MBA

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Kauppatieteiden maisteri (MBA)

MBA-tutkinto on erinomainen tapa parantaa profiiliasi, kehittää johtamistaitoja ja oppia viemään yrityksesi seuraavalle tasolle. Saamalla tämän arvokkaan yritystodistuksen, kehität taitoja, joita tarvitaan urasi ja liiketoimintasi nopeuttamiseen, mikä auttaa sinua saamaan enemmän johtotehtäviä, paremman palkan ja runsaasti mahdollisuuksia. BSBI on tehnyt yhteistyötä Concordia University Chicagon (CUS) kanssa tarjotakseen MBA-tutkinnon, jonka ovat suunnitelleet ja opettaneet liike-elämän ammattilaiset ja kouluttajat, jotka ovat innokkaita valmistelemaan eettisiä johtajia globaaleille markkinoille. Tämän tutkinnon tunnustaa kauppakorkeakoulujen ja -ohjelmien akkreditointineuvosto (ACBSP). Tämä tarkoittaa sitä, että CUC: n koulutus sisältää erinomaiset opetusmenetelmät, upeat opiskelijoiden oppimistulokset ja varmistaa, että saat kaiken irti koulutuksestasi.

MBA-ohjelman ydinmoduulien valikoima tarkoittaa, että saat tietoa useista eri liiketoiminta-alueista. Tämä auttaa sinua olemaan kaupallisesti ajattelevampi ammatillisten suhteiden luomisessa ja organisaation eteenpäin viemisessä. Moduulit sisältävät: Globaalimarkkinointi digitaalisella aikakaudella, Kirjanpito päätöksenteossa, Innovaatio- ja yrittäjyysstrategia sekä Henkilöpääoman hallinta. Ohjelmasi ulkopuolella voit tutustua Berliiniin, kaupunkiin, jossa asuu runsaasti yrityksiä, mukaan lukien aloittelevat yritykset ja suuret yritykset. Sinulla on mahdollisuus oppia saksaa ilmaiseksi ohjelmien rinnalla samalla, kun laajennat ammatillista verkkoasi ja tutustut työllistymismahdollisuuksiin valmistumisen jälkeen. BSBI tarjoaa saaliita vuodelle 2021, mutta huomioi, että tulevia sisäänottoja varten on rajoitettu paikkamäärä.

Kurssivaatimukset

 • Vähimmäisikä: 21
 • Akateeminen pätevyys:
  • Kandidaatin tutkinto yhdysvaltalaisesta, alueellisesti akkreditoidusta laitoksesta
  • GPA ansaitsi 2,25 tai enemmän.
 • Englannin kielivaatimukset:
 • IELTS-pistemäärä vähintään 6,0 (vähintään 6,0 yhdessäkään komponentissa), tai;
 • TOEFL vähintään 72 (Internet-pohjainen), tai;
 • SALASANA vähintään 6,0.
 • Englannin kielitaitovaatimuksista voidaan luopua:
 • Äidinkielenään puhuneet tai;
 • Kansainvälisten opiskelijoiden, jotka ovat saaneet syventävän tutkinnon akkreditoidusta instituutista Yhdysvalloissa, tai opiskelijoiden kansainvälisestä englanninkielisestä yliopistosta (jossa lingua franca on englanti) ei tarvitse toimittaa englanninkielisiä pisteitä.

Berliinin kauppakorkeakoulu

Haluatko tulla poikkeuksellisen liiketoiminnan johtajaksi valitsemallasi alalla? Berliinin kauppakorkeakoulu (BSBI) auttaa kehittämään menestyksekkään uran kannalta keskeisiä johtamistaitoja.

BSBI: n tutkinto-ohjelmilla on kolme keskeistä käsitystä:

Yritys | Johtajuus | Menestys

Sinä:

 • Paranna yrityksesi taitoja käytännön opetusmenetelmien avulla
 • Tutustu valittuun toimialallasi urakohtaisista tutkijoista alan alkuun
 • Hanki kilpailuetuja hankkimalla keskeisiä ammatillisia työkaluja ja tekniikoita
 • Opi käyttämään käsitteitä todellisille yrityksille

Tavoitteenamme on menestyksesi: kun valmistut, pääset pian työmarkkinoille korkeasti koulutettuna ammattilaisena, ja valmistuttuasi voit hakea 18 kuukauden oleskelun jälkeistä oleskelulupaa * hyödyntääksesi uramahdollisuuksia Saksassa.

