MBASTUDIES

Näytä kaikki MBA-ohjelmat Teknologiajohtaminenssa Saksassa 2020

Opiskelijat usein pohtineet päätöksen astua ulos yritysmaailmaan ja lähteä kallis MBA oli viisas. Viime aikoihin asti vaikein osa MBA oli tulossa hyväksynyt yritysten ylin koulu. Ottaa MBA oli vastine kahden-ja-puoli ja neljä vuotta ylimääräistä arvosanan kokemus. Se on tällaisina aikoina, että tajuat todellinen arvo MBA.

Teknologiajohtamisen alalla yhdistellään monien muiden käytännönläheisten oppiaineiden pääperiaatteita, ja näitä aineita ovat muun muassa johtaminen, tekniikka, muotoilu ja liiketoimintastrategia. Periaatteita yhdistelemällä koottua tietoa sitten käytetään uusien ja huippulaatuisten teknologisten innovaatioiden tekemiseen ja kehittämiseen.  

Saksa on hyvä kohde kansainväliselle scholarsand on laadukas korkeakoulujärjestelmä. Arvo tämän koulutustaso on parannettu Saksan 's vahva talous. Ulkomaiset opiskelijat erinomaiset elintasoa varma ja turvallinen ympäristö. Berliini on pääkaupunki.

Suositut MBA-ohjelmat Teknologiajohtaminenssa Saksassa 2020

2 tulosta kohteessa Teknologiajohtaminen, Saksa Filter

Teknillistieteellinen maisteri (MBA / MA)

Northern Institute of Technology Management
MBA
01 Loka 2020
<
Osa-aikainen
<
24 kuukautta
Englanti
Kampuksella ja verkossa
Kampus
Online

Ota seuraava askel urallasi! NIT Maisteriohjelma (MA / MBA) Teknologian Management valmistelee teitä vastuullisen johtamisen tehtävät. Sisältö on erityisesti räätälöity muuttu ...

Lue lisää

MBA tietotekniikan hallinnassa ONLINE

Schiller International University - Florida, Heidelberg, Madrid, Paris
MBA
<
Täyspäiväinen
<
15 kuukautta
Englanti
Online

Tietotekniikan MBA-ohjelma on suunniteltu vastaamaan tietotekniikan hallinnan ammattilaisten kasvavaan kysyntään.

Lue lisää