MBASTUDIES

Täältä löydät Osa-aikainen MBA-ohjelmat Logistiikkajohtaminenssa Afrikassa 2021

MBA sanoista Master in Business Administration ja koostuu ohjelman opetussuunnitelma, joka tarjoaa perustan keskeiset käsitteet liiketoiminnan, mukaan lukien hallinto, rahoitus, talous, myynti, markkinointi, henkilöstöjohtaminen ja toimitusketjun hallintaan.

Logistiikan hallinnan ohjelmia yleensä salli liike tai rahoituksen opiskelijoille kaventaa niiden painopiste ja saada erityisiä, käytännön tietoa logistiikan että valmistavat heitä työhön maailmanmarkkinoilla valmistuttuaan.

Monet ohjelmat Afrikassa tapahtuu hyvin epätavallinen kulttuurin ja fyysisen ympäristön kuin useimmat opiskelijat ovat perehtynyt vanhaan hyvään. Come To Know sopeutua tähän elinoloja on osa hauskaa ja haaste elää siellä. Haasteena on henkinen, emotionaalinen ja fyysinen.

Pyydä lisätietoa Parhaat Osa-aikainen MBA-tutkinnot Logistiikkajohtaminenssa Afrikassa 2021

2 tulosta kohteessa Logistiikkajohtaminen, Afrikka Filter

MBA toimitusketjussa, merenkulussa ja logistiikassa

Westford University College
MBA
MBA
<
Täyspäiväinen
<
Osa-aikainen
Englanti
Kampus
Online

Opiskele verkko-, osa-aika- tai etäopiskelutilassa Arabiemiirikunnista (Dubai, Sharjah, Abu Dhabi), Saudi-Arabiasta (Riad, Jeddah), Nigeriasta (Lagos, Abuja), Etelä-Afrikasta ...

Lue lisää

MBA - Liikennetalouden ja logistiikan hallinta

Esami Business School
MBA
Helmi 2021
<
Täyspäiväinen
<
Osa-aikainen
<
2 vuotta
Englanti
Kampus

Liikenne ja infrastruktuuri on tunnistettu tärkeiksi edellytyksiksi sosiaalisen ja taloudellisen kehityksen edistämiselle. ESAMI on tietoinen siitä, että ilman kriittistä mass ...

Lue lisää