87 MBA Ohjelmat sisään Teknologian opinnot 2024

MBA Ohjelmat sisään Teknologian opinnot 2024Filter
    • Online USA

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    18 kuukaudet

    Etäopiskelu

    Englanti

    UNC Kenan-Flaglerin paras online-MBA-ohjelma on muovannut ketteriä johtajia verkossa yli vuosikymmenen ajan. Kehität lähestymistapaa johtamiseen, joka heijastaa arvoitasi, vahvistaa vahvuuksiasi ja asettaa sinut menestykseen haastavien työselosteiden, maailmanlaajuisten oppimiskokemusten ja omistautuneen uravalmennuksen avulla. GMAT-vapautuksia on saatavilla.

    • Charlotte, Yhdysvallat

    Osa-aikainen

    12 kuukaudet

    Etäopiskelu

    Englanti

    Charlotte Queensin yliopiston online-MBA, joka keskittyy kyberturvallisuuden hallintaan, antaa sinun ymmärtää, miten tietojärjestelmiä kehitetään ja käytetään organisaatioissa liiketoiminnan menestymisen ja kilpailuedun saavuttamiseksi. Pystyt tunnistamaan ja ehdottamaan ratkaisuja kyberturvallisuuskysymyksiin; ymmärtää ja soveltaa tietosuojan periaatteita työskennellä laillisissa, yksityisyyden ja vaatimustenmukaisuusympäristöissä; arvioida tietoriskit ja tunnistaa korjaavat toimet.

    • Online USA

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    1 vuosi

    Etäopiskelu

    Englanti

    Rivierin yliopiston IT-hallinnon ACBSP-akkreditoitu online-Master in Business Administration (MBA) opettaa sinulle kuinka hallita IT:tä resurssina. Opi edistämään innovaatioita tekniikan avulla, johtamaan tiimejä virtuaaliympäristöissä, suojaamaan järjestelmiä ja hallitsemaan tietokantoja.

    • Berlin, Saksa

    Täysaikainen

    18 kuukaudet

    Sekoitettu, Kampuksella

    Englanti

    IU :n IT-hallinnan maisteriohjelma (MBA) auttaa sinua ottamaan seuraavan askeleen IT-asiantuntemuksellasi ja johtajuusominaisuuksillaan. Ohjelma kattaa nykyaikaiset IT-palvelut, käsitteellisen ohjelmistosuunnittelun, IT-konseptit ja projektinhallinnan. Siinä keskitytään myös johtamisominaisuuksiisi ja pehmeisiin taitoosi, mikä auttaa sinua kasvamaan ihmisenä ja parantamaan uramahdollisuuksiasi.

    • Online

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    18 kuukaudet

    Etäopiskelu

    Englanti

    Ryhdy B2B- ja B2C-liitettävyyden asiantuntijaksi kansainvälisesti tunnustetun Salesforce MBA:n avulla IU International Applied Sciencesista. Ymmärrä globaalien markkinoiden ja yritysten tärkeimmät näkökohdat, kuinka navigoida niillä ja käyttää niitä hyödyksesi. Kattaa kaiken markkinoinnista johtamistaitoihin rahoitukseen ja koko potentiaalisi vapauttamiseen. Voit myös saada virallisen Salesforce-sertifikaatin vahvistaaksesi ammattiprofiiliasi.

    • Livingston, Yhdysvallat

    Täysaikainen

    1 vuosi

    Etäopiskelu

    Englanti

    Ansaitse online-MBA-tutkintosi kyberturvallisuuteen, tietoverkkorikollisuuteen ja politiikkaan keskittymällä West Alabaman yliopistosta. Yhdessä vuodessa olet valmis johtamaan kansallisia ja kansainvälisiä kybertavoitteita liiketoiminnassa. Käytännön projekti ja opinnäytetyö varmistavat, että olet valmis hallitsemaan organisaatiopolitiikkaan, tietoverkkorikollisuuteen, kyberlakiin ja ohjelmistojärjestelmiin liittyviä kysymyksiä. Ohjelma on 33 opintoviikkoa ja se voidaan suorittaa kokonaan verkossa. Sisäänpääsyä varten ei vaadita GMATia.

    • Zürich, Sveitsi

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    Etäopiskelu

    Englanti

    • Munich, Saksa
    • Berlin, Saksa

    Täysaikainen

    3 lukukaudet

    Kampuksella

    Englanti

    Jos numerot ovat suuri intohimosi, data-analytiikkaan erikoistunut MBA on oikea valinta sinulle. Tässä osa-aikaisessa koulutusohjelmassa sinut koulutetaan data-asiantuntijaksi ja voit sitten aloittaa urasi eri toimialoilla, kuten sähköisessä kaupankäynnissä, vakuutuksissa tai pankkitoiminnassa.

