Filter
MBA
Opiskelutyyppi: Kaikki Tahti: Kaikki

Vertaa 2 MBA:t Suhdetoiminta / PRssa

Master of Business Administration tunnetaan myös MBA. Tämä on jatkotutkinto, joka kaipaa syvälle liiketoimintakonsepteja, jotka vaihtelevat markkinoinnista johtamiseen. Suorituksen saaminen voi auttaa ihmisiä edistämään uransa.

Mikä on MBA Public Relations? Koulutusohjelma voi auttaa opiskelijoita lisäämään organisaatioiden näkyvyyttä ja mainetta. Opetussuunnitelma keskittyy yleensä viestintästrategioihin, kuluttajien luottamukseen, brändin hallintaan ja liiketoiminnan tuloksiin. Kurssin aiheet voivat olla rahoitus, kirjanpito, kansainväliset markkinat ja kotimainen kaupankäynti. Opiskelija voi myös oppia yksityisten, yritysten ja voittoa tavoittelemattomien organisaatioiden viestien lähettämiseen. Tämä voi sisältää sosiaalisen median kampanjoita ja lehdistötiedotteita. Ohjelma vaatii tyypillisesti intensiivistä tutkimusta ja kirjoittamista. Opinnot tehdään yleensä 1-2 vuodessa.

Opiskelijat harjoittavat Master of Business Administration Public Relations on usein vahva viestintä, johtajuus ja kirjoittaminen taitoja. The skillset voi auttaa heitä menestymään nykyaikaisessa liiketoimintaympäristössä. Nämä taidot voivat myös auttaa heitä ylittämään heidän henkilökohtaiseen elämäänsä.

Opetus ja palkkiot MBA: n julkisissa suhteissa vaihtelevat koulun mukaan. Ilmoittautumispituus on myös tekijä. Opiskelijoita kannustetaan tutkimaan kiinnostuksen kohteena olevia instituutioita.

PR-alan ammattilaisten kysyntä kasvaa. Tutkijat, joilla on MBA Public Relationsissa, voivat löytää työpaikkoja PR-yritysten, mainostoimistojen, yritysten ja voittoa tavoittelemattomien organisaatioiden kanssa. On olemassa useita mahdollisia urapolkuja, joihin yksilö voi päästä. Muutama yleisimpiä tehtäviä ovat projektipäällikkö, tilinhoitaja, markkinointitutkija, yhteisöyhteisön koordinaattori ja PR-asiantuntija. Vaikka tämä on nopeasti kasvava ammatti, se on myös erittäin kilpailukykyinen.

Master of Business Administration Public Relations -ohjelmia tarjotaan maailmanlaajuisesti. Opiskelijat voivat saada tutkintonsa ottamalla verkko-opetusta. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Lue lisää Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:

2 tulosta kohteessa Suhdetoiminta / PR

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland

Lopussa Master (MBA) in Business Law ja suhdetoiminnan koulutusohjelman suorittaneiden yhdistää teoriaopetusta ja oman työn experiance ja näyttää vankka Business Law ja P ... [+]

3 huippuyliopistoihin = 1 Euroopan laatua Kaikki opiskelijat ovat lisäksi ABMS Diploma yhteinen Diploma yliopiston kanssa Dąbrowa Górnicza (WSB) ja Taras Shevchenko National University. 3 Top Euroopan yliopistojen = Best Virtual / Etäisyys Program = 1 Yläosa Euroopan Diploma SVEITSI + EU + sijoilla 500

Advance tutkimustaan ​​ABMS

Yhdistä oppijoiden ja johtajien kuten sinäkin meidän online maisterin ohjelmia. Voit mennä niin pitkälle kuin mielesi vie sinut maisterin opiskelija ABMS.

Ammattilaisille

Mestarin of Business Law ja PR (MBA) merkitsee seuraavalle tasolle saavutus tahansa koulutusalaan.

Lopussa Master (MBA) in Business Law ja suhdetoiminnan koulutusohjelman suorittaneiden yhdistää teoriaopetusta ja oman työn experiance ja näyttää vankka Business Law ja PR. Opiskelijat ovat varustettu hyödyllisiä liiketoiminnan työkaluja ja teorioita työmarkkinoille ja edistää entistä tehokkaammin ja organisaatioille tämän alan.... [-]

Sveitsi Zurich
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
Part-time
16 - 20 kuukautta
Online
Lue lisää suomeksi
EU Business School

Viestinnän ja suhdetoiminnan edellyttämät taidot on määritelty voimakkaasti sosiaalisen ja digitaalisen median etenemisen myötä. Alan ammattilaiset tarvitsevat koordinoim ... [+]

Viestinnän ja suhdetoiminnan edellyttämät taidot on määritelty voimakkaasti sosiaalisen ja digitaalisen median etenemisen myötä. Alan ammattilaiset tarvitsevat koordinoimaan yhä monimutkaisempia PR-kampanjoita ja määrittelemään monimutkaisia ​​strategioita ja mikro-tavoitteita, jotta organisaation keskeiset viestit tavoittavat tärkeimmät kohderyhmät. Tämä ohjelma tarjoaa opiskelijoille osaamista, jota he tarvitsevat pysyäkseen nykyisten suuntausten edelle ja soveltamaan uusinta tekniikkaa ja viestintästrategioita.

Kesto: Kolme lukukautta / yksi vuosi (90 op)

Paikat: Barcelona, ​​Geneve, Montreux, München, Online

Opetuskieli: englanti

Lähtöpäivät: lokakuu / tammikuu / maaliskuu... [-]

Sveitsi Geneve Espanja Barcelona Montreux Saksa Munich Sveitsi Online  + 4 More
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Kampus
Online
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi