MBASTUDIES

Näytä kaikki MBA-ohjelmat Teknologian opinnotssa Tansaniassa 2020

MBA (Master of Business Administration) on jatkotutkinto, joka myönnetään opiskelijoille, jotka hallitsevat tutkimuksen liiketoimintaa. MBA arvellaan olevan yksi arvostetuimmista ja halutuimmista astetta maailmassa.

Vaikka teknologia voi nopeasti ajateltuna vaikuttaa nykyajan kehityksen tuotteelta, ovat ihmiset käyttäneet teknologiaa siitä asti, kun luonnonvaroista alettiin muokata työkaluja. Esimerkiksi tulta osattiin jo esihistoriallisella ajalla käyttää avuksi ruuanlaitossa, ja sitä voidaan nyt pitää teknologian sovelluksena.

Tansania, virallisesti Tansanian tasavallan, on maa Itä-Afrikassa. Se rajoittuu Keniassa ja Ugandassa pohjoisessa, Ruanda, Burundi, ja demokraattinen tasavalta Kongon länteen, ja Sambia, Malawi ja Mosambik etelään. Maan 's itärajan muodostaa Intian valtamerellä. Kilimanjaro, Afrikan 's korkein vuori, on Tansaniassa. Tansania on maa, jossa suuri kansallispuistoa, jossa voit nähdä hienoimpia Afrikkalainen kasvisto ja eläimistö.

Suositut MBA-ohjelmat Teknologian opinnotssa Tansaniassa 2020

1 tulosta kohteessa Teknologian opinnot, Tansania Filter

MBA tietotekniikan hallinta

Institute of Accountancy Arusha
MBA
Syys 2020
<
Täyspäiväinen
<
Osa-aikainen
Englanti
Kampus

Tämä ohjelma on räätälöity suorittaneet ja keskijohdon aikovat ymmärtää tietotekniikan roolin strategisessa johtamisessa.

Lue lisää