Maisterin Liiketalouden (MBA)

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Masters in Business Administration MBA on ohjelma äskettäin valmistuneille, joka tarjoaa nuorille ammattilaisille maailmanlaajuisen näkemyksen liiketoiminnan johtamisesta ja mahdollisuudesta aloittaa ammatillinen uransa (työharjoittelun kautta), jonka CESTE tarjoaa kaikille opiskelijoilleen ei jo toimi. Ohjelma tarjoaa vankan pohjan tietämykselle, työkaluille ja osaamisille yrityksen eri osa-alueilla, jotta nuori ammattilainen saisi monipuolisuuden tunteen, joka on olennainen yrityksissä tänään, ja samalla antaa ammattilaiselle nykyisen työnsä. käytännössä mahdollisimman paljon oppimista ja hankittuja tietoja.

Masters in Business Administration MBA on ohjelma äskettäin valmistuneille, joka tarjoaa nuorille ammattilaisille maailmanlaajuisen näkemyksen liiketoiminnan johtamisesta ja mahdollisuudesta aloittaa ammatillinen uransa (työharjoittelun kautta), jonka CESTE tarjoaa kaikille sen opiskelijoille, jotka eivät vielä toimi). Ohjelma tarjoaa vankan pohjan tietämykselle, työkaluille ja osaamisille yrityksen eri osa-alueilla, jotta nuori ammattilainen saisi monipuolisuuden tunteen, joka on olennainen yrityksissä tänään, ja samalla antaa ammattilaiselle nykyisen työnsä. käytännössä mahdollisimman paljon oppimista ja hankittuja tietoja.

CESTE, joka on kokenut MBA-ohjelmien suunnittelusta ja toimittamisesta sekä työmarkkinoiden ymmärryksestä, on suunnitellut ammattikorkeakoulututkinnon, joka on kauppatieteiden maisteri, jotta osallistuja voi saavuttaa sen myös harjoittelun jälkeen (työpohjainen oppiminen).

109453_pexels-photo-872957.jpegrawpixel.com / Pexels

Kuka tämä on?

Master of Business Administration on erityisesti suunniteltu tutkinnon yliopistojen ja kauppakorkeakoulujen, jotka haluavat yhdistää jatko-tutkinto ja harjoittelu (työpohjainen oppiminen). Se on myös saatavilla yli 25-vuotiaille, joilla ei ole korkeakoulututkintoa ja jotka voivat todistaa olevansa uskottava ja vastaava kokemus liiketoiminnasta.

Tässä ohjelmassa käsittelemme koko liike-elämää kokonaisuutena, maailmanlaajuisesti ja kattavasti, koulutamme oppilaita osaamisen, tekniikoiden ja käyttäytymisten risteyksellisyydessä, jotka osallistuvat sellaisten ammattilaisten päätöksentekoprosesseihin, jotka tällä hetkellä tai tulevaisuudessa käyttävät vastuullisuuden asema yrityksessä.

tavoitteet

Ohjelman tavoitteet ovat:

 • Tavoitteena on kehittää strategista mentaliteettia, jonka avulla voidaan sopeutua uusiin dynaamisiin, kilpailukykyisiin ja epävarmoihin ympäristöihin, joita nykyiset yritykset toimivat nykyään.
 • Kehitetään johtamis- ja tiimityöskentelyä.
 • Parantaa ja vahvistaa valmiuksia analysointiin ja luovaan päätöksentekoon .
 • Hankkia ja vahvistaa tietoa .
 • Kouluttaa edistyneimpien hallintatekniikoiden soveltamista käytännön menetelmien avulla ja perustuu kokeiltuun ja todelliseen kokemukseen .
 • Yhdenmukaisen harjoittelun ( työpohjaisen oppimisen) tekeminen Club de Empresas CESTE: n kautta, jonka avulla opiskelijat, jotka eivät parhaillaan työskentele, aloittavat aktiivisen työkokemuksen 12 kuukauden aikana, jolloin he voivat palkata myöhemmin.
 • Mahdollistaa nopean integroitumisen työvoimaan ja valmistella opiskelijaa saamaan lyhyen aikavälin vastuualueita .

Sisällys

Ohjelma kattaa kaikki hallintoon ja hallintoon liittyvät liiketoiminta-alueet: markkinointi, talous, henkilöstöresurssit, tuotanto, logistiikka, laadunhallinta, yritysjärjestelyt, yleishallinto, tietojärjestelmät jne.

Samoin tutkitaan aiheita, kuten taloustiede, työoikeus, kvantitatiiviset tutkimusmenetelmät, raporttien valmistelu ja esittäminen, päätöksenteko jne., Joiden ymmärtäminen on keskeistä kaikille johtajille.

Ohjelman rakenne on yksikköpohjainen, mikä takaa maksimaalisen oppimisen kullakin eri alueella. Näin opiskelija kokeilee jokaisen yrityksen eri alueiden tai osastojen kanssa.

