MBA

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

MBA-ohjelma antaa opiskelijoille mahdollisuuden ottaa hallinto- ja johtotehtäviä globaaleilla markkinoilla. Ohjelma keskittyy siihen, kuinka rakentavasti kehittää innovatiivisia liiketoimintasuunnitelmia, hallita projektien loppuun saattaminen ja parantaa kriittisen ajattelun taitoja yhteistyöympäristössä. Opetussuunnitelmasi helpottaa käytännön soveltamista monipuolisesti sekoittamalla työpajoja, luentoja, seminaareja ja kokemuksellisia oppimisprojekteja. Tieteidenväliset ja kulttuurienväliset kumppanuudet antavat opiskelijoille mahdollisuuden menestyä johtamis- ja ihmissuhdetaitoissa menestyäkseen kilpailukykyisissä yritysympäristöissä. Opiskelija hankkii tietämyksen ja ammatillisen pätevyyden, jonka avulla he voivat perustaa ja rakentaa omia yrityksiään ja hallita rakentavasti liike-elämän konflikteja. Suoritettuaan kauppatieteiden maisterin tutkinto-ohjelman (MBA) Berliinin kansainvälisellä alueella opiskelija pystyy kehittämään strategioita yhteisiin haasteisiin, joita yritykset kohtaavat nykyään globalisoituneessa maailmassa.

Berlin International Internationalissa kaikki luennot opetetaan kokonaan englanniksi. MBA-kurssien opettaminen englanniksi auttaa opiskelijoita valmistautumaan globaaleihin markkinoihin ja tukee heidän rooliaan kansainvälisessä liiketoiminnassa.

Alla oleva opintosuunnitelma käsittää molemmat vaihtoehdot, sekä yhden vuoden että 2 vuoden ohjelman. Opiskelijat, jotka ovat suorittaneet 180 (ECTS) opinnot opintojensa aikana, valitsevat 2 vuoden vaihtoehdon, jolloin he saavat 120 opintopistettä (ECTS) opintojensa tuloksena. Opiskelijat, jotka ovat suorittaneet 240 (CP) opinnot opintonsa aikana, valitsevat yhden vuoden vaihtoehdon, jossa he saavat 60 opintopistettä (ECTS) opintojensa tuloksena.

Opintosuunnitelma

Tämä opinto-ohjelma koostuu moduuleista, joissa erilaiset opetuksen ja oppimisen muodot liittyvät kontekstuaalisesti ja kronologisesti ja jotka, pro gradu -tutkimusta lukuun ottamatta, täydennetään mukana olevilla tenttipisteillä puiteopintojen ja tenttimääräysten mukaisesti.

Ohjelmoi tosiasiat

 • Kesto ja lukukausimaksut:
  • 2 vuoden ohjelma: 800 € kuukaudessa
  • EU: n ulkopuolisia opiskelijoita pyydetään maksamaan lukukausi (4 800 euroa) lukukauden alussa
  • Yhden vuoden ohjelma: 1 000 € kuukaudessa
  • EU: n ulkopuolisia opiskelijoita pyydetään maksamaan lukukausi (6.000 €) lukukauden alussa
 • Kieli: englanti
 • Tutkinto: Kauppatieteiden maisteri (MBA)
 • Sijainti: Berlin-Charlottenburg
 • Alku: lokakuu

Uramahdollisuudet

MBA-tutkinnon suorittaneilla on monia työmahdollisuuksia markkinoilla. Opiskeltuaan Berliinin kansainvälisellä tasolla opiskelijoiden on kyettävä toimimaan osaavasti, heidän on kyettävä hallitsemaan rakentavasti konflikteja, kehittämään liikeideoita ja uusia liiketoiminta-alueita, hallitsemaan tietoa ja kykyä perustaa omia yrityksiä ja olla tietoisia haasteista digitointia ja pystyä käsittelemään niitä asianmukaisesti. Uramahdollisuuksia ja työsuhteita on erilaisia, kuten:

 • Liikkeenjohdon konsultti
 • Yrittäjä
 • Projektinhallinta
 • Myynti / liiketoiminnan kehitys
 • Strategiakonsultointi
 • Toiminnanohjaus
 • Yritysrahoitus
 • HR-konsultointi
 • Tuotemarkkinointi

Kuinka haen MBA-opintoja?

