MBASTUDIES

Näytä kaikki MBA-ohjelmat Teknologiajohtaminenssa Euroopassa 2020

Liikkeenhallinnon maisterin tutkinto eli MBA on jatkotutkinto, joka myönnetään liikkeenjohdon opintoihin keskittyvän tutkinto-ohjelman suorittaneille. Tavallisia painopisteitä ovat rahoitusala, laskentatoimi, henkilöstöhallinto ja muut liiketalouteen liittyvän aiheet.

MBA Technology Management on ohjelma tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat rakentaa yhä uraa tekniikan hallintaa. Tämän ohjelman tavoitteena on antaa opiskelijalle johto olennaiseen erikoistunut teknologia-alueella. Koska tekniikka etenee jatkuvasti, yritykset tarvitsevat ihmisiä, jotka pystyvät käsittelemään liike-elämän tilanteita tällä kehittyvällä alalla. MBA tällä alalla aseita sinulle välineitä työskennellä teidän kautta hienostunut maailmassa tekniikkaa.

Eurooppa on Sopimuksen mukaan yksi maailman 's seitsemällä mantereella. Käsittää läntisin piste Euraasian, Euroopassa on yleensä jaettu Aasiasta vedenjakaja jakaa Ural-ja Kaukasus, Ural-joen, Kaspianmeren ja Mustanmeren ja vesistöt yhdistää Mustanmeren ja Egeanmeren Seas.

Näytä kaikki MBA-ohjelmat Teknologiajohtaminenssa Euroopassa 2020

2 tulosta kohteessa Teknologiajohtaminen, Eurooppa Filter

Teknillistieteellinen maisteri (MBA / MA)

NIT Northern Institute of Technology Management
Saksa, Hampuri
MBA
01 Oct 2020
<
Sekä onlineopetusta että kontaktiopetusta
<
Part-time
<
24 kuukautta
15 Jul 2020
Englanti
Sekä onlineopetusta että kontaktiopetusta
Opetus kampuksella
Online

Ota seuraava askel urallasi! NIT Maisteriohjelma (MA / MBA) Teknologian Management valmistelee teitä vastuullisen johtamisen tehtävät. Sisältö on erityisesti räätälöity muuttu ...

Lue lisää

MBA digitaalisessa muutoksessa

ENAE Business School
Espanja, Murcia
MBA
07 Oct 2020
<
Full-time
<
10 kuukautta
30 Sep 2020
Espanjalainen
Opetus kampuksella

Master of Business Administration MBA, joka on erikoistunut digitaalimuutokseen, ENAE Business School tarjoaa käytettävissänne kokemuksia, kokemuksia, taitoja ja tekniikoita, ...

Lue lisää