Master of Business Administration (MBA)

APU: n MBA-ohjelma toteutetaan kokonaan englanniksi kulttuurisesti monimuotoisessa oppimisympäristössä. Se tarjoaa vahvan perustan vakiintuneille johtamistekniikoille, interaktiivisille luokille tiedekunnan ja muiden opiskelijoiden kanssa ympäri maailmaa sekä mahdollisuuksia itsenäiseen tutkimukseen ja harjoitteluun yliopiston laajennetussa verkostossa japanilaisten yritysten ja organisaatioiden kanssa.

Kansainvälinen akkreditointi

Elokuuhun 2016 mennessä Ritsumeikan Aasian Tyynenmeren Yliopisto on AACSB Internationalin - Association of Advance Collegiate School of Businessin akkreditoitu jäsen ( href = "http://AACSB.edu/ )

Ritsumeikan Aasian ja Tyynenmeren yliopisto on yksi Japanin kolmesta yksiköstä tämän akkreditoinnin saavuttamiseksi. Näistä laitoksista me olemme ainoa, joka tarjoaa englannin ja japanilaisen peruskoulutuksen opetussuunnitelman ja jolla on ainoa AACSB-akkreditoitu englannin kielen MBA-ohjelma Japanissa.

Erikoistumisalueet

Kirjanpito ja rahoitus

Kirjanpidon ja rahoituksen erikoistuminen käsittelee yritysten taloushallinnon, rahoitusjärjestelyjen, finanssilaitosten ja rahoitus- ja johtamiskirjan teorioita ja käsitteitä. Tämä antaa opiskelijoille mahdollisuuden ymmärtää ja tulkita talous- ja kirjanpitotietoja. Näillä aloilla saaduilla kehittyneillä tiedoilla ja työkaluilla opiskelijat voivat suunnitella strategioita, suunnittelun ohjausjärjestelmiä ja arvioida yritysten strategioiden vaikutusta eri sidosryhmille.

Markkinointi ja johtaminen

Markkinointi ja johtaminen (MM) erikoistuminen keskittyy organisaatioiden ja markkinoiden inhimillisen ulottuvuuden ymmärtämiseen ja hallintaan. Liiketoimintaorganisaatioiden kannalta tärkeimpiä toimijoita ovat johtajat, työntekijät ja asiakkaat. Niiden päätöksiä ja toimia ohjaavat monet tekijät, hyvin rationaalisista näkökohdista subjektiivisiin käsityksiin, kuten tunteisiin ja moraalisiin arvoihin. Markkinaolosuhteiden jatkuvuus vaatii sopeutumista sekä mahdollisuuksia luoda uusia markkinoita ja yhteiskunnallisia arvoja. Tämä erikoistuminen valmistaa oppilaita kehittämään moniulotteisia strategioita ja kestäviä toimintoja organisaatioille selviytymään muuttuvasta liiketoimintaympäristöstä.

Innovaatio ja toiminnan hallinta

Innovation and Operations Management (IOM) erikoistuminen keskittyy tuotannon suunnitteluun, tuotannon hallintaan, varastonhallintaan, laadunhallintaan, toimitusketjun hallintaan ja tietotekniikan vaikutukseen koko tuotantoprosessissa. Opiskelija oppii myös hallitsemaan tuotekehitystä, innovaatiota ja yrittäjyyttä teknologisesta näkökulmasta. Tämä erikoistuminen käsittelee myös kysymystä siitä, miksi jotkin yhteisöt ovat innovatiivisempia kuin toiset.

Japanilainen johtaminen

Japanin johtaminen (JM) keskittyy japanilaisten yritysten filosofiaan ja käytäntöihin, mikä auttoi Japania menestymään teollisesti. Japanilaiset yritykset, jotka korostavat laatua, innovaatioita ja asiakaspalvelua sekä niiden ainutlaatuista henkilöstöhallinnon ja hallinnon tyyliä, tarjoavat vaihtoehdon Länsi-liiketoimintamallia noudattaville yrityksille. Tässä erikoistumisessa opiskelijat pystyvät arvioimaan sekä japanilaisten johtamiskäytäntöjen menestystä että epäonnistumisia, jotka tarjoavat perustan uusille yritysjohtamisen malleille Aasian ja Tyynenmeren alueella.

Ohjelman sivu

Tutkinto: Master of Business Administration

Osastot:

  • Kirjanpito ja rahoitus
  • Markkinointi ja johtaminen
  • Innovaatio ja toiminnan hallinta
  • Japanilainen johtaminen

Ilmoittautumisjakso: huhtikuu, syyskuu

Ohjelman kesto: 2 vuotta

Vuosittainen saanti: 40 opiskelijaa

Opetus yhteensä: 4.000.000 JPY

kelpoisuus

• kandidaatin tutkinto tai vastaava tutkintotodistus

• Vähintään 3 vuoden kokopäiväinen työkokemus

• Englannin kielitaidon todistus (ota yhteyttä yksityiskohtaisiin vaatimuksiin)

Apurahat

APU tarjoaa lukukausimaksun apurahaa, jota voidaan hakea tavallisen hakuprosessin kautta. Kaikki hakijat voivat hakea tätä apurahaa, ja heille ilmoitetaan, saavatko heiltä mahdollisuuden vähentää lukukausimaksuja lopputuloksellaan. Opetuksen vähennykset vaihtelevat 30%, 50%, 65%, 80% ja 100%.

Voit myös hakea APU: n ulkopuolisille apurahahakemuksille, jotka tarjoavat täysi apurahoja sekä opetukseen että elinkustannuksiin.

Hakuaika huhtikuussa 2020 ilmoittautuminen:

  • MEXT Scholarship (Top Global University Project): 1. elokuuta 2019 - 24. syyskuuta 2019
  • Yleinen sovellus: 1. elokuuta 2019 - 23. lokakuuta 2019

Hakuaika syyskuussa 2020 ilmoittautumiseen:

  • MEXT-apuraha (Top Global University Project): 1. elokuuta 2019 - 19. marraskuuta 2019
  • Yleinen sovellus: 1. elokuuta 2019 - 31. maaliskuuta 2020

WEBINAR (maksuton):

Liity mukaan tulevaan online-tiedotustilaisuuteen. Tarkastelemme APU: n jatko-ohjelmia, hakuprosessia ja apurahoja. Voit rekisteröityä seuraavalla sivulla:

https://admissions.apu.ac.jp/graduate/about_apu/info_sessions/

APU Alumni -lausunnot

Hae nyt

Ohjelman opetuskielet:
  • Englanti
Viimeksi päivitetty Toukokuu 28, 2019
Tämä kurssi on Kampuksella tapahtuva
Alkamispäivämäärä
Huhti 2020
Syys 2020
Duration
2 vuotta
Full-time
Hinta
4,000,000 JPY
Määräaika
Request Info
See description
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Huhti 2020
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika
Request Info
See description
Alkamispäivämäärä
Syys 2020
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika
Request Info
See description

Huhti 2020

Location
Haun määräaika
Request Info
See description
Päättymispäivämäärä

Syys 2020

Location
Haun määräaika
Request Info
See description
Päättymispäivämäärä

Ritsumeikan APU Learning in Motion