Master of Business Administration (MBA)

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Master of Business Administration (MBA)

Master of Business Administration (MBA) -ohjelma tarjoaa koulutusta liiketoiminnan kiinnostuneita opiskelijoita ymmärtämään työ liiketoiminnan luonteesta kilpailuympäristössä. Kurssit MBA-ohjelma yhdistää tietoa ja teorioita eri alojen, kuten kirjanpito, talous, rahoitus, markkinointi, tuotannossa, ja strategisen johtamisen.

Tämän ohjelman tavoitteena on kehittää opiskelijoita laajasti koulutettua yritysjohtajia ja johtajat, jotka ymmärtävät liiketoiminnan luonteesta kokonaisuutena, jossa välineitä ja tekniikoita sovelletaan monenlaisia ​​liike-elämän tilanteita.

Huippukivi varten MBA-ohjelma antaa opiskelijoille mahdollisuuden yhdistää kaikki teoriat, taitoja ja työkaluja tutki ohjelman aikana ja integroida ne oppimiskokemus, joka korostaa kilpailun luonnetta ja millaisia ​​strategisia ohjailu, että on tehtävä menestyäkseen. Lisäksi MBA opetussuunnitelman on linjassa sisällön aloilla, jotka ovat määritelty uusi Certified MBA (CMBA) tutkimus.

Tutkintoon vaaditaan hyväksytysti suorittanut 27 luotto tuntia MBA opetussuunnitelma ja 9 luotto tuntia jatko valittavien varten yhteensä 36 luotto tuntia, tai jos painopistealueena valitaan yhteensä vähintään 48 luotto tuntia. Opiskelijat, jotka vaativat edellytys kursseja voi olla täydellinen yli 36 tai 48 luotto tuntia saada MBA.

Pakolliset kurssit MBA-ohjelma on:

 • Mrkt 5000 Marketing
 • MNGT 5590 Organisaatiokäyttäytyminen
 • Finc 5000 Finance
 • Finc 5880 Advanced Corporate Finance
 • BUSN 5760 Applied Business Statistics
 • BUSN 6070 Management Accounting
 • BUSN 6110 Operations ja projektinhallinta
 • BUSN 6120 Managerial Economics
 • BUSN 6140 Business Research analyysi *
 • BUSN 6200 Strategia ja kilpailu

Edellytykset:

 • BUSN 5000 Business
 • BUSN 5600 Kirjanpito teoria ja käytäntö
 • BUSN 5620 Nykyinen taloudellinen analyysi

Opiskelijan on myös 2 valittavia kursseja Graduate Business, johdon, ja / tai kansainvälisten suhteiden kurssi tarjontaa.


MBA vaatii etenemistä ehdokkuuden ja hyväksytysti suorittanut vähintään 36 luotto tuntia MBA kursseista, tai 48-54 luotto tuntia MBA ja painopistealueena kursseista.


Opiskelijat, jotka vaativat edellytys kursseja voi olla täydellinen yli 36 tai 48-54 luotto tuntia saada MBA.

Lisätietoja: http://webster.ac.at/MBA

Viimeksi päivitetty Maalis 2016

Oppilaitoksesta

With its home campus in St. Louis, Missouri (USA), Webster University is a worldwide institution committed to delivering high-quality learning experiences that transform students for global citizenshi ... Lue lisää

With its home campus in St. Louis, Missouri (USA), Webster University is a worldwide institution committed to delivering high-quality learning experiences that transform students for global citizenship and individual excellence. Founded in 1915, Webster offers undergraduate, graduate, and MBA degree programs, as well as a global network of more than 100 campuses in 8 countries (Austria, China, Ghana, Greece, Switzerland, Thailand, The Netherlands, United States) on 4 continents. Its 20,000-plus student population represents almost 150 nationalities. Webster is one of the most diverse and global universities in the world. Näytä vähemmän