Maisteri kauppatieteessä ja johtamisessa (kokopäiväinen MBA)

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Yli 75% yrityksistä vaatii ammatillisia profiileja, joilla on osaamista ja osaamista yritysjohtamisen alalla, kykenevät tekemään päätöksiä, ottamaan vastuun, työskentelemään tiiminä, ottamaan johtoa ja kommunikoimaan oikein.

Noin 16 000 tämän profiilin omaavaa ammattilaista palkittiin viime vuonna Espanjassa. Mckinseyn konsultointitutkimuksessa havaitaan merkittävä ammatillisten taitojen puute: 27 prosenttia EU-maiden yrityksistä jättää täyttämättömät työpaikat ammattitaidon puutteen vuoksi.

Tästä syystä syntyy IMF Business School kokopäiväinen MBA, joka tarjoaa tarvittavat taidot näiden taitojen kehittämiseen.

 • 580 kontaktiaikaa ja 10 moduulia, joihin liittyy lopullinen projekti.
 • Oikeasti käytännöllinen ja tuettu todellisissa tapauksissa.
 • Pyöreät pöydät opiskelijoiden ja alan ammattilaisten välillä.
 • Ainutlaatuisilla mestarikursseilla vahvistetaan kunkin moduulin todellisia kokemuksia aktiivisista ammattilaisista.
 • Tehokas verkosto-ohjelma.
 • Taattu käytäntö Madridissa.

Kokopäiväisen MBA-ohjelman tavoitteet - Liiketalouden ja johtamisen maisteri

Master of Business Administration ja johtaminen (MBA) kokopäiväisesti on opiskelija hankkia tarvittavat tiedot ja taidot suorittaa liiketoiminnan johtamisen toimintoja, edistää todellista verkostoitumista opiskelijoiden ja opettajien välillä. Koulutuksen sisältö perustuu nykyisiin käytännön tapauksiin. Tarvittavat tekniset tiedot rinnastetaan päätöksentekoon muun muassa yrityksen eri osa-alueilla, kuten markkinoinnissa, henkilöstöresursseissa ja rahoitusosastossa.

Opiskelija, myös:

 1. Analysoi strategian johtamisen perusteita, jotka tutkivat sen perustaa, kilpailun kilpailukykyistä analyysia, jotta voit kouluttaa sinua onnistuneen hallintastrategian muotoiluun, toteuttamiseen ja seurantaan.
 2. Se muodostetaan siten, että johtajana se pystyy arvioimaan kaupallisen strategian soveltuvuutta, analysoimaan sen perustuvaa markkinointisuunnitelmaa, päättämään sopivimmista markkinointikanavista jne. siten taata yrityksellesi halutut tulokset.
 3. Se hankkii perustiedot yrityksen toiminnanhallinnan asianmukaisesta suorittamisesta ja on pätevä pystymään tarkastelemaan tai kehittämään logistiikka- ja tuotantosuunnitelmaa sekä ohjaus- ja tietojärjestelmien integrointia mainittuun yritykseen. .
 4. Tulevaisena johtajana lähestytte inhimillisten voimavarojen hallintaan liittyviä erityisaloja, jolloin saat tarvitsemasi tekniset resurssit tämän alueen johtamiseen ja koordinointiin yrityksessäsi.
 5. Se assimiloi tarvittavat taloudelliset tiedot yrityksen taloudellisen ja taloudellisen analyysin toteuttamiseksi, minkä ansiosta se voi tehdä strategisia päätöksiä, jotka takaavat menestyksen.
 6. Saat tarvittavat tiedot eri tieteenalojen ohjausta ja hallintaa varten, jotka mahdollistavat yrityksen oikean toiminnan, ja hallitsevat niiden perustamista ja toteuttamista koskevat perusohjeet.

Menetelmät ja arviointi

MENETELMÄT

Modaliteetti: paikan päällä Madridissa
Kesto: 8 kuukautta 1 projektista
Aloita: 20. helmikuuta 2017
Istunnot: 4 tuntia päivässä maanantaista perjantaihin
Intensiivinen verkostoitumisohjelma

Ohjelma koostuu 10 moduulista, joita opetetaan 580 yhteystunnissa ja johon liittyy lopullinen projekti. Koulutuksen sisältö perustuu nykyisiin käytännön tapauksiin.

Pyöreillä pöydillä opiskelijat ja erinomaiset ammattilaiset mukana olevilta alueilta täydentävät yksinomaisia mestarikursseja, joilla vahvistetaan kullakin moduulilla todellisia kokemuksia aktiivisista ammattilaisista.

ARVIOINTI

Jatkuva arviointi, kun edistystä tehdään tämän kasvotusten MBA-tutkimuksen yhteydessä. Kukin moduuli on arvioitavissa yhdistämällä osallistumista, tutkimusta ja käytännön tapausten kehittämistä.

Samoin on tarpeen laatia loppuprojekti, joka esitellään tuomioistuimelle maisterin tutkinnon suorittamisen jälkeen.

Nebrian yliopiston ja IMF Business School n maisterin suorittama maisterin tutkinnon lopullinen saaminen edellyttää kunkin moduulin ohittamista ja maisterin tutkielman valmistelua.

uramahdollisuuksia

Tämän MBA-ohjelman lopussa voit kohdata:

 • Yritysten johtaja tai johtaja.
 • Strateginen konsultti yrityksen eri alueilla.
 • Vastaa liiketoiminnan kehittämisestä.
 • Kauppa-, myynti- tai markkinointialojen johtaja.
 • Tuotepäällikkö
 • Brand Manager
 • Tutkija tai varainhoitoanalyytikko.
 • Yrittäjä.

Opiskelijoilla on ammatilliset mahdollisuudet talouden pääaloilla: rahoitus, vähittäiskauppa, matkailu, teollisuus, televiestintä, kulutus, media, konsultointi, terveys, yrityspalvelut jne. He ovat myös päteviä tekemään työnsä kaikilla yhtiön toiminnallisilla alueilla: talousosasto, henkilöstöhallinto, markkinointi, osto jne.

Taattu käytäntö

IMF takaa Madridissa käytännöt koko ajan MBA-opiskelijoille.

Niistä yrityksistä, joiden kanssa IMF on koulutusyhteistyötä koskevia sopimuksia työpaikkojen koulutuksesta, ovat seuraavat:

Partners114

Hinta ja apurahat

IMF tarjoamme opiskelijoillemme suuria maksuvälineitä:

 • Enintään 50% apurahaa
 • Rahoitus enintään 12 kuukautta ilman korkoja tai pankkitoimia (ks. Ehdot)
 • Maksutapa: Käteinen (5% alennus) / Koroton maksu
Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

IMF is a national reference in training to businesses and individuals; attested by the more than 125,000 students trained. Our training is based on the diversity of areas and expertise of the subjects ... Lue lisää

IMF is a national reference in training to businesses and individuals; attested by the more than 125,000 students trained. Our training is based on the diversity of areas and expertise of the subjects we teach. We want to grow with you. The aim is to ensure a high level of satisfaction of our customers through personalized attention and excellence in service quality. This objective requires continuous improvement in the technical and material resources, and maximum involvement of all staff training to IMF is a different experience. Näytä vähemmän
Madrid , Valencia , Sevilla + 2 Lisää Vähemmän

Akkreditoinnit