MBSC MBA koko ajan

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Jokainen voi tehdä MBA. Kuitenkin harvat osallistujat keskittyvät. Meidän on yksi harvoista ja ainoa alue, joka perustuu Babsonin ainutlaatuiseen yrittäjyyteen perustuvaan ajatukseen ja toimintaan (ETA) -menetelmään, jonka avulla opiskelijat voivat "vapauttaa yrittäjyyspotentiaalinsa" osallistujakeskittymän kautta (PCL) ja tulla muutoksen tekijöiksi.

MBSC" src="//cdn02.masterstudies.com/element_db/41/41994_Screen_Shot_2017-02-28_at_9.42.42_PM.png" alt="MBSC" />

MBSC MBA DIFFERENCE

Suunniteltu maailmanlaajuisen yhteistyön avulla

Yrittäjyyskasvatuksen maailman johtajana toimiva Babson suunnitteli ohjelmaa, joka mukautuu tarkasti MBSC tiedekunnan todellisuuteen, joka toimii paikallisesti, toimii vuorovaikutuksessa ja antaa neuvoja yritysmaailmalle ja osallistuu aktiivisesti yritysten perustamiseen ja kehittämiseen. yrittäjähenkisyys KAEC: ssa ja alueella. Saudi-Arabian MBA-ohjelma emuloi Vision2030: n, joka kannustaa yritystoimintaan ja luo positiivisia sosiaalisia vaikutuksia

Action Learning Model

MBA on suunniteltu antamaan osallistujille kyky tasapainottaa liiketoiminnan perusteet yrittäjyyden näkökulmasta ja pystyä ratkaisemaan ongelmat epävarmoissa, muuttuvissa talousympäristöissä. Sen ydinfilosofia on yrittäjähenkeä ja toimintaa (ETA), Babsonin tavaramerkki. ETA auttaa osallistujia voittamaan epäselvyydet ja luomaan taloudellista ja sosiaalista arvoa missä he menevät.

Osallistujat-keskitetty oppiminen (PCL)

MBSC käytetään osallistujalähtöistä menetelmää, joka asettaa opiskelijan MBSC keskelle. PCL: n avulla osallistujat saavat ainutlaatuisen taitojen joukon (johtajuus, tiimityö, globaalit johtamisvalmiudet ja muut) toiminnan ja pohdinnan avulla. Osallistujat oppivat sekä innovaatiota että innovaatioiden johtamista, eikä vain innovaatioita.

Lahjakas liiketoiminnan suuntautunut tiedekunta

Tiedekunnamme käy läpi tiukan koulutuksen Babson Collegessa. Tämä yksinomainen koulutusohjelma sallii tiedekunnan mukauttaa opetussuunnitelmaamme ja opetustyyliamme valtakunnan ja alueen todellisuuteen. Tämä puolestaan ​​auttaa osallistujia kehittämään monimutkaista ajatteluprosessia, oppimalla tasapainottamista ja kokeilemista tiukalla analyysillä ja syvällisellä ymmärryksellä liiketoiminnan perustekijöistä ja erottamaan, kun ajatustila on tyydyttävämpi kuin toinen.

YLEISKURSSI

Ohjelma on suunniteltu tarjoamaan sinulle kehittyneitä työkaluja organisaation suorituskyvyn ymmärtämiseen ja mittaamiseen sekä yrityshankkeeseen organisaatiossa. Myös ydinmateriaalimuotoinen ohjelma antaa sinulle henkilökohtaiset taidot, joita sinun on käytettävä yrittäjyyteen ja yrittäjyyteen johtavaan tyyliin. Tämä yhdistelmä kovia taitoja (teknisiä, ennakoitavissa olosuhteissa) ja pehmeitä taitoja (henkilökohtainen, ihanteellinen epävarma ympäristö) voit johtaa innovaatioita, jotka luovat taloudellista ja sosiaalista arvoa. Lisäksi se tarjoaa koulutusta ihmissuhdetaitoihin, joita tarvitaan yrittäjähenkeä ja -toimintaa varten.

ALLEKIRJOJEN OPETUSKOKEMUS

Perustuu Babsonin ainutlaatuiseen yrittäjyyden ajatukseen ja toimintaan (ETA), MBSC MBA sisältää allekirjoituksen oppimiskokemuksia (SLE) opetussuunnitelmaan yrittäjäjohtajien kehittämiseksi. SLE on kutsu kehittää omia projektejaan ja testata sen toteutettavuutta yhdellä neljästä toimialasta: itsenäinen yrittäjyys, sosiaalinen yrittäjyys, perheyritysten kehittäminen ja yritystoiminta. Jokainen opiskelija valitsee haluamansa verkkotunnuksen ja kehittää realistisen, toteuttamiskelpoisen liiketoiminnan, jonka odotetaan käynnistävän, hallinnoivan ja kasvavan.

MBA LEARNING GOALS

  • Syvällinen funktionaalinen tieteen osaaminen
  • Yrittäjyyskysymys
  • Arvot, konteksti ja johtaminen monimuotoisessa maailmassa
  • Reasoning ja kommunikointi kvantitatiivisten menetelmien ja tekniikan kanssa

JOUSTAVAT VAIHTOEHDOT

Kaksi formaattia on suunniteltu vastaamaan opiskelijan tarpeita ja mieltymyksiä, mukaan lukien heidän perhevelvoitteensa. Ei ole väliä, mikä MBSC : n kahdesta ohjelmasta toimii parhaiten aikataulun ja kokemuksen kanssa, voit olla varma, että sait samasta perusopetuksesta samasta tiedekunnasta, joka tekee MBSC MBA-ohjelmasta ainutlaatuisen koulutuskokemuksen.

Kokopäiväinen MBA

Kokopäiväinen MBA-ohjelma luokka alkaa syyskuussa ja sinä suoritat tutkintoasi 15 kuukautta myöhemmin joulukuussa. Opiskelijat tavallisesti tapaavat 4 päivää viikossa maanantaista torstaihin. Tyypillinen päivä täysipäiväiselle MBA-opiskelijalle sisältää osallistumisen luokkiin, tapaaminen ryhmien kanssa projekteihin osallistumiseen, osallistuminen klubeihin ja organisaatioihin, joihin olet tekemisissä sekä yhteydenpito muihin MBA-opiskelijoihin valinnaisten kurssien ja upotushankkeiden kautta.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

MBSC aims to develop a new generation of transformative leaders who think creatively and act boldly. The Kingdom needs more job creators and not just job consumers. MBSC is designed to fill this void ... Lue lisää

MBSC aims to develop a new generation of transformative leaders who think creatively and act boldly. The Kingdom needs more job creators and not just job consumers. MBSC is designed to fill this void by creating Entrepreneurs of All Kinds (EAK®). Näytä vähemmän