Hakuprosessi MBA-opintoihin Berlin Internationalissä on yksinkertainen. Online-rekisteröintiympäristömme kautta voit helposti ja turvallisesti kirjoittaa henkilökohtaiset tietosi ja vastaanottaa vahvistusviestin linkillä. Sitten voit lähettää kopion asiakirjoista linkin avulla:

 • Kandidaatin tutkinto tai vastaava korkeakoulututkinto,
 • 1 vuoden ammattikokemus
 • Passi tai EU-henkilökortti
 • Englannin kielen testi (taso C1 tai korkeampi)
 • CV
 • (Merkittävä ja vakuuttava) Motivaatiokirje

HAKEMINEN OPINTO-OHJELMIIN (ULKOPUOLELLINEN -19)

Olemme pidentäneet hakemusten jättöaikaa 30. syyskuuta 2020. Kansainvälisille opiskelijoille suosittelemme jättämään hakemus viimeistään 15. elokuuta, jotta viisumi- ja matkamuodollisuuksiin olisi riittävästi aikaa.

Q1. Onko hakemusprosessi sama?

A1. Kyllä, hyväksymme Fall Intake 2020 -hakemuksia. Jatkamme hakemusten vastaanottamista ja tarjousten tarjoamista opiskelijoille, mukaan lukien kansainväliset hakijat.

Jos et ole vielä ilmoittautunut, mutta aiot tehdä niin, hakeudu suunnitellusti. Tiimimme voi neuvoa sinua kaikissa opiskeluissa Berlin Internationalissa.

Voit jättää hakemuksesi ympäri vuorokauden ympäri hakemusportaalimme kautta: https://application.berlin-international.de/

Q2. Muuttuuko hakemusten määräaika?

A2. Kyllä, olemme pidentäneet hakemusten jättöaikaa 30. syyskuuta 2020. Kansainvälisille opiskelijoille suosittelemme jättämään hakemus viimeistään 15. elokuuta, jotta viisumi- ja matkamuodollisuuksiin olisi riittävästi aikaa.

Q3. Kuinka voin hakea viisumia, jos suurlähetystöt ovat kiinni?

A3. Ota yhteyttä kotimaasi Saksan suurlähetystöön tai konsulaattiin saadaksesi selville viisumiprosessista nykyisessä tilanteessa.

Q4. Jos viisumini viivästyy, kuinka myöhään voin aloittaa ja kuinka voin pysyä kurssityyteni kanssa?

A4 / BI voi taata syyslukukauden 2020 alkamisen, tarjoamalla virtuaalisia opetusvaihtoehtoja opiskelijoille, jotka eivät voi aloittaa opintojaan kampuksella ajoissa COVID-19-matkarajoitusten tai viisumiviivästysten takia. Nämä opiskelijat voivat aloittaa opintonsa kotimaistaan verkossa ja jatkaa sitten opintojaan kampuksella heti, kun he voivat matkustaa Saksaan.

Voimme taata, että tarjoamme rinnakkaisen kampuksella tapahtuvan online-opetuksen kanssa koko ensimmäisen lukukauden. Opiskelijoiden, joilla on ongelmia ajantasaiseen tulemiseen COVID-19-rajoitusten takia, on saapuva Saksaan viimeistään toisen lukukauden alussa, joka on 1. huhtikuuta 2021.

Q5. Mikäli uusi opiskelija ei halua osallistua verkkotunneihin, mikä olisi prosessi?

A5. Opiskelijat, jotka eivät voi aloittaa opintojaan kampuksella ajoissa syksyllä 2020 COVID-19-matkustusrajoitusten tai viisumiviivästysten takia, voivat aloittaa kurssinsa kotimaistaan ja jatkaa opintojaan kampuksella heti, kun he voivat matkustaa Saksaan .

Jos he eivät halua aloittaa kurssejaan verkossa, he voivat myös siirtää opintojensa aloittamista ilmaiseksi seuraavalle syksylle 2021. Uusien opiskelijoiden on aloitettava syksyllä; kevään käynnistys ei ole mahdollista.

Q6. Alkaako syysluku 2020 2020 ajoissa?

A6. Syksyn 2020 lukukausi alkaa myöhemmin kuin alun perin suunniteltiin:

 • Tervetulopäivät: Uusi: 28.10.2020 - 30.10. 2020
 • Opetusjakson alku: Uusi: 2.11.2020
Viimeksi päivitetty May 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

Berlin International University of Applied Sciences is a state-recognized and non-profit German university of applied sciences located in the center of Berlin. We are determined to offer a challenging ... Lue lisää

Berlin International University of Applied Sciences is a state-recognized and non-profit German university of applied sciences located in the center of Berlin. We are determined to offer a challenging, innovative and practice-oriented education that advances the academic, cultural and linguistic potential of our students and prepares them for international careers in a globalized world. Näytä vähemmän