Read the Official Description

Tällä hetkellä Globaali yliopistoverkosto palvelee yli 20 000 opiskelijaa, joista yli 2 000 jatko-opiskelijaa ja alumnit yli 50 000 johtajaa. 500 kokoaikaista tiedekunnan luento- ja käyttäytymistutkimusta. Valtakunnalliset tutkimuskeskukset tarjoavat johtamiskoulutusta ja soveltavaa tieteellistä tutkimusta yrittäjyydestä, yritysjohdosta, perheyrityksestä, sosiaalisesta vastuusta, mikroyrityksistä, pienistä ja keskisuurista yrityksistä sekä kansainvälisestä logistiikasta, matkailun hallinnasta, tiedotusvälineistä ja viestinnästä sekä ympäristönsuojelusta johtaminen, talouden ja teollisuuden ennustaminen, kansainväliset talous- ja rahoitusstandardit, johtajuus ja etiikka.

Global Leadership MBA pyrkii nostamaan uuden liiketoiminnan asenteen oppilaissamme, luomalla johtajia, jotka ovat ammattitaitoisia, tasapainoisia ja joilla on näkemys rehellisyydellä. Yhtiöiden on nyt hallittava jatkuvasti muuttuvia yrityksiä ja uusia haasteita.

Nykyiset menestyksen kriittiset haasteet ovat visio, globalisaatio, sopeutumiskyky, teknologia, johtajuus ja etiikka. Ja vaikka perinteiset MBA-ohjelmat keskittyvät pääasiassa antamaan tuleville johtajille parhaat työkalut ja tekniikat näiden haasteiden ratkaisemiseksi, muutoksen kiihtyvyys johtaa yhä kiireellisempään tarpeeseen vahvistaa kaikkia inhimillisiä valmiuksia, mukaan lukien johtajuus ja eettiset ulottuvuudet.


Global Leadership MBA opettaa oppilaita ymmärtämään uuden teknologian vaikutuksia ja uudistamaan liiketoimintakäytäntöjä. Edistämme tasapainoisen liiketoimintaosaamisen, johtamisympäristön ja eettisen käyttäytymisen kehittämistä yksittäisten, tiimi- ja yritysalueiden tehokkuuden parantamiseksi: Amerikan yhdysvallat, Eurooppa ja Latinalaisen Amerikan. Ohjelma aloittaa ensimmäisen neljän kuukauden jakson USA: ssa. Toinen neljän kuukauden jakso opetetaan Latinalaisessa Amerikassa ja kolmannella neljän kuukauden jaksolla opetetaan Euroopassa. Manilaan pidetään kolmen viikon yritystutkimusmatka Aasiaan.

Program taught in:
Englanti
Tämä kurssi on Campus based
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Duration
1 vuosi
Full-time
Hinta
Deadline
By locations
By date
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline

Syys 2019

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä