ja johtaminen
  • Innovaatio ja toiminnan hallinta
  • Japanilainen johtaminen

Ilmoittautumisjakso: huhtikuu, syyskuu

Ohjelman kesto: 2 vuotta

Vuosittainen saanti: 40 opiskelijaa

Kokonaiskurssi: 3 800 000 JPY

kelpoisuus

• kandidaatin tutkinto tai vastaava tutkintotodistus

• Vähintään 3 vuoden kokopäiväinen työkokemus

• Englannin kielitaidon todistus (ota yhteyttä yksityiskohtaisiin vaatimuksiin)

Apurahat

APU tarjoaa lukukausimaksun apurahaa, jota voidaan hakea tavallisen hakuprosessin kautta. Kaikki hakijat voivat hakea tätä apurahaa, ja heille ilmoitetaan, saavatko heiltä mahdollisuuden vähentää lukukausimaksuja lopputuloksellaan. Opetuksen vähennykset vaihtelevat 30%, 50%, 65%, 80% ja 100%.

Voit myös hakea APU: n ulkopuolisille apurahahakemuksille, jotka tarjoavat täysi apurahoja sekä opetukseen että elinkustannuksiin.

Hakupäivät huhtikuun 2021 ilmoittautumiseen:

  • MEXT (SGU) -stipendit: 1. syyskuuta 2020 - 23. syyskuuta 2020
  • Yleinen käyttö: 1. syyskuuta 2020 - 21. lokakuuta 2020

Hakuaika syyskuun 2021 ilmoittautumiseen:

  • MEXT (yliopisto-suositus) ja MEXT (SGU) -stipendit: 1. syyskuuta 2020 - 18. marraskuuta 2020
  • Yleinen käyttö: 1. syyskuuta 2020 - 31. maaliskuuta 2021

WEBINAR (maksuton):

Liity mukaan tulevaan online-tiedotustilaisuuteen. Tarkastelemme APU: n jatko-ohjelmia, hakuprosessia ja apurahoja. Voit rekisteröityä seuraavalla sivulla:

https://admissions.apu.ac.jp/graduate/about_apu/info_sessions/

APU Alumni -lausunnot

Hae nyt

Viimeksi päivitetty May 2020

Oppilaitoksesta

With over 100 years of tradition and history, the Ritsumeikan Academy opened APU in April 2000 as Japan’s first genuinely international university. Our graduate schools welcome students into a fully E ... Lue lisää

With over 100 years of tradition and history, the Ritsumeikan Academy opened APU in April 2000 as Japan’s first genuinely international university. Our graduate schools welcome students into a fully English-based curriculum within a uniquely multicultural environment. The Graduate Schools at APU focus on Asia Pacific studies, with study options geared towards tackling the complex issues facing the societies and environments of the Asia Pacific region, as well as management, with a focus on the Japanese style of business and the dynamic world of international business. APU's Graduate Schools are fully accredited by the Japanese Ministry of Education, Culture, Sports, Science, and Technology (MEXT). Näytä vähemmän
Beppu , Idar-Oberstein + 1 Lisää Vähemmän