MBASTUDIES

Näytä kaikki MBA-ohjelmat Teknologiajohtaminenssa Afrikassa 2020

Liiketoimintajohtamisen maisterin tutkinto (master of business administration, MBA) on tutkinto, joka myönnetään useampiin yritysmaailman eri puoliin, esimerkiksi markkinoinnin, rahoitusalan, laskentatoimen ja henkilöstöjohtamisen opintoihin, keskittyvän tutkinto-ohjelman suorittaneille. Tutkinon suorittaneilla on ammatillinen pätevyys, mutta tutkinto on myös alansa korkein mahdollinen tutkinto.

Teknologian johtamisen kursseja voivat auttaa oppilaita valmistautumaan uraan teknologisen innovaation eturintamassa. Erityispiirteisiin voi kuulua suunnittelutekniikkahankkeita, tietoturvaa, teknisten järjestelmien elinkaaria, häiritsevien teknologioiden hallintaa ja pääoman hankkimista rahoituksen kehittämiseen.

Voiko mikään muu alue pärjäisi erilaisia ​​ja ulottuvuus Afrikassa? Kanssa imitable historia, maisemaan ja kulttuuriympäristöön maksut, tuskin alueilla tarjota ulkomailla opiskelua kohtaavat joka on haastavampaa tai tyydyttävämpää kannalta opiskeluun.

Näytä kaikki MBA-ohjelmat Teknologiajohtaminenssa Afrikassa 2020

2 tulosta kohteessa Teknologiajohtaminen, Afrikka Filter

Digitaalisen muunnoksen MBA-verkon hallinta (ISG EPITA)

IONISx
MBA
<
Part-time
<
18 kuukautta
Ranskalainen
Online

Suunnittele talouden digitaalisen ja globaalin muutoksen strategiset haasteet ja kehitä 360 asteen visio yrityksestä korkeuden saavuttamiseksi.

Lue lisää

MBA tietotekniikan hallinta

Institute of Accountancy Arusha
MBA
Helmi 2020
<
Full-time
<
Part-time
Englanti
Kampus

Tämä ohjelma on räätälöity suorittaneet ja keskijohdon aikovat ymmärtää tietotekniikan roolin strategisessa johtamisessa.

Lue lisää