    • UK Online, Yhdistynyt kuningaskunta

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    18 kuukaudet

    Etäopiskelu

    Englanti

    London School of Business and Finance yhteistyössä International Telematic University UNINETTUNO:n kanssa tarjoaa ylpeänä kansainvälisesti tunnustetun online Global MBA -ohjelman kunnianhimoisimmille opiskelijoille ympäri maailmaa.

    • Munich, Saksa

    Täysaikainen

    1 vuosi

    Kampuksella

    Englanti

    Master of Business Administration (MBA), jolla on Pathway tietojärjestelmät, on yhden vuoden kolmen lukukauden kokopäiväinen ohjelma (90 op). Sen lisäksi, että tämä EQF -tason 7/NFQ -tason 9 ohjelma, jossa on Pathway tietojärjestelmät, tarjoaa kehittyneitä taitoja liiketoiminnan johtamisessa, strategiassa ja muissa keskeisissä liiketoiminta -aloissa, tarjoaa innovatiivista tietoa yhdestä nykyaikaisen yritysmaailman avaintaidoista. Opiskelija oppii kriittisesti arvioimaan ja hyödyntämään parhaiden käytäntöjen menetelmiä ja työkaluja strategisten tietojärjestelmien suunnittelussa ja toteuttamisessa.

    • Paris, Ranska
    • Heidelberg, Saksa
    • + 2 more

    Täysaikainen

    12 kuukaudet

    Etäopiskelu, Kampuksella

    Englanti

    Yhdistä MBA ja Data Science. Sinulla on mahdollisuus yhdistää MBA-tutkinto datatieteen sertifikaattiimme verkossa ja vahvistaa yrityksesi kykyjä tehdä tietoihin perustuvia päätöksiä.

    • Hoboken, Yhdysvallat

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    2 vuotta

    Etäopiskelu, Kampuksella

    Englanti

    Teknologiaa, dataa ja analytiikkaa arvostavassa yritysmaailmassa perinteinen hallinnan työkalupakki on vaarassa vanhentua. Joten loimme uudenlaisen MBA-tutkinnon. Analytics MBA Stevensissä on STEM-ohjelma äskettäin korkeakoulututkinnon suorittaneille, jotka ovat opiskelleet teknistä alaa, joilla on rajallinen työkokemus ja jotka haluavat nopeasti ansaita jatkotutkinnon kilpaillakseen jännittävistä työpaikoista maailman arvostetuimmissa yrityksissä – joissa yhä useammin jopa varhainen työ edellyttää maisterin tutkintoa.

    • Mexico City, Meksiko
    • Monterrey, Meksiko
    • + 2 more

    Osa-aikainen

    18 kuukaudet

    Etäopiskelu

    Englanti, Espanja

    EGADE MBA on innovatiivinen ja maailmanlaajuisesti tunnustettu ohjelma, jonka on suunnitellut Latinalaisen Amerikan johtava kauppakorkeakoulu ja jonka MBA-yhdistys on akkreditoinut korkealaatuisten standardiensa vuoksi.

    • Pforzheim, Saksa

    Täysaikainen

    3 lukukaudet

    Kampuksella

    Englanti

    AACSB: n hyväksymä MBA integroi kansainväliset ja yleiset klassisen johtamisen säätiöt tärkeimpiin tulevaisuuden aiheisiin: Innovaation hallinta, Kestävä globalisaatio ja Digitaalinen muutos globaalista näkökulmasta.

    • Online United Kingdom

    Täysaikainen, Osa-aikainen

    18 kuukaudet

    Etäopiskelu

    Espanja

    Jos etsit teknologiaan keskittyvää MBA-tutkintoa, tämä on sinulle sopiva tutkinto. Sitä voidaan soveltaa teknologian hallintaan ja teknologiseen innovaatioon useilla eri yhteyksillä ja aloilla, mukaan lukien IT/IS, televiestintä, tietojenkäsittely, suunnittelu, valmistus, kuljetus ja logistiikka, vähittäiskauppa, energiantuotanto ja -toimitus, puolustus ja turvallisuus, hallinto ja hallinto, ja kaikenlaiset palvelut, mukaan lukien terveys, hyvinvointi ja vapaa-aika. Keskityt strategiseen analyysiin ja henkiseen stimulaatioon samalla kun hankit tieteidenvälisiä taitoja ja itsenäistä harkintaa – tutkit teknologista innovaatiota tukevia prosesseja ja teknologian haasteita strategisesta näkökulmasta, ja oppimisesi juurtuu vahvasti johtamiskäytäntöön kaikkialla.