MBASTUDIES

Vertaa 3 Maisterin tutkinnot liiketaloudessa Oikeustiedessa

Master of Business Administration on jatko-tutkinto myönnetään yksityishenkilöille, jotka opiskelevat yrityksen johto ja sen alaluokat. Näihin voivat kuulua kirjanpito, rahoitus, liiketoiminta ja markkinointi.

Mikä on MBA laissa? Oikeustieteiden tutkinto on suunniteltu tarjoamaan yritysjohtajille ja johtajille vahva ymmärrys oikeudesta ja siitä, miten se liittyy liiketoimintapolitiikkaan ja toimintaan. Tässä ohjelmassa opiskelijat voivat odottaa tutkivan keskeisiä kysymyksiä, jotka rikkoo yritysten rahoitusta, strategista johtamista, lainsäädäntöä, organisatorista käyttäytymistä, perustuslakia ja muita aiheita. Tutkinnon loppuun saattamiseksi opiskelija voi joutua kirjoittamaan kattavan opinnäytetyön keino osoittaa oikeustieteensä.

Laillisen ohjelman tutkinnon suorittaneilla on usein voimakas analyyttinen ajattelutaito ja vahva oikeus- ja väärä tunne. Monet valmistuneet kulkevat eettisellä vastuulla, joka selvästi ylittää muiden ". Jokainen näistä piirteistä voi osoittautua arvokkaaksi liiketoiminnassa ja elämässä.

MBA-lain kustannukset vaihtelevat koulusta toiseen riippuen useista tekijöistä. Ohjelman kesto ja sijainti ovat kaksi suurinta tekijää, jotka vaikuttavat lopullisiin kustannuksiin.

Jotkut olettavat, että oikeustieteen tutkinto on tullut asianajaja. Oikeudellisessa tutkinto avustaa asianajajan ollessa vaihtoehtona tutkinnon suorittaneille muille jännittäville mahdollisuuksille. Ohjelman jatko-opiskelijat saattavat menestyä ammatillisina neuvonantajina, konfliktinratkaisuasiantuntijoina, välittäjinä, poliitikoina, pankkiirinä, professoreina tai yrittäjinä. Oikeustieteiden tutkinto on monitieteistä, ja monilla organisaatioilla on kasvava tarve sellaisille yksilöille, joilla on tällainen koulutus.

Monet korkea-asteen oppilaitokset tarjoavat tutkintotodistuksia, ja verkkokurssit kasvavat suosioon, koska verkkokurssit tarjoavat helpotusta niille, jotka työskentelevät kokopäiväisesti tai joilla on muita velvollisuuksia. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

3 tulosta kohteessa Oikeustiede Filter

Online MBA Legal Leadership - University of Cumbria (Iso-Britannia)

Robert Kennedy College
MBA
<
Täyspäiväinen
<
Osa-aikainen
Englanti
Online

MBA on vakiinnuttanut arvostetun, arvostetun jatko-opiskelijan tutkinnon, joka tarjoaa ehdokkaalle syvällisen ymmärryksen liiketoimintakäytännöistä sekä operatiivisen johtamis ...

Lue lisää

JD / MBA yhteistä ohjelmaa

Maurice A. Deane School of Law at Hofstra University
MBA
Oikeustieteen tohtori
<
Täyspäiväinen
<
4 vuotta
Englanti
Kampus

JD / MBA-ohjelma on yhteinen tutkinto ohjelma Maurice A. Deane School of Law Hofstra yliopistossa ja Hofstra University Frank G. Zarb School of Business. Ohjelma on tyypillise ...

Lue lisää

Maisterin liikejuridiikan ja suhdetoiminta

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
MBA
<
Täyspäiväinen
<
Osa-aikainen
<
16&nbsp;-&nbsp;20 kuukautta
Englanti
Online

Lopussa Master (MBA) in Business Law ja suhdetoiminnan koulutusohjelman suorittaneiden yhdistää teoriaopetusta ja oman työn experiance ja näyttää vankka Business Law ja PR. ...

Lue lisää