Vertaa MBA:t Teknologian innovaatiotssa

Master of Business Administration on yksi selkeimmistä tutkinnoista, että opiskelija etsii uraa liikkeenjohdon voi työskennellä kohti. Tutkintoon keskitytään asiantuntemukseen, joka tarvitaan menestymään liike-elämässä. Teknologian käyttö ja liiketoiminnan toteutus ovat olennainen osa nykyaikaisen yrityksen yritystä. Teknillinen innovaatiotutkinto voi auttaa opiskelijaa erottumaan… Lue lisää

Master of Business Administration on yksi selkeimmistä tutkinnoista, että opiskelija etsii uraa liikkeenjohdon voi työskennellä kohti. Tutkintoon keskitytään asiantuntemukseen, joka tarvitaan menestymään liike-elämässä.

Teknologian käyttö ja liiketoiminnan toteutus ovat olennainen osa nykyaikaisen yrityksen yritystä. Teknillinen innovaatiotutkinto voi auttaa opiskelijaa erottumaan ehdokkaaksi, jolla on erityistä osaamista teknisissä taidoissa. Mikä on MBA tekniikan innovaatiossa? Se on ohjelma, jossa yhdistyvät tekniikan ja tieteen käsitteet ja liiketoimintaympäristö auttavat tulevia yritysjohtajia hyödyntämään uutta teknologiaa yrityksen eduksi. Kurssit keskittyvät sekä käytännön ja teoreettiseen innovaatiojohtamiseen että tietojenkäsittelyyn.

Teknologiset taidot ovat arvokkaita sekä työpaikalla että päivittäisessä elämässä. Taidot, joita opiskelijat voivat hakea MBA-tekniikan innovaatiotoiminnassa, voivat odottaa oppimista, mukaan lukien koodaavan kielen hallitseminen, vianmääritystyökalujen käyttö ja tiiminhallinta.

Erilaiset laitokset ja ohjelmat veloittavat erikseen teknisen innovaation MBA-tutkinnot ja työselostus voi kestää jonkin 1-3 vuotta. Eri ohjelmien tutkiminen on välttämätöntä löytää sopiva paikka.

Yksityishenkilöt, jotka ovat suorittaneet MBA-tekniikan Technology Innovation -ohjelman, voivat odottaa saavansa suuren kysynnän eri tehtävissä valmistumisensa jälkeen. Aloitetuille työnhakijoille tehtävissä voisi olla järjestelmäanalyytikko tai tietotekniikan päällikkö, kun taas useammat ylätason hakijat saattavat olla pätevöityjä tärkeimpänä tietohallintojohtajana. Tämä tutkinto on erityisen arvokas kaikille, jotka haluavat käynnistää oman yrityksen tai aloittaa työnsä.

MBA teknologian innovaatio-ohjelmissa voidaan suorittaa sekä perinteisesti laitoksessa että verkossa. Jotkut tutkinnot tarjotaan myös hybridi-ohjelmina, ja kursseja tarjotaan verkossa ja henkilökohtaisesti. Aloita haku alla olevasta ohjelmasta ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun valintatoimistoon täyttämällä lyijy-lomake.

Näytä vähemmän
GBSB-Global Business School
Barcelona , Spain + 1 More

MBA yrittäjyyden Madridissa opettaa taitoja ja tarjoaa tietoa aloittaa oman yrityksen tai käyttää olemassa olevaa yritystä tehokkaasti. MBA-yrittäjyys Madridissa opiskelijat o ... +

MBA yrittäjyyden Madridissa opettaa taitoja ja tarjoaa tietoa aloittaa oman yrityksen tai käyttää olemassa olevaa yritystä tehokkaasti. MBA-yrittäjyys Madridissa opiskelijat oppivat luomaan innovatiivisia ratkaisuja ja edistämään päätöksentekoa ja yrittäjyyden johtamistaitoja. -
MBA
Full-time
9 kuukautta
Englanti
Syyskuu 2020
Opetus kampuksella