Filter
MBA
Etelä-Afrikka Opiskelutyyppi: Kaikki Tahti: Kaikki

Näytä kaikki MBA-ohjelmat Terveydenhuoltossa Etelä-Afrikassa 2019/2020

Liikkeenhallinnon maisterin tutkinto eli MBA on jatkotutkinto, joka myönnetään liikkeenjohdon opintoihin keskittyvän tutkinto-ohjelman suorittaneille. Tavallisia painopisteitä ovat rahoitusala, laskentatoimi, henkilöstöhallinto ja muut liiketalouteen liittyvän aiheet.

Tämä tutkinto-ohjelma on tarkoitettu auttamaan ihmisiä, jotka kuuluvat terveydenhuollon alalla. MBA Health Care Management käsittelee integroida liiketoiminnan osa eri lääkkeiden ja terveyteen liittyviä aloja. Tämä koulutusohjelma on yhdistelmä teknisiä ja liiketalous.

Maa sijaitsee sen eteläkärjessä Afrikassa, Etelä-Afrikka, on rikas kulttuuri, että et koskaan saa tarpeeksi tutustuessaan tai opiskella täällä. Kielet ovat muun muassa Afrikaner ja Englanti sekä Hollannin. Kampuksella elämän laaja Etelä-Afrikkalainen yliopisto, University of Johannesburg tai muiden yliopistojen tulee mielessä puhaltavat. Tulet rakastamaan vuorovaikutuksessa Bantus täällä ja trooppinen ilmasto alueella.

Suositut MBA-ohjelmat Terveydenhuoltossa Etelä-Afrikassa 2019/2020

Lue lisää Näytä vähemmän

1 tulosta kohteessa Terveydenhuolto, Etelä-Afrikka

Westford University College

Tämä kurssi on rakenteeltaan sellainen, että oppija saa kaksinkertaisen sertifikaatin, jatkotutkinnot terveydenhuollon hallinnassa ... [+]

MBA terveydenhuollossa

Terveydenhuoltoala kasvaa harppauksin ja nopean laajentumisen myötä on tullut joukko raskaita haasteita, joita on voitettava hyvän terveydenhuollon käytännön hyvän hallinnan avulla. Terveydenhuollon keskeiset osaamiset ja parhaat käytännöt on yhdistettävä varovasti terveydenhuollon toimintojen kanssa. Terveydenhuollon organisaatioihin vaikuttavien lakisääteisten ja lakisääteisten sääntelykysymysten ymmärtäminen on välttämätöntä terveydenhuollon organisaation sujuvalle ja virtaviivaiselle toiminnalle. Yksi tällaisen organisaation suurimmista kriittisistä haasteista on tarjota laadukasta terveydenhuoltoa tehokkaimmalla ja kustannustehokkaammalla tavalla. Tämä erikoistuminen MBA-pedagogiikka Healthcare Management on suunniteltu ja suunniteltu työskenteleville terveydenhuollon ammattilaisille hallitsemaan näitä monimutkaisia ​​muutoksia pätevästi ja auttamaan heidän tiimejä johtamaan terveydenhuollon toimintoja taitavuudella ja aplombilla.... [-]

Etelä-Afrikka Kapkaupunki Johannesburg
Avoin ilmoittautuminen
Full-time
Part-time
12 kuukautta
Kampus
Online
Lue lisää suomeksi