Kun opiskelet tutkintoasi…

Opetusmenetelmät

Hyödynnä urakeskeistä ja käytännöllistä opetusmenetelmää käyttämällä seuraavia menetelmiä:

 • Tapaustutkimuksia
 • Vierailut näyttelyihin ja yrityksiin
 • Työpajat ja vierailijat
 • Ryhmäkeskustelut
 • esitykset
 • Ryhmähankkeet

Joustavuus ja online-tuki

Nauti opiskeluaikataulusta, joka on suunniteltu sovittamaan ammatilliset ja henkilökohtaiset sitoumuksesi.

Hyödynnä virtuaalista oppimisympäristöä (VLE) ja pääset virtuaaliluokkiin, joten voit oppia kotoa.

Keski-Berliinin kampus

BSBI on luonut hienon oppimisympäristön, joka tarjoaa vastikään kunnostetun, modernin kampuksen Berliinin sydämessä.

Kaupunki oli viime aikoina suosituin valinta kansainvälisille opiskelijoille, jotka haluavat opiskella Euroopassa **.

** Perustuu ICEF: n vuotuiseen kyselyyn vuonna 2018.

Teollisuuden yhteydet ja mahdollisuus

Euroopan käynnistyspääomana Berliini on täydellinen paikka oppia yritystoiminnasta ja saada arvokasta kokemusta - kaupunki on yrittäjien keskus, joka juoksee Berliiniin hyödyntääkseen investointeja ja taloudellisia mahdollisuuksia.

Erillinen urapalvelu

BSBI: n kampuksen uran asiantuntijat ovat omistautuneet auttamaan sinua kouluttamaan menestystä. Urapalvelut räätälöidään sinun tarpeisiisi ja ne on suunniteltu kehittämään teidät erinomaiseksi ehdokkaaksi valmistuttuaan.

Valmistumisen jälkeen…

Maailmanlaajuisesti tunnustettu tutkintotodistus

Sinulle tulee Università Telematica Internazionale Uninettuno - BSBI: n tärkein akateeminen kumppani.

Tutkimuksen jälkeinen oleskelulupa

Kun olet suorittanut tutkintokurssin, voit hakea jatko-opiskelun oleskelulupaa enintään 18 kuukaudeksi. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden hyödyntää taloudellisia mahdollisuuksia kaikkialla Saksassa.

112194_110926_BSBI.png

Matkakieltojen, liikkeeseenlaskijoiden ja julkisen liikkuvuuden rajoitusten ilmoittamisen jälkeen BSBI reagoi nopeasti ja aloitti toimenpiteiden toteuttamisen varmistaakseen, että opiskelijat voivat jatkaa oppimistaan, vaikka he eivät pääse Berliinin kampukselle. Tutorit ovat pitäneet luentoja verkosta 12. maaliskuuta lähtien.

BSBI myöntää, että monet maat ovat nyt lukkiutumassa viruksen leviämisen estämiseksi. Tämä saattaa tarkoittaa, että et voi saada viisumiasi tai lentää Saksaan. Sellaisena olemme luoneet myöhäisen saapumispäivän (3. heinäkuuta) toukokuun 2020 saannillemme. Jos et voi saada viisumia kriisin vuoksi, voit lykätä myöhempää käyttöä varten: lokakuu 2020 tai helmikuu 2021.

Viimeksi päivitetty Loka 2020

Oppilaitoksesta

The Berlin School of Business and Innovation (BSBI) is located in the heart of Berlin. We focus on helping graduates to become exceptional leaders in their chosen field.

The Berlin School of Business and Innovation (BSBI) is located in the heart of Berlin. We focus on helping graduates to become exceptional leaders in their chosen field. Näytä vähemmän