Read the Official Description

Global MBA (GMBA)

Vuonna 1998 perustettu Yonsein Global MBA -ohjelma on ensimmäinen kokopäiväinen MBA-ohjelma Koreassa, joka tarjotaan kokonaan englanniksi. Yonsein kauppakorkeakoulun tukena on 96-vuotinen historia (vuodesta 1917 lähtien) liike-elämän koulutuksessa, joka tunnetaan Korean ensimmäisenä ja parhaimpana kauppakorkeakouluna.

Ohjelmassa keskitytään voimakkaasti Kaakkois-Aasiassa (Koreassa, Kiinassa ja Japanissa), mikä erottaa sen muista Koreassa tai muualla tarjotuista muista MBA-ohjelmista. Jotkut valittavat keskittyvät alueeseen, jokainen kurssi on suunniteltu auttamaan opiskelijoita tulemaan asiantuntijoiksi Koillis-Aasiassa.

Tämän lisäksi ohjelma on suunniteltu tarjoamaan opiskelijoille todellinen maailmanlaajuinen kokemus, jossa opiskelijat 20-30 eri maasta vuorovaikutuksessa keskenään ymmärtämään heidän kulttuureistaan, osaamisestaan ​​ja liiketoiminnastaan.

GMBA-ohjelman yleiskuvaus

Kurssivaatimukset

Opiskelijoiden on suoritettava 51 luotto tuntia, jotka sisältävät 33 luotto tuntia ydin ja 18 luotto tuntia valittavien. Tarvittavat sydämet on järjestetty neljään tasoon - perustelu, toiminta, kokemus ja integraatio. Opiskelija voi myös erikoistua johonkin kolmeen toiminta-alueeseen: Finance, Marketing tai Strategy / Management.

Core Kurssit ovat

Tilastotieteen johtaminen, talousanalyysi, urankehitystyö, yritystrategia, taloushallinto, nykyaikaisen markkinoinnin johtaminen, taloudellinen laskenta, johtamistutkimus, organisaation käyttäytyminen, toiminnan johtaminen, yritysneuvoja (tai globaali kenttätyö) Liiketoimintastrategia, liiketoiminnan esittely ja tapaus / kilpailu, liiketoiminnan etiikka ja yhteiskuntavastuu

Valinnaisia ​​kursseja ovat:

Liiketoiminnan analysointi ja arvostus, Verotus ja liiketoimintastrategia, Sisäinen valvonta, Ansaintajohtaminen ja kirjanpidon petokset, Taloudellinen selvitys, Suhde markkinointi, Mainostus ja integroitu markkinointiviestintä, Dynaamisten yritysten markkinointistrategia, Kuluttajakäyttäytymisen ymmärtäminen, Korkeateknologiamarkkinointi kilpailuetua varten, Global liiketoimintaympäristö, globaali markkinointi, Aasian johtaminen, maailmanlaajuinen tiedonhallinta, globaali allianssin hallinta, kehittyvä markkinastrategia, liiketoiminnan harjoittaminen Koreassa, liiketoiminnan harjoittaminen Kiinassa, liiketoiminnan harjoittaminen Japanissa, sinivaltion strategia, johtaminen, yrittäjyyden toiminta, henkilöstöhallinto, Strategiset yritysneuvottelut, Kansainvälinen rahoitus, Rahoituslaitosten riskienhallinta, Rahoitusmarkkinoiden talous, Yritysrahoitus, Investoinnit, Logistiikka ja toimitusketjun hallinta, Palveluhallinto, Maailmanluokan hankinta ja toimittajien hallinta, Globaali toimitusketjun hallinta, Projektinhallinta, Liiketoimintaprosessi innovaatio, IT-strategia, tietotekniikkateollisuus Koreassa, epävarmuus päätöksenteossa, liiketoiminnan simulointi, päätöksenteko työpaja, luova ongelmanratkaisu (kaikkia valinnaisia ​​kursseja ei tarjota kaikissa lukukausissa, ja tämä luettelo voi muuttua.)

Vaihto-ohjelma

Pyrkiessään tarjoamaan opiskelijoille mahdollisuuden parantaa globaalia liiketoiminta-perspektiään ja viestintätaitojaan sekä tyydyttää muilta alueilta tulevien opiskelijoiden tarpeet mahdollisuuden harjoittaa aasialaisia ​​kokemuksia ja verkostoitumista, ainutlaatuisia vaihto- ja vierailuohjelmia opiskelijoille on koordinoitu.

Pääsyvaatimukset

Pääsykisaari: 2011-2012 kouluvuosi

Hakemusten määräaika: 31.12.2010

Haastatteluilmoitus: 14. tammikuuta 2011

Hakutulokset: 31. tammikuuta 2011

Yonsei Global MBA pyrkii kokoamaan yhteen monipuolisen osallistujaryhmän eri maista, joilla on erilaisia ​​kokemuksia, akateemisia taustoja ja kykyjä. Hakijoiden odotetaan:

  • Kandidaatin tutkinto (BS / BA)
  • Vähintään 2 vuoden työkokemus
  • Hyvä TOEFL-, IELTS-, TOEIC-, PTE- tai TEPS-pisteet tai vastaava tulos, jos englanti ei ollut perustutkintotason opetuskieli. TOEFL: n laitoskoodi on 9893.
  • Seuraavat eivät ole pakollisia vaatimuksia, mutta suosittelemme:
    • Hyvä GMAT-pistemäärä (GMAT: n laitoskoodi on 1637)

Valintakriteeri

  • Hakijoita tutkitaan akateemisten tietueiden, suositusten, esseiden GMAT ja TOEFL (tai vastaavan) tulokset sekä aiempien kokemusten perusteella
  • Huutokaupatut hakijat haastatellaan pers

Apuraha

MBA-opinto vaati merkittävää investointia. Tämän avulla Yonsei MBA tarjoaa erilaisia ​​apurahoja ja jatko-apulaisia ​​kaikille opiskelijoille.

Korkean potentiaalisen hakijan, jolla on korkeatasoinen akateeminen saavutus ja vahva johtajuus sekä ihmissuhdetaidot, on mahdollisuus saada apurahoja ja jatkoapurahoja.

Stipendin määrä vaihtelee 25-100% lukukausimaksuista. Tutkijakoulutusavustaja tarjoaa palkan (1 000 000 kuukaudessa), joka kattaa elinkustannukset. Kaikki apurahat ja apurahat myönnetään tuolloin päätösten tekemiseen.

Program taught in:
Englanti
Tämä kurssi on Campus based
Alkamispäivämäärä
Kesäkuu 2019
Duration
18 kuukautta
Full-time
Hinta
- Hakemusmaksu: 85 dollaria USD
Deadline
By locations
By date
Alkamispäivämäärä
Kesäkuu 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline

Kesäkuu 2019

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä