MBASTUDIES

Näytä kaikki MBA-ohjelmat Oikeustieteen opinnotssa Yhdysvalloissa 2020/2021

MBA laki Yhdysvalloissa on opinto-ohjelma tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän liiketoiminnan ja lainopillinen koulutus. Saamalla monimutkainen tausta lain sekä liike, opiskelijat saavat mahdollisuuden tarkastella asioita eri näkökulmista, taitoa, joka on erittäin arvostettu nykypäivän globaalissa maailmassa.

Aikana MBA Law Yhdysvallat, opiskelijat ensin harjoittaa opetussuunnitelman aiheita ja myöhemmin kannustetaan valita monenlaisia ​​valittavia luokat. Näitä voivat olla aiheita, kuten kansainvälisen oikeuden, kansainvälisen liiketoiminnan ja verolainsäädäntöön, kiinteistö lakia, yrittäjyys tai rahoitusta. Tämä monitieteinen koulutus antaa valmiuksia mahdollisimman tehokkaasti haasteisiin ne on käsiteltävä aikana työelämänsä.Otettuaan MBA Law Yhdysvallat, opiskelijat voivat löytää työtä muun muassa julkisen hallinnon, konsultointi, oikeudellinen käytäntö tai investointipankkitoiminta.

Haluatko saada monimutkainen arvostetun koulutuksen joitakin huippuyliopistojen maailmassa? Älä epäröi ja hakea MBA Law Yhdysvalloissa. Katsokaa ohjelmat alla nähdä, mitä vaihtoehtoja on!

2 tulosta kohteessa Oikeustieteen opinnot, Yhdysvallat Filter

MBA - talousrikollisuus ja petosten hallinta

Utica College Online
MBA
<
Osa-aikainen
<
2 vuotta
Englanti
Online

30 luotto verkossa MBA taloudellisen rikollisuuden ja petosten hallinta on yksi harvoista ohjelmista kansakunnan yhdistää petosten hallinta liiketoiminnan, antaa sinulle eritt ...

Lue lisää

JD / MBA yhteistä ohjelmaa

Maurice A. Deane School of Law at Hofstra University
MBA
Oikeustieteen tohtori
<
Täyspäiväinen
<
4 vuotta
Englanti
Kampus

JD / MBA-ohjelma on yhteinen tutkinto ohjelma Maurice A. Deane School of Law Hofstra yliopistossa ja Hofstra University Frank G. Zarb School of Business. Ohjelma on tyypillise ...

Lue lisää