MBASTUDIES

Vertaa 3 Liiketalouden maisterit Rakennushankkeiden johtossa

Master of Business Administration on eräänlainen korkeakoulututkinto, joka on suunniteltu opiskelijoille, jotka harjoittavat uran liiketoiminnassa. Tämä koulutuspolku on intensiivinen ohjelma, joka kestää yleensä kaksi vuotta. Monet opiskelijat haluavat ansaita MBA ansioituneiden tutkintojen jälkeen liiketoiminnan alalla.

Mikä on MBA rakennusprojektin hallinnassa? Tämäntyyppinen tutkinto-ohjelma tutkii vaatimusten ja vastuiden rakennussuunnitelmien sujuvan suunnittelun ja loppuunsaattamisen. Opiskelijat saattavat kohdata verotusjärjestelmiä, johtamistaitoja, kauppaoikeutta, työlainsäädäntöä, henkilöstöhallintoa, tarjontaa ja kysyntää, markkinatyyppejä, taloutta, hallinnollista oikeutta ja yritysvastuuta. Nämä aiheet on suunniteltu auttamaan valmistuneita valmistautumaan valvontatehtäviin rakennusyrityksissä tai rakennusyrityksissä.

Rakennushankkeiden hallinnan opiskelijat voivat hankkia lukuisia taitoja, mukaan lukien korkeat organisaatiokykyt ja vahvat ihmissuhdetaidot. Nämä opiskelijat pyrkivät myös saamaan kykyä johtaa muita tavoitteiden saavuttamiseen. Kaikki nämä taidot ovat sovelluksia työpaikalla ja voivat auttaa valmistuneita menestyä henkilökohtaisia ​​harrastuksia samoin.

Korkeakoulututkinnon ansaintakustannukset voivat vaihdella riippuen siitä, minkä tyyppisen koulun sijainti ja tyyppi ovat, sekä vaadittavien kurssien lukumäärä ohjelman vaatimusten täyttämiseksi. Opiskelijat voivat käyttää apurahoja tai apurahoja korvaamaan koulutusohjelman kustannukset.

Rakennusprojektin johtamisen osa-alue voi johtaa täyttävään uraan. Opiskelija, jolla on maisterin tutkinto tästä aiheesta, saattaa parantaa hänen mahdollisuuksiaan saada asema yli opiskelijan yksinkertaisesti kandidaatin tutkinto. Mahdollisia työpaikkoja tällä alalla ovat muun muassa tieinsinöörit, tekniset arkkitehdit, rakennuttajat ja insinöörit. Sekä yksityiset että valtion rakennuttajat hakevat usein alan koulutettuja työntekijöitä.

Monet loppututkinnon ohjelmat, mukaan lukien MBA-optiot, ovat saatavilla ympäri maailmaa, ja voit harkita ohjelmaa, joka tarjoaa verkossa tai osa-aikaisia ​​kursseja. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

3 tulosta kohteessa Rakennushankkeiden johto Filter

Maisterin tutkinto kansainvälisessä rakennustoiminnassa - Kansainvälinen rakennushallinta - MBA

Universidad Europea
MBA
<
Täyspäiväinen
<
6 kuukautta
Espanjalainen
Kampus

Olet insinööri tai arkkitehti ja sinulla on jo teknistä tietämystä, mutta ei yrityksen johtamista. Kuten tiedätte, monissa yrityksissä vaaditaan MBA: ta saada asianmukaisen as ...

Lue lisää

MBA liiketoiminnan hallinnossa ja johtamisessa insinööri- ja rakennusprojekteissa

Structuralia
MBA
<
Osa-aikainen
Espanjalainen
Online

Muodosta itsesi Structuralia , Espanjankielisen maailman koulutuskoululla rakentamisen, infrastruktuurin, energian ja tekniikan aloilla.

Lue lisää

Maisterin tutkinto rakennus- ja rakennushallinnossa - MBA - rakennushallinta

Universidad Europea - Programas Online
MBA
<
10 kuukautta
Espanjalainen
Online

Paras MBA kaupunkimaailmassa "Ranking 250 parhaita mestareita. Ainoa virallinen maisterin tutkinto, jolla hankit erityisosaamisen MBA-ohjelmista, joita sovelletaan rakenn ...

Lue lisää