close

Suodattimet

Katso tulokset

Suositut MBA-ohjelmat Rheinbach Saksassa 2021

Opiskelijat usein pohtineet päätöksen astua ulos yritysmaailmaan ja lähteä kallis MBA oli viisas. Viime aikoihin asti vaikein osa MBA oli tulossa hyväksynyt yritysten ylin koulu. Ottaa MBA oli vastine kahden-ja-puoli ja neljä vuotta ylimääräistä arvosanan kokemus. Se on tällaisina aikoina, että tajuat todellinen arvo MBA.Saksa, virallisesti Saksan liittotasavalta, on liittovaltion par… Lue lisää

Opiskelijat usein pohtineet päätöksen astua ulos yritysmaailmaan ja lähteä kallis MBA oli viisas. Viime aikoihin asti vaikein osa MBA oli tulossa hyväksynyt yritysten ylin koulu. Ottaa MBA oli vastine kahden-ja-puoli ja neljä vuotta ylimääräistä arvosanan kokemus. Se on tällaisina aikoina, että tajuat todellinen arvo MBA.

Saksa, virallisesti Saksan liittotasavalta, on liittovaltion parlamentaarinen tasavalta Länsi-Keski-Euroopassa. Maa koostuu 16 valtion ja sen pääkaupunki ja suurin kaupunki on Berliini.

Sijaitsee Nordrhein-Westfalenissa Saksassa on Rheinbach kaupunki. Sen asukasluku on yli 27 000 asukasta. Rheinbach asuu ammattikorkeakoulun Bonn-Rhein-Sieg.

Näytä kaikki MBA-tutkinnot Rheinbach Saksassa 2021

Näytä vähemmän
format_list_bulleted Suodattimet
Hochschule Bonn-Rhein-Sieg
Rheinbach, Saksa

AQAS-akkreditoitu maisteriohjelma tarjoaa ainutlaatuisen johtamis- ja johtamisohjelman opiskelijoiden valmistelemiseksi uraan kansalaisjärjestössä.

AQAS-akkreditoitu maisteriohjelma tarjoaa ainutlaatuisen johtamis- ja johtamisohjelman opiskelijoiden valmistelemiseksi uraan kansalaisjärjestössä. -
MBA
Täyspäiväinen
Osa-aikainen
18 - 30 kuukautta
Englanti
Loka 2021
Kampus
 

VINKKI! Jos edustat jotakin oppilaitosta ja haluat lisätä ohjelmasi luetteloomme, ota yhteyttä tästä