Maastrichtmba

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Luominen vastuullisia johtajia

MaastrichtMBA on kaksi vuotta osa-aikaisesti Executive MBA-ohjelma, joka keskittyy vastaava johto. Tässä yhteydessä olemme aktiivisesti kannustaa voit kehittää taitoja johtaa itse, tiimisi ja organisaatiosi. Tulemalla tietoisiksi henkilökohtaisia ​​motiivit, arvot, ominaisuuksia, heikkouksia, johtamisen näkemyksiä ja haasteita saat syvemmän ja paremman käsityksen oman taitoja ja valmiuksia, jonka avulla voit kehittää aito ja vastuullinen johtamistyyli aikana ohjelmamme .

Johtava oppimisessa

Becoming osa MaastrichtMBA perheen tarjoaa takeet laadullisesti. MaastrichtMBA on akkreditoitu johtavien kansainvälisten laadunvarmistuksen elimissä: AACSB, EQUIS ja AMBA. Tämä niin kutsuttu Triple Crown akkreditoinnin vahvistaa korkean laadun tutkimuksen ja opetuksen, ja takaa optimaalisen arvon tutkintotodistuksen. Vain 1% kaikista kauppakorkeakouluissa ympäri maailmaa voivat vaatia Triple Crown tila!

Otamme sen henkilökohtaisen

Vuonna MaastrichtMBA otamme erittäin henkilökohtainen lähestymistapa oppimiseen kanssa Maastricht yliopiston tunnettu Problem Based Learning kuten johtavaa pedagogiikkaa. Pienissä ryhmissä me haastamme teitä vuorovaikutteisesti hankkia tietoja ja taitoja, jotka helpottavat pohdintoja osallistujien monipuolista työtä kokemuksia. Jakamalla ja heijastaa näitä kokemuksia luodaan mielekkäitä uusia oivalluksia yhdessä.

suunniteltu ammattilaisille

MaastrichtMBA yrittää sijoittaa ammattilaisia ​​parhaalla mahdollisella tavalla. Tämän vuoksi ohjelma on suunniteltu modulaarisesti neljä koulutus- viikkoa vuodessa, luokat maanantaista perjantaihin. Siksi pyydämme keskimääräinen sitoutuminen 15- 20 tuntia viikossa. Tämän vuoksi myös sinulla on mahdollisuus levittää koko tutkimuksen kuormitus yli vähintään kaksi ja enintään neljä vuotta.

Maastricht: Meet Europe

Maastricht on hyvin rakastettu sen tunteen läheisyyttä: sen kompakti, helppo navigoida, ja kaikki on kävelymatkan päässä. Se sijaitsee ytimessä EU-alue on 4 miljoonaa ihmistä, jotka asuvat 3 maata ja puhuvat 4 eri kieltä. Energia, että tämä luo on johtanut aidosti kansainvälinen UniverCity että murtuu luovuutta, tutkijoiden ja keksijöiden. Tapaa Maastricht ja tapaat Euroopassa, aivan kirjaimellisesti samoin! Voit saada Brysseliin alle 1 tunti, Amsterdam 2, Pariisissa ja Frankfurtissa 3, ja Lontoossa vain 4 tuntia.

kriteereillä

  • Alemman korkeakoulututkinnon tai vastaava - Vähintään 5 vuoden työkokemus - Kielitaito Englanti

Kesto ja hinta

  • Ajankohta: syyskuu 2016 tai helmikuu 2017
  • Kesto: 24 kuukautta
  • Hinta: € 28.500
  • Määräaika: 01 kesäkuu 2016 (alkaa syyskuu 2016) tai 01 marraskuu 2016 (alkaa helmikuu 2017)
  • Paikka: Maastricht, Alankomaat
Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

Maastricht University School of Business and Economics is a leading European institute for economics and international business. We provide high-quality education and conduct ground-breaking research. ... Lue lisää

Maastricht University School of Business and Economics is a leading European institute for economics and international business. We provide high-quality education and conduct ground-breaking research. Our school’s mission thrives on educating and training professionals to function effectively and responsibly in international business careers and to generate ideas that advance management knowledge and... Näytä vähemmän