MBASTUDIES

Näytä kaikki MBA-ohjelmat Ylellisyysmarkkinointissa Ranskassa 2020/2021

MBA (Master of Business Administration) on jatkotutkinto, joka myönnetään opiskelijoille, jotka hallitsevat tutkimuksen liiketoimintaa. MBA arvellaan olevan yksi arvostetuimmista ja halutuimmista astetta maailmassa.

Liiketoiminta hallinnon osa ylellisyyttä markkinoinnin sisältää lisensointi, sponsoroinnin, osto ja jakelu luksustuotteita. Tämäntyyppinen koulutus on ihanteellinen niille, jotka haluavat yrittäjiksi tai liiketoiminnan konsultteja ylellisyyttä aloilla.

 

Ranska tarjoaa erinomaisen korkeakoulujärjestelmän paitsi kansalaisten myös ulkomaalaisia. Maan 's dynaaminen kulttuuri houkuttelee ulkomaisia ​​opiskelijoita ja jotka ovat kiinnostuneita jatkamaan kansainvälisiä kursseja. Ranska on perinteisesti tieteelliset ja teknologiset innovaatiot. Näin varmistetaan, että tutkijat täysin hyödyntää luovuuttaan.

Suositut MBA-ohjelmat Ylellisyysmarkkinointissa Ranskassa 2020/2021

2 tulosta kohteessa Ylellisyysmarkkinointi, Ranska Filter

MBA Luxury Markkinointi

EIML Paris Ecole Internationale de Marketing du Luxe
Osa-aikainen MBA
<
Osa-aikainen
<
15 kuukautta
Englanti
Ranskalainen
Kampus

EIML Pariisin MBA- EIML on tarkoitettu opiskelijoille ja ammattilaisille, jotka haluavat jatkaa uraa ylellisillä aloilla. Tämä koulutus antaa opiskelijoille mahdollisuuden han ...

Lue lisää

MBA Luxury Brand -markkinointi ja kansainvälinen johtaminen

Institut Supérieur de Marketing du Luxe - SUP de LUXE
MBA
Loka 2020
<
Täyspäiväinen
Ranskalainen
Englanti
Kampus

Ohjelma on 30. sijalla numero 1 ja se on tunnustettu alan parhaaksi koulutukseksi. MBA Luxury Brand Marketing and International Management on täydellinen koulutus, jonka ovat ...

Lue lisää