close

Suodattimet

Katso tulokset

Näytä kaikki MBA-ohjelmat Teknologiajohtaminenssa Intiassa 2020

Liiketoimintajohtamisen maisterin tutkinto (master of business administration, MBA) on tutkinto, joka myönnetään useampiin yritysmaailman eri puoliin, esimerkiksi markkinoinnin, rahoitusalan, laskentatoimen ja henkilöstöjohtamisen opintoihin, keskittyvän tutkinto-ohjelman suorittaneille. Tutkinon suorittaneilla on ammatillinen pätevyys, mutta tutkinto on myös alansa korkein mahdollinen tu… Lue lisää

Liiketoimintajohtamisen maisterin tutkinto (master of business administration, MBA) on tutkinto, joka myönnetään useampiin yritysmaailman eri puoliin, esimerkiksi markkinoinnin, rahoitusalan, laskentatoimen ja henkilöstöjohtamisen opintoihin, keskittyvän tutkinto-ohjelman suorittaneille. Tutkinon suorittaneilla on ammatillinen pätevyys, mutta tutkinto on myös alansa korkein mahdollinen tutkinto.

MBA Technology Management on ohjelma tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat rakentaa yhä uraa tekniikan hallintaa. Tämän ohjelman tavoitteena on antaa opiskelijalle johto olennaiseen erikoistunut teknologia-alueella. Koska tekniikka etenee jatkuvasti, yritykset tarvitsevat ihmisiä, jotka pystyvät käsittelemään liike-elämän tilanteita tällä kehittyvällä alalla. MBA tällä alalla aseita sinulle välineitä työskennellä teidän kautta hienostunut maailmassa tekniikkaa.

Löytyy eteläosassa Aasiassa, Intian tasavallan on toiseksi väkirikkain maa maailmassa noin 1270 miljoonaa ihmistä. Intiassa on neljä yliopistojen Keski yliopistot, valtion yliopistojen, Katsotaan yliopisto ja yksityiset yliopistot koostuvat yli 550 toimielimissä.

Suositut MBA-ohjelmat Teknologiajohtaminenssa Intiassa 2020

Näytä vähemmän
format_list_bulleted Suodattimet
K L University
Guntur , Intia

Academic Program on joukko kursseja yliopiston että opiskelija voi valita ja suorittaa määrätty luottoja saada myöntämiseksi tutkinnon joka Academic Program.

Academic Program on joukko kursseja yliopiston että opiskelija voi valita ja suorittaa määrätty luottoja saada myöntämiseksi tutkinnon joka Academic Program. -
MBA
Täyspäiväinen
2 vuotta
Englanti
Kampus
 

VINKKI! Jos edustat jotakin oppilaitosta ja haluat lisätä ohjelmasi luetteloomme, ota yhteyttä tästä