Vertaa Maisterin tutkinnot liiketaloudessa Ympäristötieteetssa

Kun useimmat ihmiset ajattelevat jonkun kanssa MBA, ajatus liiketoiminnan karkaistu, vakavan ammatillisen tulee mieleen; kuitenkin, siellä on enemmän toimiala hallinnon kuin mustiin pukuihin ja lyhyt tapauksissa. Oletko ihmettelevät, "Mikä on MBA ympäristö?" Haluat ehkä harkita tätä palkitseva vaihtoehto. Koska maailma on yhä ympäristön varovaisempi, suuret yritykset tekevät siirtym… Lue lisää

Kun useimmat ihmiset ajattelevat jonkun kanssa MBA, ajatus liiketoiminnan karkaistu, vakavan ammatillisen tulee mieleen; kuitenkin, siellä on enemmän toimiala hallinnon kuin mustiin pukuihin ja lyhyt tapauksissa. Oletko ihmettelevät, "Mikä on MBA ympäristö?" Haluat ehkä harkita tätä palkitseva vaihtoehto.

Koska maailma on yhä ympäristön varovaisempi, suuret yritykset tekevät siirtyminen säästää energiaa, levittää tietoisuutta asiakkaat ja työntekijät, ja luoda vihreä liiketoiminnan käytäntöjä. MBA Environment-ohjelman tarkoituksena on kouluttaa osallistujat ympäristöpolitiikkaa ja opettaa heille, miten integroida tätä tietoa työelämästä. Tähän sisältyy politiikkojen organisaatioille, kouluttaa muut niiden vihreä vaikutuksia, ja auttaa luomaan ja edistää ympäristöystävällisiä toimintatapoja.

Koska siellä on vahva push työelämästä lisätä ympäristötietoisuutta, työmarkkinoilla on hyvä kaikille toteuttavat tämän verran. Kuitenkin monet tietäen, että he työskentelevät tehdä maailmasta parempi paikka on suurin motivoija.

Vaikka kustannukset koulua vaihtelee toimielin, on paljon enemmän vaihtoehtoja tänään kuin siellä kerran oli. Se ei ollut kauan sitten, että jatkaa MBA tarkoitti laskemisesta urasi pitoon ja menee takaisin kouluun kahdesta neljään vuotta. Se ei ollut ainoastaan ​​pelottava ajatus, se oli myös kalliin; Kuitenkin kasvu online maisteriohjelmien tänään kuka tahansa voi mennä takaisin kouluun. Useimmat online laitokset tarjoavat edullista, joustavaa luokat on suunniteltu erityisesti opiskelijoille, jotka ovat lisävelvoitteita koulun ulkopuolella.

On monia työpaikkoja saatavilla ihmisille, jotka saavat MBA Environment. Viimeksi suuret yritykset etsivät ympäristöpäälliköille luoda ja edistää ympäristötietoisuutta politiikkaa. Muita uravaihtoehtoja kuuluvat työskentelevät voittoa tavoittelemattomat organisaatiot, jotka toimivat projektipäälliköt, tai työskentelevät hallituksen.

Opiskelijat ovat kiinnostuneita jatkamaan tutkinto verkossa pitäisi aloittaa tutkimalla sivuillamme ja tutkia ohjelmia tarjoamme. Etsi ohjelman alla ja suoraan yhteyttä ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Näytä vähemmän
Renewables Academy AG (RENAC)
Berlin, Germany

Online-maisterin tutkinto MBA Renewables tarjoaa Master of Business Administration keskittyen uusiutuvaan energiaan ja energiatehokkuuteen.

Online-maisterin tutkinto MBA Renewables tarjoaa Master of Business Administration keskittyen uusiutuvaan energiaan ja energiatehokkuuteen. Näytä vähemmän
MBA
01 Oct 2020
Sekä onlineopetusta että kontaktiopetusta
Part-time
5 lukukaudet
Englanti
Sekä onlineopetusta että kontaktiopetusta
Opetus kampuksella
Online