Ammatillinen urapolku

CESTE-Escuela Internacional de Negociosilla on "Servicio de Desarrollo Profesionalin" kautta "Convenios de Colaboración" (Yhteistyösopimukset), jolla edistetään harjoittelupaikkaa (työpohjaista oppimista) niissä opiskelijoissa, jotka ovat osallistuneet liiketalouden maisteriin ( MBA) Aragonian liike-elämän tärkeimmissä yrityksissä, joista suurin osa kuuluu Club de Empresas CESTE: ään.

Tavoitteena on edistää CESTE: n opiskelijoiden läsnäoloa yrityksissä, joiden tehtävänä on kehittää laadukasta harjoittelua (työpohjaista oppimista) ja jolla on tulevaisuudennäkymät.

Virallinen brittiläinen tutkinto

CESTE: ssä noudatamme brittiläistä opetusmallia QAA-standardien mukaisesti (Yhdistyneen kuningaskunnan korkea-asteen koulutuksen laadunvarmistusvirasto), jota valvoo Galesin yliopisto (Walesin yliopisto). Tämä malli ohjaa sekä moduulien ja luokkien suunnittelua että kunnostusta sekä opetusinnovaatioita, ja etsii aina uusia keinoja ja menetelmiä opetukseen tehokkaammin.

Ison-Britannian opetusmallin mukaisesti menetelmämme on:

 • Dynaaminen ja jatkuvasti tarkistettava.
 • Innovatiivinen, ja siinä käytetään viimeisimpiä koulutussuunnitelmia, kuten hallinnan simulaatioita, suunnittelun ajattelua tai roolipelejä.
 • Käytännöllinen, jotta opiskelijat voivat kehittää omaa ymmärrystä, menettelytapoja ja tyylejä.
 • Henkilökohtainen, keskittynyt pienten ryhmien ympärille ja tarkkailee kunkin opiskelijan kykyjä ja ainutlaatuisuutta.
 • Aito henkilökohtainen kokemus, joka kannustaa opiskelijoita kehittämään suurinta potentiaaliaan.
 • Moderni, hyödyntäen uusimpia metodologisia suuntauksia () ja nykyisiä tekniikoita ja niiden mahdollisuuksia (jokainen opiskelija vastaanottaa kannettavan tietokoneen ja koulutusohjelmansa alun työn työkaluna).

109448_Metodologia.jpg

Erikoistumisalat

Liiketoiminnan hallinta ja hallinto

Viime vuosina liiketoiminnan johtamisen muutokset (ja haasteet) ovat olleet valtavia. Liiketoiminnan globalisaation kansainvälistymisen tarjoamat mahdollisuudet lisäävät innovaatioiden ja erilaisten uusien teknologioiden, erityisesti digitaalimaailman, tarjoamia mahdollisuuksia sekä luoda uutta liiketoimintaa että muuttaa radikaalisti olemassa olevaa liiketoimintaa.

Tässä yhteydessä suunnittelemme ja uudistamme jatkuvasti koulutusmahdollisuuksia, jotka tarjoavat sinulle vahvan tietämyksen, työkalut ja kokemukset mahdollisimman lähellä todellista maailmaa. auttaa sinua antamaan jalkasi ammatilliseen uraanne.

Harjoittelu ja ammatillinen kehitys

Kaikki yliopistolliset opiskelijaohjelmamme, sekä perustutkinto- että maisteriohjelmat, sisältävät mahdollisuuden harjoittaa liiketoimintaa ammatillisten urasuunnitelmiensa kehittämisen opintojen aikana. Lisäksi voit tehdä kansainvälisen harjoittelun, jos valitset niin.

Kansainväliset opiskelijat

Kansainvälisille opiskelijoille on välttämätöntä saada vähintään B1-taso espanjaksi, jotta he voisivat osallistua ensimmäiseen kurssiinsa. Jos sinulla ei vielä ole tätä espanjankielistä tasoa, yliopisto tarjoaa mahdollisuuden osallistua intensiiviseen espanjankieliseen opintoihin saadakseen vaaditun sertifioinnin. Kun opiskelija on valmis, hän on valmis suorittamaan B2-tason tentin yhteisestä eurooppalaisesta kielten viitekehyksestä (CEFR).

astetta

Virallinen brittiläinen tutkinto

M aster Business Administrationissa

University of Wales

Titulación propia

M áster en Dirección de Empresas

CESTE, Escuela Internacional de Negocios

Eurooppalainen tutkintotodistus voidaan lisätä tutkintoon. Se on asiakirja, joka on lisätty siihen tutkintoon, joka todistaa opiskelijan koulutuksen, jotta sitä voidaan ymmärtää suhteessa Euroopan unionin jonkin muun jäsenvaltion tutkintoon eurooppalaisen opintosuoritusten siirto- ja kertymisjärjestelmän (ECTS) mukaisesti.

Viimeksi päivitetty Helmi 2019

Oppilaitoksesta

At CESTE, Escuela Internacional de Negocios, we offer you a different kind of educational model. For university students: official undergraduate and Master’s degrees framed by the best educational mod ... Lue lisää

At CESTE, Escuela Internacional de Negocios, we offer you a different kind of educational model. For university students: official undergraduate and Master’s degrees framed by the best educational model in the world—the British. For professionals and executives: important and prestigious certifications, executive programmes and coaching services for you to overcome the next challenge in your professional career. Näytä vähemmän